Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 52,41 | 21.227 | 405 | 52,00 | 52,50 | 0,96% |
Ja sam skupio nekih 300 komada po ovim cijenama, izašao na 680 u prošlom valu sada skupljam i nadam se još niže.
Jel nekom sjela dividenda od Atlantica? Na koji način oni isplaćuju? Preko SKDD ili im treba slati podatke?
Treba li im javiti podatke ili sami vrše isplatu preko SKDD?
Javi im podatke imaš na njihovoj stranici pa popuni.
Bravo Atlantic! Vaš link …
Dobro izvješće.
Nisam više dioničar ATGR, ali moram priznati da je trenutno među boljim izvješćima na ZSE. [emo_palacg]
dok su uzimali novac od hrv banaka, imali su dobiti oko 10 milja. kad su se njih riješili i uzeli novac od europskih banaka, imasju dobit 100 milja. hrvatske banke su motor i duša hrvatskog gospodarstva
Očekujem da će se ovdje dobit povečavati čim se smanjuje dug na posudbu za prijašnje akvizicije.
Vrijeme, po meni, ovdje ide na korist firmi.
Imam ATGR.
Izvrsno izvješće.
Iduće godine, ako ovako nastave, a mogli bi i bolje, dividendni prinos mogao bi biti respektabilan.
lp
Očekujem da će se ovdje dobit povečavati čim se smanjuje dug na posudbu za prijašnje akvizicije.
Vrijeme, po meni, ovdje ide na korist firmi.
Imam ATGR.
Od danas više nemaam ATGR uzeti 100 kuna po dionici i nije tako loše i neću je imati dok ponovno ne dođe na 540 a to je jako brzo vjerujte mi, malo se fon menadžeri danas zaigrali pa sam morao to0 iskoristiti hvala im na tome.