Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,00 | 13.413 | 263 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
Šta? What? Iskreno nisam skužio šta ste htjeli reći? Kako ste vi to ovdje reagirali? “nemam atgr niti ga ne planiram imati.” Ajde dobro
lapsus. ne planiram ga imati. a htio sam reci da ne znate o cemu pisete.
Ok. Dajte mi argumentirajte šta sam to krivo napisao? Šta nije točno? To je rasprava jel tako! Ne napisati; nemaš pojma. Vi kao što je jučer HDZ u saboru rekao: Ima načina kako kupiti INU, a da se ne potroše novci. Pa reci kako. Gdje. Šta. Ljubičić kaže da za rast BDP-a treba povećati izvoz, a smanjiti uvoz. Pa to svatko zna. Reci ti meni kako da ja povećam izvoz i smanjim uvoz. Onda? Šta je krivo? Gdje sam pogriješio?
Ok. Dajte mi argumentirajte šta sam to krivo napisao? Šta nije točno? To je rasprava jel tako! Ne napisati; nemaš pojma. Vi kao što je jučer HDZ u saboru rekao: Ima načina kako kupiti INU, a da se ne potroše novci. Pa reci kako. Gdje. Šta. Ljubičić kaže da za rast BDP-a treba povećati izvoz, a smanjiti uvoz. Pa to svatko zna. Reci ti meni kako da ja povećam izvoz i smanjim uvoz. Onda? Šta je krivo? Gdje sam pogriješio?
ne smijem. sam se potrudi. srdačan pozdrav.
Ovakvi su mi najdraži. Sve pet. Istina šta ste rekli. Hvala.
Istina. Hvala
Nema na ćemu.
Trenutno smo na 705,dakle ipak je ovo 2.
Sretni vi koji ste kupovali na 670, a sretni i mi koji smo kupovali ispod 600.
Jedino je nesretan kolega upitnik 9. On čeka na 540:
Od danas više nemaam ATGR uzeti 100 kuna po dionici i nije tako loše i neću je imati dok ponovno ne dođe na 540 a to je jako brzo vjerujte mi, malo se fon menadžeri danas zaigrali pa sam morao to0 iskoristiti hvala im na tome.
Vi koji ste kupovali ispod 600 ste najbolji. Skidam vam kapu i od srca čestitam. Od sad ću češće pratiti svaki post koji napišete kako drugi put ne bi tako zakasnio
ne smijem. sam se potrudi. srdačan pozdrav.
[/quote]
Ne znam da li je kolega na to mislio ali ATGR isplaćuje oko 30% dobiti kao dividendu. Ispravak
Poštovani kolege,
u ovom trenutku je zaista nepotrebno bilo što napisati na ovoj temi…
Dovoljno je samo biti vlasnik i gledati u monitor.