ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2024. u 17:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
49,87
1.496
30
49,80
50,00
-0,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

direktno sam upoznat sa nekoliko projekata sa vodom,pa evo iskustva.

izmišljotina je da nema vode kao i da nema nafte,malo drugačiji iskop i vode i nafte ima koliko hoćeš.nema je u određenim dijelovima svijeta kao izvor na površini,ali ne znam jeste li čuli da je libija našla ogromne zalihe vode,duboko u sahari,kopajući je duboko.grade sad vodovod do obalnih gradova,i natapaju saharu.
s druge strane desalininizacija je toliko poboljšana da više nije skupa,tj jeftinija je od dovoza vode .
bez obzira koliko velika marža je na vodi,činjenica je da su skoro svi biznisi sa vodom u hr a i u regiji u problemima i da se većina prodaje,pogotovo oni koji su samo koncentrirani na vodu(bez sokova ili drugih stvari da im je core biznis)
Nadam se da će atlantik napraviti dobar posao sa vodom,imaju dobru distribuciju,ali iskreno sumnjam.
Agrokor ima prednost što ima maloprodaju i dobar dio horece,a izgradio si je asortiman skoro cijeli pa mu ustavri na policama ne treba nitko drugi osim dekoracije.

za zvir znam jedino da su radili za marasku ledene čajeve iz usluge za marasku i da dosta rade uslužno punjenje za robne marke. i zanima me kakve sanitarne uvjete imaju,vjerojatno kao cetina pune vodu iz kamiona,a izvorsku predstavljaju.
svi ti izvozi u arapske zemlje i ameriku (jana) su samo marketing,bez profita.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

plavi,ukratko :srči pesak .

Stari udbaš je uzeo 100 milja eura od ovaca za stizenje na ipo-u.toliko o njemu.
nemaš ti pojma o konzumu ni cijeni vode,ali ne da mi se ponavljati,pročitaj par puta moj post,pa možda shvatiš.

druže ,rudarim ja na zagrebačkoj berzi od 98,a od 2004 po regiji i belosveckim berzama.
jedi pure i gledaj atlantis i dalje.
i puši P.R. koji ti servira emil i detektivi dok jedu jastoga u bocca marai-svaku drugu večer.jesi bio tamo nekad?

Aha, dakle frustriran si što vam je propao forum gdje je vas 20 pisalo, a još si k tome izgubio ne mali novac na tržištu.
kud u regiju, kad već gubiš, lakše je izgubiti doma, kaj ne?

Daj mi reci, vidim da si stručnjak za vode, koja naša voda je najbolja, da li je to stvarno Studena?
I zašto?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

meni su jana i jamnica bez konkurencije najbolje ne ulazeći u kvalitetu. šteta što nema više one plave jamnice, ona je bila zakon.

inače, vodu pijem iz slavine, a mineralnu tu i tamo u gemištu

Stari udbaš je uzeo 100 milja eura od ovaca za stizenje na ipo-u.toliko o njemu.
nemaš ti pojma o konzumu ni cijeni vode,ali ne da mi se ponavljati,pročitaj par puta moj post,pa možda shvatiš.

druže ,rudarim ja na zagrebačkoj berzi od 98,a od 2004 po regiji i belosveckim berzama.
i puši P.R. koji ti servira emil i detektivi dok jedu jastoga u bocca marai-svaku drugu večer.jesi bio tamo nekad?

Aha, dakle frustriran si što vam je propao forum gdje je vas 20 pisalo, a još si k tome izgubio ne mali novac na tržištu.

Daj mi reci, vidim da si stručnjak za vode, koja naša voda je najbolja, da li je to stvarno Studena?
I zašto?

lp
[/quote]

ne znam zašto stvari doživljavaš osobno,očigledno si u pušingu na atgr pa te nervira disonancija tonova u hvaljenju gazde.
teško je reći da sam izgubio u regiji,2004 ti još nisi ni znao gdje je burza,mislio si da je misnistarstvo zdravstva na mihaljevcu.
samo ću ti reći toza marković.mogu mu spomenik dići koliko mi je love donio,a bio je puno narodnih heroja po ex-jugi.
voda je jedna od najboljih unique što se tiče kemisjkog sastava i tvornice(sanitarnih uvjet).
jana je jedna od najlošijih,ali ima marketing .
meni osobno najdraža studena i studenac,ali pipa je broj 1.bar u hrvatskoj još.
kad ćeš u bocca marai kod žurića

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

I zašto?

lp
[/quote]

ne znam zašto stvari doživljavaš osobno,očigledno si u pušingu na atgr pa te nervira disonancija tonova u hvaljenju gazde.
teško je reći da sam izgubio u regiji,2004 ti još nisi ni znao gdje je burza,mislio si da je misnistarstvo zdravstva na mihaljevcu.
samo ću ti reći toza marković.mogu mu spomenik dići koliko mi je love donio,a bio je puno narodnih heroja po ex-jugi.
voda je jedna od najboljih unique što se tiče kemisjkog sastava i tvornice(sanitarnih uvjet).
jana je jedna od najlošijih,ali ima marketing .
meni osobno najdraža studena i studenac,ali pipa je broj 1.bar u hrvatskoj još.
kad ćeš u bocca marai kod žurića

[/quote]

Ne znam, pušing je relativna stvar, ja sam pisao kada sam kupovao ATGR, kod mene je sve transparentno ( 690-730 ), gledam sad, cijena je 810 pa ono… nije baš da ulazim u neku dionicu sa par desetaka tisuča kuna, ne znam, ne znam… možda je pušing ha??
Ne znam koliko imaš godina obzirom na ove tonove, pa ću preskočiti odgovor na dio oko čiji je tata jači, nije to tema ionako..

Zašto je pipa br. 1. u HR, misliš br. 1 po tome da većina ljudi još uvijek pije iz pipe?
Što se Žurića tiče, pa ne misliš da ću javno ovdje pisati gdje i kako idem?

lp

P.S. Toza Marković, ako misliš na N. Markovića, pozdravi mi ga lijepo, također fino zaradio, a uz to jedna od najluđih skupština društava na kojima sam ikada bio..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Misli na Tozu Markovića u Srbiji-proizvodnja crijepa

Nenad Marković i Toza nisu ista osoba

hoh hoh ho

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

plavi ,plavi. čovjek je krivo povezao toz i marković.nije za zamjeriti. tozu marković je nexe htio preuzeti 2005-6,zaradilo se na tozi koliko neće na atlantiku za 20 godina.

http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarstvo/tedeschi-ne-placa-naknadu-za-plasticne-boce.html
gornji link sve govori o profilu atgr,a šta će sad sa novim bocama,to me zanima?

kolega blackstone, eto gledam i čitam već par dana postove od vas i plavoga i nemogu se načuditi s kolikim gnušanjem i negativizmom pišete o ATGR-u. Ne želim se uvlačiti u raspravu dali je ATGR dobra iliti loša dionica tjs. kompanija, međutim imam potrebu primjetiti kako je vaše negativno pisanje o ATGR osobne prirode i u to sam apsolutno siguran. Ne razumijem što pokušavate dokazati? Dok vi pušete ATGR raste. Molim vas da mi objasnite.

Naravno, da ne zaboravim. Spominjete profil ATGR-a radi ne plačanja ambalaže, stoga zaključujem kako je profil ostalih po pitanju toga genijalan, ostali su taj trošak ugradili u cijenu, pa su oni super, mi plaćamo, a oni imaju super profil. Svašta!

Mene su učili da poslije ovakvog rasta dionice…slijedi pad… ali, očito se radi o bogatoj branši, koja
će plaćati ZAUVIJEK? …rast ?….HT- ne raste uvijek..ali, ATGR će rasti zauvijek? [thumbsup]

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

kolega blackstone, eto gledam i čitam već par dana postove od vas i plavoga i nemogu se načuditi s kolikim gnušanjem i negativizmom pišete o ATGR-u. Ne želim se uvlačiti u raspravu dali je ATGR dobra iliti loša dionica tjs. kompanija, međutim imam potrebu primjetiti kako je vaše negativno pisanje o ATGR osobne prirode i u to sam apsolutno siguran. Ne razumijem što pokušavate dokazati? Dok vi pušete ATGR raste. Molim vas da mi objasnite.

ako sam napisao i jednu neistinu,ispričat ću se i vama ,sitnim dioničarima atgr i tedeskijima.
molim vas da me demantirate.
ovo oko neplaćanja za boce,govori s kojom bahatošću atgr pristupa držaivi i njenim zakonima,a obogatio se na uvozu. i ako pričamo o nekom uvoznom lobiju,zna se tko je na njegovu čelu.
nemam ništa osobno protiv tedeskija,osobno ga poznajem,nisam imao sa njim nikakvog posla,niti sam ogorčen ni ljubomoran na njega i "njegov" atlantik.

dragi prijatelji,evidentno je da atgr raste zadnjih dana jer ga rba omf napucava,a sve zbog kolaterala koji banka ima u zalogu.može me i tu netko argumentima razuvjeriti.

a stvarno atgr nije ugradio u cijenu od 9,99 kn povrat ambalaže.trošak im je 3 kn,pa vidite koja im je marža,samo je problem što ne prodaju nikome.

Ja to u ovom trenutku kupovao već prodavao, bez zamjerke…………
hvala kolegi Blekstonu što mi je otvorio oči

a što se tiče lošeg plasmana, pa kojoj budali će prodati po 9,99 kn?? užas jedan od cijene u ovoj recesiji

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

New Report

Close