ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 18:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,00
13.413
263
51,00
52,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

peckhamski vrutak koji svijetli u mraku ;-))

mene već frustrira što ne mogu dokupljivat na bidu.

hate red

ni ja ne kužim? ako imaju malo mozga, do sad su koristili jeftinu pitku vodu iz vodovoda.

pametnjaković jel znaš koliko košta kubik industrijske vode, nije to Peckhemski vrutak [lol]

BOOOOOOM!
ginem ginem, da ti skinem dionice s aska.
[/quote]
samo gas i naprijed

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kaj stvarno ne kuzis da su do sad placali za vodu, a ovom akvizicijom im je voda prakticki besplatna?

Kako besplatna, zar samo pošalju boce na izvor i one se same napune?
[/quote]
Antiša..bolje da si platio kavijar po 720.. ovak ti se iz postova osjeti trunka ljubomore

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kaj stvarno ne kuzis da su do sad placali za vodu, a ovom akvizicijom im je voda prakticki besplatna?

[/quote]

Kolega Antisa ja sam mislil da ste vi ipak malo pametniji.

Nije bolest sve što boli

kolega deluksić,nema veselja na dionicama.ko bi gori,sad je doli.vidi dr.ivu.

imaš samo do 830 prodaje(cca.2800 kom) koliko je cijeli bid od početka (2400 kom),a čim se isprazni ask eto novog paketa 500-1000 kom.
čekaj drugi tjedan da vidiš ko se iskrcaje.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

imaš samo do 830 prodaje(cca.2800 kom) koliko je cijeli bid od početka (2400 kom),a čim se isprazni ask eto novog paketa 500-1000 kom.
čekaj drugi tjedan da vidiš ko se iskrcaje.

kolega blackstone, to ti se narodski zove štopanje.
prati malo knjigu dioničara pa ćeš vidjeti ko kupuje, a ko prodaje.
i sve će ti biti jasno.
i prouči malo koliko prometa prolazi po bidu, a koliko po asku.
nemoj lupat bezveze i napamet.
ko da si član HDZ-ove vlade bogati…

PS
pogledaj samo tadnju transkaciju: netko je junački opalio po jednoj dionici na bidu…

hate red

Što se tiče marži, ja nisam spominjao marže. Ako se Cedevita radi od vode, ako se multipower radi od vode, a ATGR kupi Kalničke vode.. ring a bell?????

lp

Ne kužim ovo ring a bell sa vodom?

Da li to znači da su do sada točili vodu sa pipe u cedevitu pa im je bila preskupa ili što?

Zar su dobivali previsoke račune od Vodovoda?

Stvarno ne razumijem
[/quote]

[/quote]

Čuj vidim da si ti neki informiran tip.

Koliko su im troškovi vode u jedinici proizvoda ( cedevita ) i koliko godina će im trebati da vrate uloženo po jedinici proizvoda?

Koliko cedevite prodaju u prahu a koliko s vodom?

Koliko im je pala/rasla prodaja cedevite u zadnjih godinu dana? Da steknemo uvid u potencijal.

Hvaaaa-la

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

[/quote]
Antiša..bolje da si platio kavijar po 720.. ovak ti se iz postova osjeti trunka ljubomore
[/quote]

Nema ljubomore, pa ja sa svojim grahom s kobasicom kupljenim na 26, 27 kn imam 15% kao i vi ovdje.
Samo ja svoje znanje pokušavam malo bolje maržirati!

Nije atgr kupila vodu, kupila je firmu, a to ima cijenu i ne mozete gledati na nacin na koji trenutno gledate.
Od sad ce im troskovi vode biti manji nego do sada. To je jedino bitno.

Nije bolest sve što boli

ne kužim kaj to ima veze s rastom dionice,

Imate pojma koliko košta koncesija za crpljenje fine izvorske vode u Rep.Hrvatskoj?

Sad u Atgr -u uštedjeli na razlici u cijeni za nabavu robe- a sad će plaćati vešto veću cijenu za crpilište + sva modernizacija tehnologije koja ih slijedi redom ZAŠTITE OKOLIŠA…
i ulaganja u isto – pa bi James, bilo dobro da im još podignete cijenu dionice, jerbo su zaposlili
još dva nova šofera na distribuciji žvakačih guma sa vodom iz vlastitog izvora.

Tako ćete izravno pomoći zapošljavanju radnika u Hrvatskoj. / 2 -recimo- koji su dobili otkaz
u građevini pa su se prekvalificirali u šofere/. kako ne bi došlo do smanjenja plaća gospodi
iz ATGR-a koji rade na marketingu.Lijepo su sve s poslovnim odradili.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

[/quote]
[/quote]

Nema ljubomore, pa ja sa svojim grahom s kobasicom kupljenim na 26, 27 kn imam 15% kao i vi ovdje.
Samo ja svoje znanje pokušavam malo bolje maržirati!
[/quote]
Gle stari
Likvidnost atgr i optime je za neusporedit…IMao sam a i još imam poprilicno atgr iz kojeg mogu vrlo lako van bez padanja cijene…pa i sad imam više atgr nego kompletna prodaja i kupnja na optimi, tak da omjer nagrade i rizika je debelo u korist atgr

New Report

Close