ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
52,00
3.692
71
51,50
52,50
-0,95%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

james knox…drago mi je da si ti to rekao, da ne budem samo ja meta za smoljenje… prvo pravilo političkog spina je da skreneš temu..nađi veće sranje…i ako ikako možeš nađi krivca…takoda se ima na kog uprijeti prstom… i onda po topme jakooo zamuti vodu… ko da su angažirali pravog Macana 🙂 za te stvari… nisam danas gledao vijesti, ali očekujem još koju afeu divert tipa…

Nisam ja rekao da su u Remetincu nevini, daleko od toga….ali većina ih je sad tamo tek da odgodi ili spriječi javnost u pritisku na politiku da se onaj tko je glavni spremi na welness…

Da ne bacamo imena…HACovci su umjesto glavnog gazde za svako gtrađenja i njegovog eksponenta bivšeg državnog tajnika
Podravkaši su umjesto onog tkoje bio glavni gazda za Podravku a koga tek ovlaš sad dodiruju "institucije pravne države" itd

joj daj samo nemoj pretjerivat, spin ovo spin ono……..pa danas su svi politički
zatvorenici……..pa ko te tjero da budeš tamo dobar poslušnik……….puno toga se
valja bezveze no kod nas nema kapaciteta koji bi sve to temeljito pročešljali……..
ipak ovo sa emilom mi ne izgleda niš nestvarno dapače nebi me iznenadilo……..

To začine sa par insinuacija, dodaju osobi par kvalifikacija ( najčešće one kvalifikacije koje su sad IN – recimo da je netko mason, udbaš, jugonstalgičar, lopov, komunist, antikrist, izrabljivač, mobber i tko zna kakve još kvalifikacije – najčešće one od kojih se uopće glupo braniti ili opravdavati )

pronašao sam uljeza u tvojoj listi [lol]
Kako slobodni zidari (masoni) idu u ovu listu?
Nisi valjda toliko podložan utjecaju Crkve i drugih glasina.
Ovaj pokret je inherentno pozitivan. Smiješno je njih trpati u isti koš sa negativnim pojavama u društvo.
To čak danas niti Crkva možda neće reći tako direktno, iako je do nedavno ih sotonizirala.

Crkva njima nikad neće oprostiti upetljanost u procese odvajanja Crkve od Države, u oduzimanje monopola na javno obrazovanje u korist države, u proguravanje stvari poput slobode svih religija i slobode govora… Ali ne mogu sotonizirati nešto što je u svojoj srži pozitivno.

Upravo spomenute optužbe, kada bi bile istinine, diskvalicifale bi gospona Emila za članstvo u spomenutoj udruzi, jer jedan od osnovnih uvjeta za članstvo je "biti etičan i besprijekorne reputacije".

P.S. Pa i jugonstalgičari, kolikog god po meni to bilo glupo, nije zlo – svatko ima pravo na svoje mišljenje pa time i nostalgiju ovog tipa… Dakle 2 uljeza na listi 😛

sve 5, kužim ja da ti meme seciraš, ali ako vikneš generalnoj ekipi ( svejedno da li ovoj na traktorima ili onoj intelektualnijoj koja dežura u Varšavskoj ) da je netko tko ima love – do te love došao na nepošten način i onda to ZAČINIŠ sa da je zato jer je ili mason ili jugonostalgičar, nisu svi oni sigurni što to znači, ali znaju da to sigurno nije dobro ) kad si rekao da je lopov. Bitno da to vičeš glasno i što češće ponavljaš. Ovo u SD je tek početak, meni se čini da će se to sad kotrljati…
Ne znam tko im radi PR, ali taj će imati posla slijedećih dana 🙁
U novinama da veliš i da je rotarijanac ili neandertalac ili skandinavac – svejedno je, ali opet uz kontekst huraa i doljeeee lopovi, vratite nam naše pokradeno i slične parole – pred rajom sve to izgleda isto.
Daleko od toga da sam ja rekao da su svi ti pridjevi zli ili nužno loši, ali u kontekstu i pred ekipom ( pogledaj komentare na stranici Slobodne pa će ti biti jasno zašto sam spomenuo i neke od tih naziva )
oni pojačavaju dojam. Poziv na linč.

Isprika svim masonima i jugonostalgičarima.

Atlantic Grupa kupuje zemljište u Vršcu za pogon za proizvodnju Multivite

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/atlantic-grupa-kupuje-zemljiste-u-vrscu-za-pogon-za-proizvodnju-multivite,70258.html

http://www.poslovni.hr/141657.aspx

Tedeschi preko Srbije ulazi u Rusiju

"…Atlantic je od Hemofarma dobio 20-ak OTC formula, a istodobno je Hemofarm ostao Atlanticov glavni dobavljač za efervescentne forme, tj. šumeće tablete. Granule Multivite pak Atlantic proizvodi u Hrvatskoj, a u Srbiju ih izvozi i tamo pakira. S projektom nove tvornice ti bi se preparati proizvodili u Srbiji, a Atlantic bi dobio status domaćeg proizvođača koji bi mu omogućio jačanje na onim tržištima s kojima Srbija ima sporazum o slobodnoj trgovini, osobito u Rusiji…"

86,24

Hoću Podravku, ali ne po svaku cijenu.
Emil Tedeschi u Forbesu

Citiram zanimljiv dio:

"Mršić je nedavno izjavio kako bi Koprivnica trebala dobiti dio Podravke. Znači li to da bi Zagrebčani trebali dobiti dijelove Ine i Končara, jer je njihovo sjedište u Zagrebu? Pokazali smo svoj interes za kupnju Podravke, nismo tražili da nam se išta da. Dokazali smo se kao poduzetnici, a s nama se straše građani Koprivnice…"

Podravka Podravcima 🙂
Ina Zagrebčanima 🙂
HT Haićanima 🙂
Atlantic Atlantiđanima 😉

Atlantic Grupa vs Cibona

http://www.sportnet.hr/vijesti/394087/kosarka-1-hkl/tko-ne-govori-istinu

Zanimljivo je počitati koliko razina neprofesionalnosti postoji u Ciboni…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Jelušić zbog Cibone podnio ostavku:

http://www.sportnet.hr/vijesti/394427/kosarka-1-hkl/predsjednik-cibone-podnio-ostavku

Što dioničari Atlantic Grupe misle u ulasku AG u Cibonu? Ja sam protiv, mislim da je KK Cedevita sasvim dobar projekt i da Cibona tu nije potrebana… Radi se o 15 milijuna kuna godišnje…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Bolje sponzorirat Hajduk :), tj. treba sponzorirat samo ne za tolike novce s obzirom na zaradu..

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ATGR-fin2009-1Y-REV-K-HR.pdf

New Report

Close