Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,00 | 13.413 | 263 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
evo kako se u konzumu formira cijena vode.tj koji je preduvjet da bude neki proizvođač listan na policama
najeftinija je kiseljak,nakon toga ide jamnica,pa jana negazirana i onda svi imaju odmak 15-30% u cijeni .najbolje pozicije imaju sve vode koje agrokor proizvodi,a ostali imaju poziciju koliko plate,što dodatno poskupljuje i smanjuje marže i to stalno traže ponovo zbog razno raznih razloga.
tako da ni jedna voda nema što tražiti u konzumu ,i dok je tako petljati se u taj segment samo znači čačkati mečku.a ovo se odnosi i na sve ostale proizvode u maloprodaji koji su agrokoru direktna konkurencija,ili gdje ima k-plus marku,ajde recimo 70-80 % asortimana.
šta mislite da agrokor ne zna koliku maržu ima tedeski u žvakama,i da će mu to tolerirati.
a zadnji čin je da vam plate u kompezaciji ili ne plaćaju na vrijeme.
Evo kako kolega nije kupio još uvijek, pa i dalje piše nebuloze.
Evo i linka gdje se vide cijene voda u Konzumu.
http://online.konzum.hr/categories/5471143/products
Evo kako smo lako pobili nebulozne tvrdnje kolege.
Evo da napišem da i vaš plavi kupuje u Konzumu vodu, ali ne Janu, igrom slučaja Studenu.
Evo kako je sve lako u životu, kada na vrijeme proučiš dionicu ( kao ja ATGR na 695-700 ) i tvrtku i kreneš kupovinu.
Evo kako neki nikada neće naučiti.
lp
[/quote]
druže plavi,nadam se da navijaš za dinamo kao prvo.
kao drugo izađi iz kuće i prošeći do najbližeg konzuma,plus marketa,plodina,tiska i još nekih u agrokorovom vlasništvu pa pogledaj raspored vode i cijene.
ja pregovarao sa njima,pa ti nudim info iz prve ruke.
što se tiče studene,osobno je pijem radije nego janu(najlošija voda po sastavu,uz bistru od cole) ali ako ne znaš evo ti jedan info.agrokor ne mora kupiti podravku,kad ionako podravka prodaje oko 40 % robe preko konzuma,tako da bi prava afera podravka nastala kad bi ih konzum malo smanjio na policama,tako da ti ni studena nije relevantna za usporedbu.
što se cole tiče,ona forsira vodu i cappy uvjetovanjem da dobiješ coca colu koja se najbolje prodaje,pa svi koji hoće staviti colu na police moraju uzeti cappy i bistru koje su stalno na popustima i akcijama.slično kako je adris forsao ronhill preko marlbora dok je mogao.
ako vas zanima tržište voda u rh detaljnije ,može na p.m. jedna studija
a što se vas trenutnih dioničara atgr tiče(i ja bijah ,možda opet) ne zavidim vam,dapače strepite,ima još loših stvari za atlantic ali polako,bit će prilike.
što ne mora značiti da će atgr,pasti.rekao sam vam da pitate dečke iz rba omf za kretanje cijene.
e još jedna stvar,ne samo da je stari udbaš bio,nego je junior ušao u jednu sektu,koja ga je malo potpomogla preko jedne njemačke izvozne banke(top 10,kolege na 3. mjestu.).sekta je inače poznata po tome da im je guru tom kruz.koji raste svaki dan,kao i dionica atgr.
junior ušao u jednu sektu
ovu što se sa svojim šatorom bila utaborila tu preko puta glavnog kolodvora? [lol]
Ne znam da li je g. Emil s njima ili ne, ali koliko ja znam to nije sekta nego vjera, a što god da je mislim da se ovdje stvarno radi o privatnim stvarima koje je malo nepristojno ovako razglabati po forumima.
Što nekoga briga koje sam ja vjere, to stvarno nije pristojno ovako secirati.
ovu što se sa svojim šatorom bila utaborila tu preko puta glavnog kolodvora? [lol]
Ne znam da li je g. Emil s njima ili ne, ali koliko ja znam to nije sekta nego vjera, a što god da je mislim da se ovdje stvarno radi o privatnim stvarima koje je malo nepristojno ovako razglabati po forumima.
Što nekoga briga koje sam ja vjere, to stvarno nije pristojno ovako secirati.
[/quote]
njegov problem, kao i kruzov i travoltin,
ne pratiš,kažem da je deg financirao kupnje atlantika.a veza su maseri sa tomislavca.
Atgr priliv za ljekarne od HZZO-a , daje svojim brokerima, koji slažu cijenu ATRG-a na ZSE.
Vidi se po dnevnom prometu, i uplatama.
Što se tiče marži, ja nisam spominjao marže. Ako se Cedevita radi od vode, ako se multipower radi od vode, a ATGR kupi Kalničke vode.. ring a bell?????
lp
Ne kužim ovo ring a bell sa vodom?
Da li to znači da su do sada točili vodu sa pipe u cedevitu pa im je bila preskupa ili što?
Zar su dobivali previsoke račune od Vodovoda?
Stvarno ne razumijem
Atgr priliv za ljekarne od HZZO-a , daje svojim brokerima, koji slažu cijenu ATRG-a na ZSE.
Vidi se po dnevnom prometu, i uplatama.
[thumbsup]
Što se tiče marži, ja nisam spominjao marže. Ako se Cedevita radi od vode, ako se multipower radi od vode, a ATGR kupi Kalničke vode.. ring a bell?????
lp
Da li to znači da su do sada točili vodu sa pipe u cedevitu pa im je bila preskupa ili što?
Stvarno ne razumijem
[/quote]
Kaj stvarno ne kuzis da su do sad placali za vodu, a ovom akvizicijom im je voda prakticki besplatna?
Stvarno ne razumijem
[/quote]
Kaj stvarno ne kuzis da su do sad placali za vodu, a ovom akvizicijom im je voda prakticki besplatna?
[/quote]
ni ja ne kužim? ako imaju malo mozga, do sad su koristili jeftinu pitku vodu iz vodovoda pa im to nije bio neki trošak. a sad reći da nakon što će platiti 82 milijuna kuna (!!!) imaju vodu besplatno je – smiješno
816 zadnja…
Pa di su oni koji su na 720 prodavali, papci jedni..
U mjesec dana ste mogli uzet 100 kn po dionici , 15 %….
a sve vam je na dlan stavljeno, dobili ste analizu 2 dana prije nego je rast krenuo
Kako besplatna, zar samo pošalju boce na izvor i one se same napune?
ni ja ne kužim? ako imaju malo mozga, do sad su koristili jeftinu pitku vodu iz vodovoda.
pametnjaković jel znaš koliko košta kubik industrijske vode, nije to Peckhemski vrutak [lol]
BOOOOOOM!
ginem ginem, da ti skinem dionice s aska.