ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,93
30.532
588
51,50
52,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tek kad dođe u stanje Magmaprecjenjenosti je treba prodati.
ATGR ide na novi ATH, manje više.

To su pričali i za Ingru na 62 000
[/quote]
ima mali problem ; cijena ne ide ispod 695, ali niti iznad 705 ??????????????
[/quote]
ATGR! ATH!
ATGR! ATH!

Kaj nije ATH bio na 935hrk?

Kaj nije ATH bio na 935hrk?

ath 965

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Veliki nalozi su tu bili da zaplase kupnju. Jedini im je sad problem sto su znali zasto brane cijenu a sad su oatali bez dijela dionica i sad moraju opet u utrku da nadoknade izgubljeno. [smiley]
A bacite oko na opte-r-a veliki nalog pa onda ogromni gap od 28,x% u odnosu na taj veliki. Kak ce tek to netko pocistiti. [smiley]

Nije bolest sve što boli

Pa cini se da imaju municije opet na 740, nisu nesto preplaseni?! Gdje je teska artiljerija da to pomete?!

No pain no Game

A taj se usrećio doći će u plus negdje 2.015.godine

EBRD, Emil i kompanija dokapitalizirali po 700 kn…!!!!!!!!!!!!!!!

Ako su razno razno gradjevinari na pola ili 1 booku, pa ovo treba onda biti na barem 7 bookova

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Pa cini se da imaju municije opet na 740, nisu nesto preplaseni?! Gdje je teska artiljerija da to pomete?!

Isti koji je počistio do 735 sada je postavio nalog na 740 za zastrašivanje.
Čista kupovina i samo kupovina.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Šta mislite, hoće li investitori imati snage da pokupe ovo po 740? Ja mislim da hoće!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

hoće ,evo ja malo grickam

Šta mislite, hoće li investitori imati snage da pokupe ovo po 740!? Ja mislim da hoće!

ROMF moze bez greške utuc još 50 000 000 kn u atgr

ak ne danas onda sutra, samo da ameri budu zeleni

Nije bolest sve što boli

New Report

Close