ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 21:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,93
30.532
588
51,50
52,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

U budućnosti bi ovdje trebala biti znatno veća dividenda. Nijemci uvijek namirišu takve tvrtke, i njihovo dodatno ulaganje u Atlantic ide u prilog toj tezi. Oni rado ulažu u tvrtke koje isplaćuju divdendu. Dokaz tome je HT, Simens [rolleyes]

Market maker ATGR je dobio otkaz jer do 11 sati nije uspio prodati niti jednu dionicu !

PREPORUKE
Erste: Držati Podravku, Atlantsku i HT, akumulirati Inu i Atlantic

http://seebiz.eu/hr/burze/erste-drzati-podravku%2c-atlantsku-i-ht%2c-akumulirati-inu-i-atlantic,86868.html

Netko se jako naljutio štu su skinuti nalozi s aska ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ova dionica je toliko precijenjena da je čak uspjela i nemoguće

Precijenjenija je čak i od Luke Rijeka

A to je dostignuće vrijedno divljenja

Jer biti precijenjeniji od Luke Rijeka to zahtijeva nadljudske napore i postavlja nove standarde precijenjenosti

3,09 BV ?!?!?!

SVe iznad 300 kuna za ovu firmu bi bilo precijenjeno a ovo na 700 kuna niti ne znam kako nazvati

Prepreprecijenjeno?

Hipermegaturboprecijenjeno?

Svaka dionica je precijenjena dok je ja ne kupim

Tek kad dođe u stanje Magmaprecjenjenosti je treba prodati.
ATGR ide na novi ATH, manje više.

To su pričali i za Ingru na 62 000

Svaka dionica je precijenjena dok je ja ne kupim

To su pričali i za Ingru na 62 000
[/quote]

ima mali problem ; cijena ne ide ispod 695, ali niti iznad 705 ??????????????

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ova dionica je toliko precijenjena da je čak uspjela i nemoguće

Precijenjenija je čak i od Luke Rijeka

A to je dostignuće vrijedno divljenja

Jer biti precijenjeniji od Luke Rijeka to zahtijeva nadljudske napore i postavlja nove standarde precijenjenosti

3,09 BV ?!?!?!

SVe iznad 300 kuna za ovu firmu bi bilo precijenjeno a ovo na 700 kuna niti ne znam kako nazvati

Prepreprecijenjeno?

Hipermegaturboprecijenjeno?

Hvala što si nas prosvijetlio! Možda te usreći pad od 2-3% na krilima pada Crobexa. Skupo je, al može to i puno više. Samo treba čekati…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Ma kakvi precijenjena, evo gledaj ja sam postvio nalog na prodaju na 700 i tradicionalno mm će je pokupiti po zatvaranju .

Načelo onaj veliki nalog od 3000 komada ali on i dalje stoji tu gdje je. Ili je covjek na rucku pa nezna da ga je nacelo ili ima namjeru prodat po toj cijeni. [undecid]

Nije bolest sve što boli

???

Ne pamtim ovakvu kupnju na atgr. Ovaj na asku se ne mice s pozicije.

Nije bolest sve što boli

New Report

Close