ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 17:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,00
13.413
263
51,00
52,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ATGR raste samo zato sto su je najdrazi dionicari dokapitalizarili po 700. Kao sto je netko ovdje rekao, mi smo samo galebovi koji skupljaju smece sto padne s broda…

Krepat ma ne molat.

ATGR raste samo zato sto su je najdrazi dionicari dokapitalizarili po 700. Kao sto je netko ovdje rekao, mi smo samo galebovi koji skupljaju smece sto padne s broda…

Mogli ste kao i ja kupovati po 700 čak i ispod 700 nakon što je kapitalizacija već bila gotova.
Najlakše je trkeljati gluposti i žaliti za propuštenom prilikom zbog vlastite nesposobnosti ili neznanja.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

dragi prijatelji,evidentno je da atgr raste zadnjih dana jer ga rba omf napucava,a sve zbog kolaterala koji banka ima u zalogu.može me i tu netko argumentima razuvjeriti.

Ja ću te razuvjeriti kad već ne znaš pogledati stanje u top 10 i pogledati tko kupuje i koliko.
Istina je da RBA mirovinski kupuje, ali niti polovicu trgovanih količina zadnjih tjedana.
Na današnjoj promjeni se recimo vidi da nisu kupili niti jednu dionicu prošle srijede.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mogli ste kao i ja kupovati po 700 čak i ispod 700 nakon što je kapitalizacija već bila gotova.
Najlakše je trkeljati gluposti i žaliti za propuštenom prilikom zbog vlastite nesposobnosti ili neznanja.

lp
[/quote]

mislim da ste stvarno smiješni kad se hvalite sa zaradama na atgr dionica je fluktirala između 325 i 917 kn od kad se počela trgovati) pa i da ste kupovali na 300 a prodavali na ath niste ni među prvih recimo 30 dionica po skoku cijene i zaradi na njima na zse.
šta bi rekli da ste kupili nešto na 200 kn a prodali na 2000,tko bi moga ostati od vas.

problem je samo što je atgr skoro na ath a crobex 1900.što po meni jasno pokazuje da je umjetno održavana .
ali s obzirom koliko je to dobra kompanija očekujem dividendi prinos preko 1%,šta mislite plavi kolega?

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

lp
[/quote]

mislim da ste stvarno smiješni kad se hvalite sa zaradama na atgr dionica je fluktirala između 325 i 917 kn od kad se počela trgovati) pa i da ste kupovali na 300 a prodavali na ath niste ni među prvih recimo 30 dionica po skoku cijene i zaradi na njima na zse.
šta bi rekli da ste kupili nešto na 200 kn a prodali na 2000,tko bi moga ostati od vas.

problem je samo što je atgr skoro na ath a crobex 1900.što po meni jasno pokazuje da je umjetno održavana .
ali s obzirom koliko je to dobra kompanija očekujem dividendi prinos preko 1%,šta mislite plavi kolega?
[/quote]

Mislim da ste u pravu kolega.
ATGR mi je jako mali prinos donijela, ali to je tek početak.

Ljepši prinosi su bili prijašnjih godina na masu dionica, ali što ću ja sa vama kolega o tome, samo bih vam pogodio taštinu.
Uostalom, ako vas zanima, malo prolistajte po forumu, kod mene je sve jasno. [tongue]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp
[/quote]

Ti decko ne citas sa razumijevanjem? Ja sam samo galeb koji slijedi brodove i ugrabi lake zalogaje… Za ovo ubost nije ti trebalo ni proucavat firmu ni raditi tehnicku analizu…

Kad pocnes citati s razumjevanjem, preporucujem Fooled by Randomness, N. Taleb. Mozda ti jednog dana spasi kozu…

Krepat ma ne molat.

da mi je vidit portfelj nassima taleba i nouriela rubinija. [rolleyes]

svako jutro novi high snagu daje.

Patrik, jeste platili Kalničke vode?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nisam u zivotu vidio kalnicke vode. Vodu u HR pijem samo iz spine, sto zbog zdravlja, sto zbog ekologije.

BTW, ovi koji baljezgaju kako je voda moc, evo im maloprodajne cijene lokalne vode iz UAE ili Omana: litra i po, kunu i po. Go figure koliko vas deru vasi najdrazi tajkuni.

Krepat ma ne molat.

Delux, povlacim ovo za Cocktu…

Puna je natrij benzoata koji potice na hiperaktivnost. Dakle, Cedevita ili Kalnicka kapljica…

Krepat ma ne molat.

http://seebiz.eu/hr/closing-bell/zse/zagrebacka-burza-atlantic-i-dalje-raste%2c-atlantska-i-dalje-tone,94160.html

New Report

Close