ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 09:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,00
612
12
51,00
52,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hao ren

pa valjda si primjetio da su topici stabilnih i kvalitetnih dionica gotovo opustjeli, i gdje se sve vrti! ili opa ili tropa!

ma da , tk 3.35 milijardi ili ti ko 7 atlanskih ili ero i koncar zajedno ili korf plastik atlanska tisk zajedno ili korf i pdravka zajedno ….. itd. da dok je kum na vlasti. uf sto moj kum nije premijer 🙂

pepe7

I tomo u cemu je problem i kakve veze kum ima s icim? Smatras da ATGR ne vrijedi toliko , zasto ako se smije znati?

ATGR vrijedi i puno puno vise od trenutnih 1000kn, kolega plavi je par puta fino objasnio kako ova dionica je sve jeftinija sto joj vise raste cijena 🙂

...

Ovo nam je lijepo povuklo,zadnjih godinu dana od 600kn pa do tisućice,samo naprijed.

Šalu na stranu oko premijera i sl. evo nas na 1000 HRK čestitke svima!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

haoren

vama vrijedi i to je ok, a vidi se i da mora vrijediti po sili zakona , mislim da me razumijete vrlo dobro i da ste svjesni toga, al ove price da je jeftinija sto joj cjena raste okacite macku o rep
u svakom slucaju cestitke na zaradi da nebi ispalo da sam jalan

pepe7

Kolega znam na sto ciljate no mislim da ste u krivu…

trenutno imamo jakog sakupljaca atgr, uz to imamo i najavu tvrtke kako ce trezor kupiti 11 000 dionica do kraja 2014. a jos nije ni poceo kupovati. onda pogledate u knjigu dionicara (ja upravo gledam u jucerasnju knjigu) i vidite kako nema puno dionicara s vise od 1000dionica, vec 31 dionicar ima manje od 1000komada

Dakle imate jakog sakupljaca na bidu, i slabu ponudu na asku. tom sakupljacu nema tko prodati veliki paket jer je malo ovih koji velike pakete uopce imaju,a oni te pakete drze i ne zele prodati i normalan rezultat toga je dosadasnji rast dionice, a ja vjerujem i buduci rast.

teza o tome sto je dionica na vecoj cijeni to je tvrtka jeftinija stoji, jer atgr se razvija i raste u poslovanju brze nego sto li raste cijena dionice na burzi.

eto toliko na brzinu

...

Vaš link …

matrix, vjest je iz 2012,

ali koji se ovjde kuki događa, nema dionica na prodaji a kupac i dalje kupi ko da nema sutra (djeluje kao kad se nadmeću za malu količinu dionica)

ceha

pa nema opce dionica na prodaju, top 50 drzi skoro 96% dionica, s tim da vec 30ti ima manje od 1000komada, nema tko prodati veci paket na burzi i zato se dogadja sto se dogadja. iskreno ne pase mi ovako brz rast, pocetkom iduceg tjedna sam planirao dokupiti jos atgra no ovi ga kupuju li ga kupuju

...

Drago mi je zbog svih koji su zaradili na atgr.
Ali po meni uz ernt debelo najskuplja i najprecijenjenija dionica na zse.
Sreća je što omf-ovi guraju dalje i trezor.Što kad toga više ne bude?
Ili je ovo nečija direktiva.
P/S 0,68 2/14
P/E 16,37 2/14
P/B 2,03 2/14

ernt – firma koja je imala najvecu snagu u svojoj financijskoj imovini kojoj su sami kreditirali svoje kupce, a koja tu imovinu vise nema jer su sve rasipali van kroz dividendu. firma kojoj poslovanje pada, kojoj marze padaju i kojoj sto je najvaznije odlaze najbolji ljudi sto zbog krive politike Uprave, sto zbog egzodusa IT strucnjaka iz HR u inozemstvo.

ATGR – rastuca tvrtka s rastucim poslovanjem, gradi nove tvornice, povecava dobit..trenutno je dosta zaduzena no s uspjesnim poslovanjem bez problema servirsira i smanjuje taj dug, te samim time zbog manjeg troska kamata dobit sve vise raste

i ti nades usporediti te 2 firme?

...

New Report

Close