Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,00 | 13.413 | 263 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
A matere ti, koji investitori.
ovo sada vrijedi duplo zajedno.
A cim je platio, maglom.
Fundamentalno sam rekao koliko je platio.
Oko 10X EBITDA na marze od 13-15%.
POdr Vrijedi vise od ove cijene
Vidim da ovdje ljudi ne znaju što znači kad netko uzme kredit 380 miljuna eura i kupi drugu firmu hehe..
neka neka…saznat ćete.. [sealed]
Ne bi se htel mešati ali u normalnom Svijetu ovo nikako nije signal za kupnju. Baš obratno ali kako mi nismo u toj kategoriji bumo vidli.
Ne bi se htel mešati ali u normalnom Svijetu ovo nikako nije signal za kupnju. Baš obratno ali kako mi nismo u toj kategoriji bumo vidli.
jučer je hristić na seebizu pisao o ovome, a danas u mu kolega malus piše obrnuto ” Logično bi bilo da cijena dionica ide prema gore”. [lol]
kupovanje firme na najnižim cijenama i širenje na Sloveniju, Bosnu i Srbiju i još uz to dobivanje nekoliko dobrih brendova teško je shvatiti kao loš potez…dugoročno mislim da će ovo biti jako dobar potez za Atlantic…za mene ovo je signal za kupnju
Taman da kredit vraca kompletnim prihodom od DK investicija nije losa, jer kad se kredit otplati ostaje cista vrijednost u vlasnistvu ATGR.
Jedinni je problem ako od lovca postane lovina.
Nadajmo se da Emil zna sto radi.
nemamo mi tu što brinuti, market mrake su tu da ovo reguliraju, jel oni rade danas
jučer je hristić na seebizu pisao o ovome, a danas u mu kolega malus piše obrnuto ” Logično bi bilo da cijena dionica ide prema gore”. [lol]
[/quote]
Vidio. Treba jedan odjel u Remetincu otvoriti i za novinare. Predlažem da budu skupa sa silovateljima jer nas stalno hebu u mozak.
kupovanje firme na najnižim cijenama i širenje na Sloveniju, Bosnu i Srbiju i još uz to dobivanje nekoliko dobrih brendova teško je shvatiti kao loš potez…dugoročno mislim da će ovo biti jako dobar potez za Atlantic…za mene ovo je signal za kupnju
Signal za kupnju je kad se vide učinci toga tj. neposredno prije.
kada će se vidjeti učinci biti će kasno…a nitko me ne može uvjeriti da tržište koje je dobiveno za plasiranje Atlanticovih proizvoda nije dobar posao…pogotovo ovo tržište…a dodatni kvalitetni brendovi su bonus..
mislim da treba gledati u budućnost za razliku od ove naše jadne burze na kojoj su na cijeni jedino špekulativne dionice…mislim da Emil nije u ovo uletio zatvorenih očiju…također mislim da se ovo ne može uspoređivati sa Barovim preuzimanjem…totalno druga perspektiva