Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,81 | 10.052 | 194 | 51,00 | 52,00 | 0,97% |
A đe su oni jadovani koji su opet sve promašili
Svi koji su prodali ovu dionicu, ima za njih jedna pjesma, jer ovakav se bombon ne smije propustiti
Dobro da smo na vrijeme analizirali ovu dionicu, dok su drugi ljetovali sa Mans Health-om u ruci, ja sam ponio knjige i novine i bio u toku sa tržištem.
Odmor od burze je samo dok spavaš.
[tongue]
lp
Strahovita nervoza i pomama za podcijenjenim dionicama atgr
EIN HEISSER SCHREI – FEUER FREI!!!
RATATATATATATATATA – BOOOOM!
BRUM BRUM BRUM
Ima li netko imalo smisleniji komentar, ponašate se ko mala djeca. [tongue]
lp
kakav smisleniji komentar dok ovo gledaš?
evo ti smislenijeg komentara: mene danas konačno poklopilo malo na bidu, a ja bogami malo tukao i po asku.
sve u svemu, unutra sam.
i ti bi od mene da ti komentiram zašto sam unutra?
pusti krdo…
mali komentar na atlantik
koliko je meni poznato iz prakse,kad se jedna kompanija zaduži do grla preuzme druge(recimo lošu i precijenjenu kompaniju,droga-kolinska,po meni)
onda stvari idu u smjeru da im dionica pada,a mi tu vidimo da netko konstantno umjetno diže,atgr.
ajde recimo da to radi rba,preko svojih satelita.sve je legitimno samo što stvaraju balon koji kad pukne,bit će posljedica i na rba kao banku a ne samo na male dioničare.
slažem se da atlantik ima dobro vodstvo,ali to samo znači da su malo lukaviji kod financiranja,tj imaju strašnu polugu(leverege) a šta se desi kad poluga pukne,vidimo posljedice u americi.
a ne znam je li vama,ali meni je već pun kufer kulta ličnosti koji mladi tedeski(sin od starog udbaša tedeskija) stvara o sebi .te mladi,poduzetni,fina građanksa obitelj,vila na hvaru na pomorskom dobru(plus lovište),on malo dj malo košarkaš,živi na gornjem gradu,manekenski tip,žena arhitektica,tata sa debelim denisom kuljišem pio kavu i pušio cigare u esplanadi,malo globus,malo gloria,još intervju u teens-u fali.
malo je istina drugačiju,a to je da je stari bio udbaš koji je maznuo lovu u jugi ,da su digli atlantik na monopolu na žvake i durex,pa im je pliva poklonila nekoliko "bezperspektivnih firmica",cedevita,neva.
onda da nam je stari uvalio 100 milja eura preko prenapuhane cijena u ipo,ostavio ih junioru koji ih onda kao ulaže kao privatnu lovu u kupnju droge.
ili je stvarnost frizirana ili sam ja neuk.
što bi rekli zagorci,dioničari atgr ,nejte kaj zamjeriti.
mali komentar na atlantik
koliko je meni poznato iz prakse,kad se jedna kompanija zaduži do grla preuzme druge(recimo lošu i precijenjenu kompaniju,droga-kolinska,po meni)
onda stvari idu u smjeru da im dionica pada,a mi tu vidimo da netko konstantno umjetno diže,atgr.
ajde recimo da to radi rba,preko svojih satelita.sve je legitimno samo što stvaraju balon koji kad pukne,bit će posljedica i na rba kao banku a ne samo na male dioničare.
slažem se da atlantik ima dobro vodstvo,ali to samo znači da su malo lukaviji kod financiranja,tj imaju strašnu polugu(leverege) a šta se desi kad poluga pukne,vidimo posljedice u americi.
a ne znam je li vama,ali meni je već pun kufer kulta ličnosti koji mladi tedeski(sin od starog udbaša tedeskija) stvara o sebi .te mladi,poduzetni,fina građanksa obitelj,vila na hvaru na pomorskom dobru(plus lovište),on malo dj malo košarkaš,živi na gornjem gradu,manekenski tip,žena arhitektica,tata sa debelim denisom kuljišem pio kavu i pušio cigare u esplanadi,malo globus,malo gloria,još intervju u teens-u fali.
malo je istina drugačiju,a to je da je stari bio udbaš koji je maznuo lovu u jugi ,da su digli atlantik na monopolu na žvake i durex,pa im je pliva poklonila nekoliko "bezperspektivnih firmica",cedevita,neva.
onda da nam je stari uvalio 100 milja eura preko prenapuhane cijena u ipo,ostavio ih junioru koji ih onda kao ulaže kao privatnu lovu u kupnju droge.
što bi rekli zagorci,dioničari atgr ,nejte kaj zamjeriti.
Vrlo si neuk..
Za tebe i nije drugo nego hdel po 350 i tehnika po 2200..
Nazivati i vrijeđati mrtvog čovjeka da je udbaš, samo zato što nisi na vrijeme prepoznao potencijal firme i uprave, može samo čovjek kao ti.
Dalje, droga je izuzetno dobra firma, koja ce ove godine imati cca 15 milja eura dobiti…
Bolje radi nasipe po velikoj, ako rukne još jedna kiša, nebu dobro.
a najveci je gušt znati kako ti, buljooki i SOĐ promatrate atgr kako raste i grizete sami sebe jer niste kupili [bye]
ili jednostavno "ne vjeruješ u ljude".
To se danas događa mnogima, koji su imali težak život, sa puno problema, koje su mnogi (i recimo “najbliži”) nekako “iznevjerili” i sl. Tada je to normalna psihološka reakcija.
stari tedeski je bio udbaš i to nije javna tajna.malo proguglajte.
atgr kao dionicu ću uvijek kupiti ako mislim da ću na njoj zaraditi,a već jesam par puta.
htio sam komentirati nelogičnosti na našoj burzi,ili logiku po hrvatski,mi smo uvijek pametniji nego ostali.
de luxe- droga kolinska je loša kompanija,koja bi bez merkatora bila dostupna od brežica do kranjske gore.vaše je pravo vjerovati da je dobra ,pa zato imate i atgr.druga stvar je da je preplaćena,ali to je problem dioničara atgr.
lynks-ne brini se ti za mene,brini svoje brige,popij cock-tu,veće pakovanje.