Tedeschi: Stanje u gospodarstvu će biti još gore, još nismo na dnu
Ivan Mišetić napušta Croatia Airlines i odlazi u Atlantic grupu
Ako zbog ovog ATGR ne otklize u negativnu blokadu, nece nikad.
Strava. Čovjek napravio 150mil kn duga i sad bi prešao u drugu firmu… Nadam se da je Tedeschi dovoljno pametan
Zlo mi je kad vidim , kakva se ekipa skupila na ATGR-u.
Aleksandar Stanković ima dionice ATGR-A? Ako ima on ili njegovi najbliži- TREBA GA KAZNITI
ZA SUKOB INTERESA i ZLUOPOTREBU MEDIJA..!
Strava. Čovjek napravio 150mil kn duga i sad bi prešao u drugu firmu… Nadam se da je Tedeschi dovoljno pametan
Ivan Mišetić, direktor Croatia Airlinesa kompanije koja je trenutačno u velikim financijskim problemima i koju očekuje privatizacija odlazi u Atlantic grupu Emila Tedeschija za glavnog tajnika.
a s druge strane sto rade tajnice u tvrtkama, kuhaju kavu i pišu dopise… Ova tajnica će valjda biti zadužena za aviokarte [lol]
I ja sam izuzetno razočaran ovim potezom Tedeschija.
Zar Hrvatska nema kadra za mjesto glavne tajnice, osim iz HDZ-ovskog lopovskog, mafijaškog i korumpijonaškog rostera, košarkaškim riječnikom rečeno.
A baš sam htio navijati da Cedevita osvoji ovogodišnje PH u košarci, ipak nakon ovoga ništa od toga.
Aleksandar Stanković ima dionice ATGR-A? Ako ima on ili njegovi najbliži- TREBA GA KAZNITI
ZA SUKOB INTERESA i ZLUOPOTREBU MEDIJA..!
[lol] [lol]
why? [lol]
Kakva?
I ja sam izuzetno razočaran ovim potezom Tedeschija.
Zar Hrvatska nema kadra za mjesto glavne tajnice, osim iz HDZ-ovskog lopovskog, mafijaškog i korumpijonaškog rostera, košarkaškim riječnikom rečeno.
A baš sam htio navijati da Cedevita osvoji ovogodišnje PH u košarci, ipak nakon ovoga ništa od toga.
Dobar dan
Za roster,ali onaj pravi treba ti barem deset kvalitetnih igrača, dok su dvojica uvijek upotpnjuju broj – što znači ukupno dvanaest plus još rezerve ilit backupovi za postojeći kadar.
Uvijek mže ići navijati za mrave , oni ionak proživljavaju novu madost pod političkim patronatom…a cibona pa mislim da je i lokomotiva (čitaj 60-ih godina) jača od njih
Bogeci [thumbsup]
jesam te pozvo na vrijeme? mogla si se igrat s nama umijesto kuknjave opet. [kiss]