Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,00 | 13.413 | 263 | 51,00 | 51,50 | 0,00% |
Niposto. Na 845kn PE je 14 (da ne nabrajem ostale podatke iz fund analize jer tipkam preko moba) s tim da cemo u 2. kvartalu imati jos veci rast dobiti u odnosu na lani zbog Uskrsa,smanjenja fin rashoda i unilevera. Takodjer je pocela gradnja nove tvornice. Ako gledate trenutnu cijenu ima boljih dionica ali ako kupujete buducnost ovo je odlicna prilika.
Naravno ovo je samo moje misljenje
I tako, evo nas polako do 870 praktički, kupnja 200 komada na 868,50.
Čovjek bi malo prodao, ali mu bude žao kad vidi kakav je interes.
lp
Raste i raste,a ask i dalje puno slabiji od bida.
Ponude jednostavno nema. Ja laniram izac nakon objave izvjesca za drugi kvartal
Raste i raste,a ask i dalje puno slabiji od bida.
Ponude jednostavno nema. Ja laniram izac nakon objave izvjesca za drugi kvartal
Ja isto.Ali 2016. godine
[emo_smijeh]
Prodao sam dionice ATGR prosli tjedan ali evo jedna lijepa vijest za postojece dionicare.
http://www.seebiz.eu/argeti-raste-trzisni-udjel-u-austriji/ar-90042/
ti svaka 2 dana mjenjas misljenje kupiti ili prodati ATGR :)..Ovdje treba samo polako i strpljivo, osobno ne planiram uopce ni pomisljati o prodaji bar 2g, osim eventualno u slucaju nekog eksplozivnog rasta kada cu morati malo kratiti poziciju.
Prvi put usao na 680 izasao na 790 u ocekivanju loseg izvjesca zbog rublje i kave kad ono odlicno izvjesce u odnosu na proslu god iako je Uskrs lani bio u ozujku.
Ponovno usao na 800 izasao sad na 930 jer mislim da ce dr dionica (napisao na forumu) bolji prinos ostvarit.
Svjestan sam kvalitete ATGR i manjih financijskih rashoda,potencijala u Rusiji,nove tvornice itd i planiram opet biti medju dionicarima ATGR.
Kako god bilo nastojim biti objektivan i kazem kad prodam i kad kupim.