Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,93 | 30.532 | 588 | 51,50 | 52,50 | 0,00% |
daj pročitaj prije objave svoj post, pa vidi koje gluposti pišeš…
Što će mu Podravka? Zašto tu treba objašnjenja? Što će tebi kompjuter? Što će ti auto? Što će tebi Podravka? Što će Friščiću Podravka? Što će Podravcima Podravka? Poduzetnik radi i stvara, korporacije se razvijaju a akvizicije potencijalnih meta su dio razvoja. Ali po stilu kojim pišeš, očito je da gubim vrijeme, u ove kasne sate ;(
Glad za profitom? Investiraš li ti što? Ili si samo u mladeži HSS-a, pa pišeš "onak iz duše" 🙂 ???? Ti nisi gladan profita? Možda si više gladan prasetine??? OK, i to je u redu?
O kojoj familiji pričaš? Ostaje dioničarima. Daj malo pročitaj ZTD, prati izvješća i upoznaj se sa korporativnom kulturom firme o kojoj pišeš…
[/quote]
o njegovoj familiji……znaš ono brat, sestra, tata, mama ………….uzeo je lovu na
ipo kad su fondovi bili krcati lovom građana…………sad bi uzeo podravku jeftilen…..
korporativna kultura ? još jedna izmišljotina modernog doba……u prijevodu šišanje
ovaca, a ovo ostavi za odlikaše hm oču reć pastire………..
[/quote]
Ček, ne vidim problem, ali očito slabo vidim 🙂
Što je loše ako je to počelo iz obiteljske firme? Ne znam za brata, mislim da ga nema.
Uzeo je lovu na IPO. Pa ljudi, ja vas ne kužim. Je li vam došao doma s pištoljem i tjerao vas da kupite? Prodao vam ciglu na putu do škole? 🙂
Pa ako ti kumica na placu istakne cijenu za grah, ti možeš a)reći ne hvala – ne volim grah b) ne hvala-preksupo je c)produžiti dalje bez osvrtanja d) imaš još xx mogućnosti…
Prodao je SKUPO. DAAAAA! Da je dao jeftino, bio bi budala i nikad ne bi mu dao moju lovu u firmu. Shebo je mene za nekih par stotina komada na IPO. Ali opet, ja sam kupio i htio kupit još i više. Pa dajte, prestanite više kenjat o tome. PONAVLJAM, tko od nas ne bi prodao po toj cjeni u to vrijeme kad su purani letjeli je BUDALA!!! Da sad netko dođe i kaže kupujem ATGR po 2500 kn, da li bi ga išli učiti pameti? Sumnjam. Pitali bi ( uglavnom, osim rijetkih – onih koji vjeruju da to može i više ) gdje da potpišem i gdje je lova…
Uzeo Podravku jeftilen. NEEE. GROZNO. STRAŠNO. FUJ. BLJAK. Treba mu pisat hvalospjeve ako je kupi SKUPILEN. JEFTINEN nikako. S mojom lovom i lovom većine diskutanata ovdje da kupi nešto SKUPILEN???
Daj, please, ovo je forum ( uglavnom) o investiranju, dionicama, dioničkim društvima ). Superhik je lik iz Alana Forda. Alan Ford se prodaje ( većinom ) na kioscima TISKA. Na temi TISAK ima puno više ekipe koja diskutira na način na koji ti diskutiraš. Daj please, odi tamo.
Isprika svim starim članovima foruma, ali iznerviran sam i čupao bi si kosu.
Kudo ovo ide?
Prodaj jeftino i kupi skupo?
A ako želiš pričati o korporativnoj kulturi, slobodno možemo na private. Imam ti primjera nekorporativne nekulture u HR koliko hoćeš. i ovaj i slični forumi su ih puni. Uglavnom nisu vezani za ATGR.
Danas opet u Business.hr, tiskanom izdanju, naslovnica:
HSSovci traže još 2 mjesta u NO-u Podravke.
U samom tekstu opet se provlači teza da ne laje Friščić zbog sela …
Uglavnom, citiram
"… Usto, u pozadini ta struja ( misli se na HSS i Friščića ) potpiruje male dioničare pričama kako Zagrepčani opet žele zauzeti Podravku…"
POLITIKA želi opet i dalje i stalno nastaviti kontrolirati Podravku, umejsto njenih dioničara. Politika želi objasniti svima da ona bolje vrši upravljačke funkcije u naše ime. Političari znaju da imaju teške hipoteke na tezi da su sposobni upravljati bilo čime, pa uvijek traže nekog vanjskog krivca, kojim poplaše i homogeniziraju male ljude protiv nekog "neprijatelja".
Ili Zagrepčani ili mirovinski fondovi ili ATGR, ili crni vrag…sutra će biti valjda neki Kinezi koji bi kupili Podravku jeftilen i proizvodnju Vegete prebacili u Peking jer su shvatili da su pekinške patke ako se nakljukaju Vegetom puno ukusnije. I ekipa će OPET popušiti. Zato nam i trebaju neki investitori koji imaju širi pogled, pravilne informacije i koji neće dozvoliti ovakve manipulacije.
Političarima i politici ne odgovara niti jedan scenarij u kojem Podravka dobiva većinskog privatnog vlasnika koji uvodi red, otpušta nepotrebne i preplaćene "podravkaše" i raskida uhodane kanale izvlačenja love iz firme. I zato se laje na ATGR, ali lajalo bi se na svakog tko bi došao izvan ekipe koja se tamo svakodnevno "masti".
daj pročitaj prije objave svoj post, pa vidi koje gluposti pišeš…
Što će mu Podravka? Zašto tu treba objašnjenja? Što će tebi kompjuter? Što će ti auto? Što će tebi Podravka? Što će Friščiću Podravka? Što će Podravcima Podravka? Poduzetnik radi i stvara, korporacije se razvijaju a akvizicije potencijalnih meta su dio razvoja. Ali po stilu kojim pišeš, očito je da gubim vrijeme, u ove kasne sate ;(
Glad za profitom? Investiraš li ti što? Ili si samo u mladeži HSS-a, pa pišeš "onak iz duše" 🙂 ???? Ti nisi gladan profita? Možda si više gladan prasetine??? OK, i to je u redu?
O kojoj familiji pričaš? Ostaje dioničarima. Daj malo pročitaj ZTD, prati izvješća i upoznaj se sa korporativnom kulturom firme o kojoj pišeš…
[/quote]
o njegovoj familiji……znaš ono brat, sestra, tata, mama ………….uzeo je lovu na
ipo kad su fondovi bili krcati lovom građana…………sad bi uzeo podravku jeftilen…..
korporativna kultura ? još jedna izmišljotina modernog doba……u prijevodu šišanje
ovaca, a ovo ostavi za odlikaše hm oču reć pastire………..
[/quote]
Ček, ne vidim problem, ali očito slabo vidim 🙂
Što je loše ako je to počelo iz obiteljske firme? Ne znam za brata, mislim da ga nema.
Uzeo je lovu na IPO. Pa ljudi, ja vas ne kužim. Je li vam došao doma s pištoljem i tjerao vas da kupite? Prodao vam ciglu na putu do škole? 🙂
Pa ako ti kumica na placu istakne cijenu za grah, ti možeš a)reći ne hvala – ne volim grah b) ne hvala-preksupo je c)produžiti dalje bez osvrtanja d) imaš još xx mogućnosti…
Prodao je SKUPO. DAAAAA! Da je dao jeftino, bio bi budala i nikad ne bi mu dao moju lovu u firmu. Shebo je mene za nekih par stotina komada na IPO. Ali opet, ja sam kupio i htio kupit još i više. Pa dajte, prestanite više kenjat o tome. PONAVLJAM, tko od nas ne bi prodao po toj cjeni u to vrijeme kad su purani letjeli je BUDALA!!! Da sad netko dođe i kaže kupujem ATGR po 2500 kn, da li bi ga išli učiti pameti? Sumnjam. Pitali bi ( uglavnom, osim rijetkih – onih koji vjeruju da to može i više ) gdje da potpišem i gdje je lova…
Uzeo Podravku jeftilen. NEEE. GROZNO. STRAŠNO. FUJ. BLJAK. Treba mu pisat hvalospjeve ako je kupi SKUPILEN. JEFTINEN nikako. S mojom lovom i lovom većine diskutanata ovdje da kupi nešto SKUPILEN???
Daj, please, ovo je forum ( uglavnom) o investiranju, dionicama, dioničkim društvima ). Superhik je lik iz Alana Forda. Alan Ford se prodaje ( većinom ) na kioscima TISKA. Na temi TISAK ima puno više ekipe koja diskutira na način na koji ti diskutiraš. Daj please, odi tamo.
Isprika svim starim članovima foruma, ali iznerviran sam i čupao bi si kosu.
Kudo ovo ide?
Prodaj jeftino i kupi skupo?
A ako želiš pričati o korporativnoj kulturi, slobodno možemo na private. Imam ti primjera nekorporativne nekulture u HR koliko hoćeš. i ovaj i slični forumi su ih puni. Uglavnom nisu vezani za ATGR.
[/quote]
hm još ne kužiš da njega treba izbjegavat jer on dela samo za svoju guzu al
točno svoju…….nikakvi dijoničari u toj priči nemaju kaj delat……pa koji purani,
pa ljudi su svoju ušteđevinu davali fondovima a oni su prek atgr i sličnih toj lovi
dali krila………….pa ti si bubin il si naivan, pa evo ti markeri došli svečano pa
sad se nezna jel jesu ili nisu …..ja nemam te "korporativne" kulture ma kaj to značilo
al ovo kaj ti pišeš je totalno isprazno bez imalo okusa i mirisa…………………
Izgleda da i ovaj Emil ima putra na glavi ……….
sad će ti picman i ekipa objasnit da se to tak radi………a kaj je trebo vratit
ak je bilo pasje vrijeme …………u najmanu ruku priču budu okrenuli i čovjeka
nazvali lažovom………tak se dela ko je jamio jamio je, to vam je korporativna
kultura……………….
Ili netko priča gluposti (a za čega standardno po našem hrvatskom običaju na kraju nitko neće odgovarati…).
Ne znam ja, sve treba provjeriti, pravna država mora funkcionirati i nitko nije nedodirljiv pa niti naš omiljen Emil. (a isto tako niti novinar ili tko je već ovo izmislio, ako se pokaže da lažno optužuju, narušavjau ugled i što sve već ne).
Ja u ovo na prvi pogled baš i ne vjerujem – ali sve treba provjeriti, i ako bi sud donio pravomoćnu presudu u kojoj bi se tako presudilo, tada bih morao prihvatiti i možda i povjerovati.
ma gle, komentirao sam ja to nadugo i naširoko ( hebiga kad nisam baš koncizan tip kad se o pisanju radi 🙁 ) na drugom forumu na kojem se malo drugačije diskutira. Pa neću sad previše dužiti. Moje mišljenje znate, Uspjeh se ne prašta. Ni Marku Rakaru se nije oprostio. Mogo je marko dobit stotine međunarodnih nagrada, bit govornik na TED-u, vodit uspješne političke kampanje… ali svakome tko je u nečemu uspio, ako se drzne doći u interesne zone onih koji "služe narodu" namjesti se priča. Uspjeh se ne može oprostiti ako ne pušemo u iste gajde.Ili gudimo u iste gusle. Pa neće ni Emilu. Jer se drznuo pružit ruku tamo gdje je politika stavila šapu. Nije naučio lekciju od rumenigea s kojim se zakačio čim je postao predsjednik HUP-a i naivno i u mladalačkom zanosu rekao ministri i politički dupelizci – van iz nadzornih odbora. I da, onda je došla kaznena ekspedicija. I onda su ga sigurno malo pozvali. I onda se malo primirio. Ujednačio retoriku. Napadao, ali oprezno.
Emile, evo, dokazala ti Slobodna. Lopov si. Povlačim sve što sam rekao i sutra rasprodajem sve dionice ATGR. Ima da te stjeram u blokadu, kad se krenem prosipati.
@ smola … nema se tu što okretati. U pravu su sve što pišu. Jer nemoguće je pošteno zaraditi taj prvi milion. Jasno da je ukrao. I sad se tu nama preserava sa korporativnom kulturom. I znaš što još, postoje dokazi da je svake godine na Brionima. Tamo ima ANTI LOPA. On ih koristi da prikrije da je prije bio lopov. Sad je ANTILOPOV. I komunist je. Ne vjeruje u Boga. I zato ide na Brione pričati s Titom. Jer Tito je u stvari živ. Skrio se na Brionima. I stari ga uči kako se krade. Oba nemaju faks. Pa su na istoj valnoj duljini. Bezvezni skorojevići i nepismenjakovići. Nisu oni završili neki pravfi faks ko naši političari. Recimo prometni. I tu ga Tile uči kako se zavaljuje na lovi za oružje. Tko zna bolje od Tita. I Partije. Partije karata. Igrao mu stari ( RIP ) preferans. I bavio se mostogradnjom. Neki klub mostograditelja imao. BRIDŽIRAO okolo. S Jurom Radićem. U stvari je njegov stari, jer se bavio BRIDGEOM je kriv za novi Maslenički most. On ti crto taj bridž dok su igrali remi. I sad ja i ti ne možemo preko bridža kad puše bura. Eto, to Vam je taj Tedeschi. I odakle on. kakvo je to prezime uopće? Ma lopov, kažem vam ja. Dokazano!
Zbog nekih, kojima nije jasan moj stil pisanja… zaboravio sam da nas ovdje ima i koji doslovno shvaćaju 🙁 pa moram napraviti najveću glupost – obrazložiti vic 🙂
Poanta je da novinari mogu iz činjenice da je netko na nekom mjestu bio u neko vrijeme izvući fenomenalne zaključke. To začine sa par insinuacija, dodaju osobi par kvalifikacija ( najčešće one kvalifikacije koje su sad IN – recimo da je netko mason, udbaš, jugonstalgičar, lopov, komunist, antikrist, izrabljivač, mobber i tko zna kakve još kvalifikacije – najčešće one od kojih se uopće glupo braniti ili opravdavati ) i objave to. I ne krao od države na porezu, ne ne, to nije dovoljno gadno, to svi po malo radimo, kad možemo, nego od sirotinje je krao. Od novca za puške dok smo mi goli i bosi stajali na braniku domovine. Tu se treba udarati. U emocije raje…
Toliko toga ima gnjusnog u članku i komentarima, da se uopće ne skriva činjenica da je to servirano "a la carte".
I onda, jer takve vijesti su super, jer, generalno gledano, ljudi vole čitati o tome da netko tko je "kao dobar" u stvari je "zao" i vesele se tuđoj muci, ide dalje… Jeste li čuli…i on je lopov…buuuu, svi su lopovi…a prodaje priče o korporativnoj kulturi….
@picman
slažem se s tobom pa svi znamo da su ovi u remetincu nevini, ako ne svi velika većina sigurno………ccccccccccccccccccccc …………….a k tome čovjek je na razini
korporativne kulture…………..
Ma daj ovo je neko iz HSS izbacio, da sakriju sramotnu šutnju tijekom prosvjeda seljaka.
HSS je rak rana Hrvatske, već 100 godina.
Ma daj ovo je neko iz HSS izbacio, da sakriju sramotnu šutnju tijekom prosvjeda seljaka.
HSS je rak rana Hrvatske, već 100 godina.
čuj naravno da ja ne vjerujem tom novinaru kao ni emilu ………nek pokažu papire
i sve bu jasno, ali znamo kak današnji svijet funkcionira tako da ovo može bit sve 100%
točno a da se jednostavno sa podsmjehom odmahne rukom i proglase te HSS-ovcem ili
tamo nekim izgubljenim čudakom………….ovisno kak ljudima paše tak se i ponašaju
a do istine je skoro pa nemoguće doprijeti……………no ponavljam za mene su taj
novinar i emil u kategoriji ne poznam vas i nemrem vam vjerovat ni lipe, sory al uspio ti
ili ne po tom ne cijenim ljude…………