Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 50,00 | 13.600 | 272 | 49,60 | 50,50 | -0,99% |
Meni se isto ne svidja faca novopecenog tajnika, nakon Bibica, Rotima, Joska iz predsjednickih dvora 🙂
Ali nije to funkcija koja je strasno bitna. Vise je protokolarna. Stoga mi se ipak cini da je rijec o uhljebljenju. NHF Matrix, volio bih da sam u krivu. Emil je bar imao obicaj okruziti se pravim ljudima. Lik koji je vodio drzavnu aviokompaniju i to ne bas uspjesno, jednostavno mi se ne uklapa u sliku. Ali ne poznam ga, a Emil sigurno zna sto radi, ne vjerujem da bi bas neku ljigu stavio sebi pred nos, da ga gleda svaki dan. Sorry,ali tip mi zgleda ko totalna ljiga. Ako se pokaze da sam pogrijesio, evo, caps lock cu upaliti i vikati po forumima da sam pogrijesio 🙂
A ove gluposti sto miami pise, to ne treba komentirati 🙂
Meni se isto ne svidja faca novopecenog tajnika, nakon Bibica, Rotima, Joska iz predsjednickih dvora 🙂
Ali nije to funkcija koja je strasno bitna. Vise je protokolarna. Stoga mi se ipak cini da je rijec o uhljebljenju. NHF Matrix, volio bih da sam u krivu. Emil je bar imao obicaj okruziti se pravim ljudima. Lik koji je vodio drzavnu aviokompaniju i to ne bas uspjesno, jednostavno mi se ne uklapa u sliku. Ali ne poznam ga, a Emil sigurno zna sto radi, ne vjerujem da bi bas neku ljigu stavio sebi pred nos, da ga gleda svaki dan. Sorry,ali tip mi zgleda ko totalna ljiga. Ako se pokaze da sam pogrijesio, evo, caps lock cu upaliti i vikati po forumima da sam pogrijesio 🙂
A ove gluposti sto miami pise, to ne treba komentirati 🙂
Žalosno je što novinari od beznačajne obavijesti rade spektakl, naprosto većina ljudi ne poznaje situaciju, stoga komentira o stvarima na subjektivan način.
Bilo bi bolje da malo pričamo o Kalničkim…
Nema niskih udaraca. Samo -nemoć. / možda i u intimnom smislu, Delux?/
p.s. zanima me , tko će od Vas dvojice-više zaraditi u kapitalizaciji dobiti /taj sam izraz brzo naučila,
jel dobar?/
Mišetić ima dobra poznanstva vani .Bio je predsjednik udruge Star Lincea a to je udruženje prestižnih evropskih aviokompanija sa Lufthansom na čelu.Možda će se Atlantikovi proizvodi nudit putnicima u avionima.Sigurno je neki obostrani interes.Brijem da Emil zna što radi.Bar se do sad to pokazalo
Je, sad ce LH poceti sluziti Cedevitu i Cocktu na svojim letovima, ali samo u prvoj klasi.
BTW, Star Alliance…
Nego, ima li koji dionicar od doba IPO-a koji ima osjecaj da mu rastu usi?
Tedeschi je prodao kompaniju po 935 i nakon toga je vasim novcem dokapitalizirao po 700. Prakticnost ovakvog pristupa nije upitna, mene vise zanima u PR smislu je li Emilova odluka dobra po ugled kompanije ili ne.
p.s. zanima me, tko će od Vas dvojice – više zaraditi u kapitalizaciji dobiti /taj sam izraz brzo naučila,
jel dobar?
da to je baš problem, kapitalizacija dobiti… nedo bog većeg zla.
Kakva tvrtka, kakva uprava..
Ove godine se ocekuje dobit droge cca 15 mil eura
dakle konsolidirano izvjesce atgr bi sa drogom moglo pokazivati dobit od cca 200 milijuna kuna…
B R U T A L N O…!!!1
pozdrav!
pocetnik sam ovdje, pa me zanima kolika je realna cijena dionica atlantic grupe?jel se isplati kupovat?
hvala?
Spašavajte se svi koji ste na asku jer ide askolomac
jel to mislis na ovih zadnjih 100 komada? Malo ti je gaz plitak, jos samo 960 komada. Taj nije strasljivac, taj je tu da se proda.
pozdrav!
pocetnik sam ovdje, pa me zanima kolika je realna cijena dionica atlantic grupe?jel se isplati kupovat?
hvala?
Sorry ali Odgovor ti ne moze dati nitko da li se isplati kupovati ( nekome da , nekome ne)
Realna cijena je po meni cca 1100 kn