ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 11:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,00
13.413
263
51,00
51,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Za nas postojeće dioničare koji smo recimo kupovali po 620 bolje je da novi kupuju po što većim cijenama, što veća cijena biti će jeftinija dionica.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Koga briga što je bilo jučer. Mene više interesira što će biti za dvije -tri godine ako se nastavi ovako uspješno širiti. Ili ako bude to gazda možda prodavao danas -sutra??

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ovdje se dešava nešto slično kao na Eriksonu prije 10 dana[emo_zacudjen]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

ATGR izvanredno kao sto je i ocekivano

http://zse.hr/userdocsimages/financ/ATGR-fin2014-2Q-NotREV-K-HR.pdf

...

i još nas 5 kuna dijeli od ATH

Ja to gledam vise kao “jos nas 40kn dijeli od 1000”.. moram priznati da brzina rasta atgr nadmasuje i moja optimisticna ocekivanja.

...

trezor kupuje a nema ih baš za kupit pa se ovo događa

Pa trezor još nije niti počeo kupovati, no nema veze, još jedno izvrsno izvješće, kod ove dionice i dalje vrijedi ono što sam pojasnio prije par mjeseci na temi best buy-a, što cijena više raste, to je dionica jeftinija.
Zanimljivo je to tržište kapitala, samo malo ga nažalost shvaća, a puno ode sa njega bez gaća.

Čestitke svim dioničarima na uskoro 1 000 kuna, posebno nama koji smo na vrijeme još tamo od 600 kuna prepoznali ovaj dragulj.
Čestitke i Upravi na odlićnom vođenju kampanje, ako ove godine ne bude planiranih akvizicija, nadam se većoj dividendi iduće godine.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Plavi, ova kompanija je ocito rijedak slucaj dobrog iskustva sa akvizicijama, pa mozda nastave i dalje
dalje

Pa trezor još nije niti počeo kupovati, no nema veze, još jedno izvrsno izvješće, kod ove dionice i dalje vrijedi ono što sam pojasnio prije par mjeseci na temi best buy-a, što cijena više raste, to je dionica jeftinija.
Zanimljivo je to tržište kapitala, samo malo ga nažalost shvaća, a puno ode sa njega bez gaća.

Čestitke svim dioničarima na uskoro 1 000 kuna, posebno nama koji smo na vrijeme još tamo od 600 kuna prepoznali ovaj dragulj.
Čestitke i Upravi na odlićnom vođenju kampanje, ako ove godine ne bude planiranih akvizicija, nadam se većoj dividendi iduće godine.

lp
[/quote]

ček malo, zar ovo dizanje od cca 650 do 960 prošlo bez trezorovih 11000 komada za ovu godinu. Nije mi se zafrkavalo s SKDD o stanju onih ispod 10 mjesta. Ak je tako fiju [emo_smijeh]

cini se da je dizanje proslo bez utjecaja trezora, bar se tako moze iscitati i iz 2Q FI…. nego zar smo samo nas trojica jos tu u ATGR, je li moguce da forumase ne zanima ova dionica? Mozda se ljudi boje sto je “narasla”, ali i na 750 su ljudi pricali “skupo je to , naraslo je s 480” pa nas evo skok po skok na skoro 1000kn.

Inace ako to nekome nesto znaci kupnja do 940kn je 394komada, a prodaja do 1000kn 351kom.

...

Eto i ja sam pred neko vrijeme kupio malu kolicinu cisto da sudjelujem u ovom lijepom napadu na ath

When speculation has done its worst, two and two still make four.

New Report

Close