ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 15:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,00
13.413
263
51,00
52,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zanima me jel forumaši koji imaju dionice Atlantic Grupe preferiraju proizvode Atlantica u odnosu na druge?

Npr. Cedevita čajevi u odnosu na sve druge, Dietpharmovi proizvodi, Plidenta pasta za zube…

Koriste li dioničari više ove proizvode u odnosu na druge?

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Zanima me jel forumaši koji imaju dionice Atlantic Grupe preferiraju proizvode Atlantica u odnosu na druge?

Npr. Cedevita čajevi u odnosu na sve druge, Dietpharmovi proizvodi, Plidenta pasta za zube…

Ja bas i ne, ne pazim na to…iako, cedevita je moje uz koktu najdraze pice…argeta je prefina, ali ne jedem paštete, mislim da je sve to skupa nezdravo…
Jedino gotovo ništa ne kupujem od podravke…to mi niš ne valja

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Nema nikakvih naloga na kupnji. MARKET MAKER se igra sam sa sobom i još sa DVA PRIUČENA
MARKET MAKERA, uz podršku publike zaposlene u marketingu- nije bitno čijem.

Kad kupe sve dionice na prodaji ….stavit će ih u izlog i gledati.

Podizanje za 0,80 posto, ko na HT-u …pa, slični su si i po nekim stvarima..i jedni i drugi imaju
telefone.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Cedevitini čajevi su "koliko para – toliko muzike", dakle NE.
Cedevita – DA, Plidenta – rijetko, ostalo NE.
Argeta i Cocta – DA (zato što su OK, ne zato što su sad ATGR-ovi)
Ali najviše trošim Smoki – to je bez konkurencije.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

RBA OMF i dalje kupuje i sad je ispred DEG-a u TOP 10. AZ OMF prodaje…pretpostavljam da je i na 7. mjestu iza SocGen skrbničkog neki AZ mirovinski fond…

Nema nikakvih naloga na kupnji. MARKET MAKER se igra sam sa sobom i još sa DVA PRIUČENA
MARKET MAKERA, uz podršku publike zaposlene u marketingu- nije bitno čijem.

Kad kupe sve dionice na prodaji ….stavit će ih u izlog i gledati.

Podizanje za 0,80 posto, ko na HT-u …pa, slični su si i po nekim stvarima..i jedni i drugi imaju
telefone.

Kolegice, još ne možete prežaliti što ATGR raste a vaše dionice ne rastu?
Kriv odabit kolegice, kriv odabir.

lp i sretnije i pametnije ubuduće!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Plavi, baš naprotiv, danas sam zadovoljna sa svojim dionicama. Iznova se čudim, organiziranom
kriminalu i tamnim naočalama koje nosi Samodol i po kiši.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Plavi, baš naprotiv, danas sam zadovoljna sa svojim dionicama. Iznova se čudim, organiziranom
kriminalu i tamnim naočalama koje nosi Samodol i po kiši.

Kolegice ja se više ne ćudim kriminalu,. mene bi ćudilo da kriminala nema, jer bi onda tek imali pravi problem društva i ekonomije u cijelini.
Ovako znamo u kojem grmu leži zec.

lp i sretnije, spretnije i pametnije u budučnosti!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja bas i ne, ne pazim na to…iako, cedevita je moje uz koktu najdraze pice…argeta je prefina, ali ne jedem paštete, mislim da je sve to skupa nezdravo…

samo vegetu i pekmez od šljive s kariranim poklopcem, taj je najbolji na svijetu.
kupujem hrvatske proizvode ako su jednako kvalitetni i do 10% skuplji.
al kad mi je podravka salsa umak skuplji od barille – ne pada mi napamet.

samo vegetu i pekmez od šljive s kariranim poklopcem, taj je najbolji na svijetu.
kupujem hrvatske proizvode ako su jednako kvalitetni i do 10% skuplji.
al kad mi je podravka salsa umak skuplji od barille – ne pada mi napamet.
[/quote]
Ne bih generalizirao, nije možda sve puno onih opasnih glutaminata kao Vegeta, ali uvijek treba čitati pa odlučiti. Ja kupujem domaće proizvode ako su 10-ak % skuplji, bez ikakvih problema, osim ako su mi zdravstveno, na moj amaterski prvi pogled, rizičnije od konkurencije, e tada ne kupujem niti ako su 20-ak % jeftinije, evenutalno da je 30-ak % jeftinije, možda bih razmislio 😀

Naime, neki dan sam baš poželio jesti palačinke, ali dakako, nije mi padalo na pamet to ići valjda sam mutiti…

I vidim ovo:
http://www.podravka.hr/brandovi/proizvodi/mlinarski-proizvodi/mjesavine/mjesavina-za-palacinke

Ali i ovo:
http://www.oetker.hr/oetker_hr/html/default/debi-7lldv8.hr.html

Nisam znao koje su bolje, pa kupim oboje.
Nisu loše niti jedne, ali što se tiče "zdravlja" kod Podravke mi ovo ne izgleda baš cool:
http://e-brojevi.udd.hr/450.htm ("crveni E")

A kod dr. Oetkera jedini E je ovaj:
http://e-brojevi.udd.hr/412.htm

Čini mi se da je Oetkerov E bolji. Bar nije "crven", a ovo da se može koristiti u ekološkoj proizvodnji namirnica mi bar malo ulijeva povjerenje, ali onaj Podravkin crveni E, možda nije opasan u malim količinama, ali svejedno je neugodno to vidjeti. Pa kojeg vraga i oni ne mogu staviti tu guar gumu umjesto onog svog crvenog?? Pa i ako to nije "opasno", bolje staviti ovo što bolje izgleda nego nešto što se na E-listama svuda "crveni", samo bezveze zabrinjavaju ljude.

Inače sam uvijek govorio da bi na proizvodima sa puno tih opasnih kemikalija (kao npr. Vegeta) trebalo onako debelo uokvireno crnim slovima kao na cigaretama pisati da je štetno za zdravlje, jer čovjek bi trebao biti upozoren pa onda neka sam bira (pogotovo na takvim stvarima za koje nije očigledno da su rizične!!).
Ali kako je to ipak malo glupo i defintivno vrijeđanje ljudske inteligencije (ukinuo bih ja to sve, i na cigaretama, pa nisu ljudi debili, znaju što je štetno i znaju čititati mala slova) pristao bih ja i da se ne rade ta velika crna slova u debelom okviru, ali barem da se uvede praksa da sve ove sumnjivije E-ove (makar i sitnim slovima sastav pisan) i sve ostale sastojke kojih treba s pojačanim oprezom unositi u organizam (šećer, životinjske masti…) trebalo ovako crvenim slovima pisati pa da čovjek može letimičnim pregledom sastava iz "broja crvenih sastojaka" procijeniti koliko mu je koji proizvod riskantan.
Da je to ovdje bilo označeno, da su Podravkine palačinke imale jedan crveni a Dr. Oetker niti jedan, bio bih bar malo potpunije informiran potrošač i možda bih se lakše odlučio koje kupiti.

Što se pekmeza od šljiva tiče, njega se sjećam da je odličan, "kao domaći", nadam se samo da i u njemu nema tih crvenih sranja, moram to provjeriti ako/kad ga drugi put kupim!

Hranu ljudi kupuju bez primisli da bi mogla biti štetna za zdravlje, zato za hranu posebice izražajno treba istaknuti kakve su štetnosti sastojci. Kada odeš u McDonalds, to već znaš koliko riskiraš, svi bruje o nezdravosti fast food-a bla bla, pa je to ok, svi sve znaju i čak ne treba neko posebno dodatno upozorenje (mada bi u neku ruku i tamo dobro došao crni okvir :rotfl:), ali kad ideš kupiti nešto ovako bar polu-slow food, pa to ne zna svatko što je koji sastojak – to treba sugestivno obojati!!!

Durex. Preferiram bez, ali sigurno je sigurno.

Krepat ma ne molat.

Niko ne komentira današnji promet,nisam bio od početka da li su skinuti sa bida ili aska,pozdrav [huh]

New Report

Close