ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 16:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,93
30.532
588
51,50
52,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

???

Ja napisem post a netko se obrusi na kupnju.

Nije bolest sve što boli

???

Ne pamtim ovakvu kupnju na atgr. Ovaj na asku se ne mice s pozicije.

A ja ovakav nalog na prodaji na 708,46 (2740 komada)

???

[/quote]

Onda nisi pogledal jucer kad je bilo 5000 komada.
Ovaj od 2740 je tu vec neko vrijeme i ne mice se a kad je izlozen bil je od 3000 komada, malo su ga naceli. Ili netko brani da ne ode cijena gore i skuplja sve sto je ispod ili je netko naumil prodat po toj cijeni. Po mojem misljenju biti ce ovo prvo jer ak zeli prodat na brzinu onda se to ne radi tak.

Nije bolest sve što boli

???

[/quote]

Onda nisi pogledal jucer kad je bilo 5000 komada.
Ovaj od 2740 je tu vec neko vrijeme i ne mice se a kad je izlozen bil je od 3000 komada, malo su ga naceli. Ili netko brani da ne ode cijena gore i skuplja sve sto je ispod ili je netko naumil prodat po toj cijeni. Po mojem misljenju biti ce ovo prvo jer ak zeli prodat na brzinu onda se to ne radi tak.
[/quote]

Slažem se. Mislim da ATGR neće nikad probiti tu barijeru. Ako prođe tih 5000 doći će još 5000.

725,00 2000 11:30:4

who dares, wins

ašta se ovdje događa???? [embarass]

Pozdrav dioničarima, i ja ovdje ulazio zadnjih tjedana, otišlo danas fino gore, nema MM što za ponuditi više na prodaji?

Uglavnom, ovdje se sve kockice u mojoj analizi posložile trebalo bi biti odlično ulaganje.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Prije oko godinu dana sam rekao da ovo ide prvo na ATH.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Pa i Emil je dokapitalizirao po 700 kn

alooo ljudi, ovo je nova Coca cola [thumbsup]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Pozdrav dioničarima, i ja ovdje ulazio zadnjih tjedana, otišlo danas fino gore, nema MM što za ponuditi više na prodaji?

Uglavnom, ovdje se sve kockice u mojoj analizi posložile trebalo bi biti odlično ulaganje.

lp

—-kako uvijek pogodiš što če rasti i nakrcaš se! da mi je samo 1% tvoga znanja [thumbsup]

Kune nisu problem, kuna nema

Pa i Emil je dokapitalizirao po 700 kn

alooo ljudi, ovo je nova Coca cola [thumbsup]

Prije bih rekao nova Ingra od tamo negdje 35 000 pa na dalje.
Sposobna Uprava, jaki igrači dokapitalizirali po tržišnoj cijeni, dobra tržišna pozicija, perspektiva odlična.
Ali nije samo Emil dokapitalizirao po 700 već i EBRD i DEG, kao i MF-ovi.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

—-kako uvijek pogodiš što če rasti i nakrcaš se! da mi je samo 1% tvoga znanja [thumbsup]
[/quote]

Nije tu stvar pogađanja ja bih rekao.
A iskreno, nisam niti zadovoljan sa sobom, skupljao sam zadnjih tjedana, ali nisam skupio koliko sam mislio, tako da je moglo i puno bolje.

Uvijek može bolje.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close