ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 16:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,00
13.413
263
51,00
52,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

prosječna cijena..?

Za 2 dana izvješće… kolega Plavi, imate kakvu ideju što za očekivati?

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/ATGR-fin2014-1Q-NotREV-K-HR.pdf
[emo_palacg]

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Nisam vidio post, ali eto nam izvješća.

Jedno od rijetkih dobrih izvješća na ZSE.
Pogledajmo Podravku i njeno očitovanje o kasnijem Uskrsu, ATGR je i sa Uskrsom koji je ušao u 2. kvartal ostvario ovakve rezultate
( znači 2. kvartal bi trebao biti još bolji ako ostalo bude tu negdje u skladu sa očekivanjima ).

Očekujem nastavak dizanja pozicija dobiti i prihoda, a pada pozicija zaduženosti.

Za komentar fundamenata ima vremena, uglavnom ono što mnogi ne shvaćaju – cijena dionice sve veća, a dionica sve jeftinija…

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Veoma dobro izvješće. Sportska prehrana čini sve veći dio prihoda, ima sve veći rast i moguće je za očekivati kako će uskoro istisnuti kavu s prvog mjesta po prihodima. I to me veseli jer istoimeno područje ima veliki potencijal rasta…još da počne nova tvornica proizvoditi energ.čokoladice [emo_smijesak]
Mladi ljudi sve više paze na prehranu i koriste “dodatke i pomagala” prehrani. Valja se što bolje pozicionirati na tom području jer će u budućnosti biti sve traženiji proizvodi sportske prehrane…

Čeka se još iznos dividende…

Stvarno lijepo izvjesce. Ponovno sam se vratio u ovu dionicu cak po 1% nizoj cijeni nego sam prodao jer sam mislio da ce im dobit biti manja.

Ubuduce planiram svakih 10-15 dana provjeravat ZSE jer smatram da sam dobro portfelj preraspodijelio te da cu kroz sljedece god-dvije finu zaradu ostvarit,a i ljeto se priblizava.
Pozdrav svima

Dividenda 10.50kn (lani 9kn)

Zanimljivo dividendu isplacuju iz zadrzane dobiti 2010. g, ocekivali smo visu dividendu no izgleda da su se odlucili za kupnju dionica na burzi sto je mozda cak i bolja solucija. osobno sam predlagao takav nacin isplate dividende ADPLu no oni su takav prijedlog odbili, vidjet cemo kako ce to funkcionirati na ATGR.

...

Emil uživa sa suprugom u Kopenhagenu , gdje se razbacuje novcem i glumi
milijardera…dok se njegovi djelatnici – trgovački putnici – žale na male plaće,
smanjenje svih neoporezivih davanja , crkavice, koja je opravdana lošom
situacijom u tvrtki i potrebom za racionalizacijom troškova……

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Danima se udara po ask-u.
Mogla bi firma brzo potrosit onih 11 mil kn za dionice ako nastave ovim tempom. Sto nakon toga?

r00kie, krivo citas… Drustvo nije reklo da ce potrositi 11 milijuna na dionice, nego da ce otkupljivati svoje dionice do 17.06.2015 s tim da u 2014 planirjau OTKUPITI 11 000 dionica

Na GS 2010 izglasali su program otkupa vlastitih dionica, no nisu odredili nikakav granicni iznos do kojega ce ici.

...

Ok hvala.

New Report

Close