Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,93 | 30.532 | 588 | 51,50 | 52,50 | 0,00% |
Evo još jedna od mogućih Atlantikovih akvizicija.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/51995/Zainteresirani-smo-za-Podravku.html
Ide priča dalje 🙂 toplo/hladno … bravo Emile… ATGR je u mogućnosti to napraviti, ali nećemo na silu :=) mego ćemo lijepo i polako ako nam dioničari dopuste, hehe…
A onoga tko tvrdi da je cijena četveroznamenkasta treba sa prijateljima i kumovima u Remetinec. Ako netko manipulira izjavama tržištem, onda to sigurno nije ATGR, već riba koja smrdi od glave.
ja bi rađe Podravku nego Cibonu 🙂 što se mene i košarke tiče i Botinec-Cedevita je dovoljno, ali kaj ja znam 😉
daleko najbolji vlasnik i management u RH a mozda i u regiji.
Maestralno danas u Otvorenom.
Potpisujem.
Jednostavno čovjek zrači samouvjerenošću, a i rezultati kompanije govore dovoljno sami za sebe!
Potpisujem.
Jednostavno čovjek zrači samouvjerenošću, a i rezultati kompanije govore dovoljno sami za sebe!
[/quote]
hehehhehehee je emil je efikasan to je sigurno, tam na ljeto 2007-me je ležerno
govorio da budu u ipo početkom 2008-me pa kao nije gotov prospekt i slično….e sad
desio se ht a emil i tim skužili da bu viška love, odjednom završili sve radnje oko prospekta
i slično i brzo van iza ht-a…..a tu na otvorenom onak usput spomenuo da su pripremali
prospekt godinama onako znanstveno ……..
u toj njegovoj priči mi se ne sviđa to njegovo mudro držanje, ali ima tu nas koji znamo
da nije bilo ht-a i uvlačenja malog čovjeka u igre oko dionica emil nebi nikad dobio
takav novac kakav je dobio…..a nedaj bože da je odlučio malo pričekat sad nebi mogo
pričat basne o financijskoj polugi za podravku…,……hehehehehe to ti je ona priča bolje
se rodit bez one stvari nego bez sreće ………
Šteta što priča jezikom koji vladini/hrvatski menađeri ne razumiju jer on priča o poslu, strategiji, razvoju iiiiii a oni razmišljaju o njihovih 10%, završetku vikendice, zapošljavanju kume, žene, prijatelja, pa se zato ne razumiju i nemaju iste ciljeve. Nažalost ovo je naša stvarnost….. pa zar nam se ne ponaša i vlada tako kao i tzv. menađeri kasne sa odlukama, gase požare, stalno spašavaju a nikako da naprave nešto za budučnost stalno prošlost i dubioze, politička, vjerska, nacionalna ili neka treća pripadnost je važnija od boljitka…..šteta koji potencijal.
Nakon , malo je reći maestralne izvedbe g. Tedeschija u emisiji Otvoreno, mogu jedino kazati kako je njegova dosadašnja vizija dovela Atlantic grupu d.d. do zaista spektakularnih rezultata.
Ne mora nam se sviđati njegov način govora, stavi ili druge stvAri, no zaista – čovjek je VIZIONAR.
SIGURAN SAM KAKO ĆE BITI BOLJI GOSPOADAR PODRAVKE D.D. UKOLIKO JU PREUZME.
DRŽIM MU "FIGE " I ŽELIM SVU SREĆU U BUDUĆNOSTI.
SRETNO EMILE.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/51995/Zainteresirani-smo-za-Podravku.html
Ide priča dalje 🙂 toplo/hladno … bravo Emile… ATGR je u mogućnosti to napraviti, ali nećemo na silu :=) mego ćemo lijepo i polako ako nam dioničari dopuste, hehe…
A onoga tko tvrdi da je cijena četveroznamenkasta treba sa prijateljima i kumovima u Remetinec. Ako netko manipulira izjavama tržištem, onda to sigurno nije ATGR, već riba koja smrdi od glave.
ja bi rađe Podravku nego Cibonu 🙂 što se mene i košarke tiče i Botinec-Cedevita je dovoljno, ali kaj ja znam 😉
Upravo to.
Mislim da je KK Cedevita za sada s zadovoljavajuća investicija.
Pozdrav
BRAVO EMILE!
Rekao si jasno i glasno, bez uvijanja, ono što bi trebalo svima odavno biti jasno.
Mršić inače nije tako zadrt, ovaj put me začudio. Uljevati još vina u bačvu punu rupa??? Pa i djetetu je jasno da to nikud ne vodi i da se mora promjeniti bačva ili zakrpati rupe.
Apsolutno podržavam to što si javno i to dva puta rekao onome sadašnjem vegetašu što ga spada. ON JE ODGOVORAN za blokadu trgovanja, za poticanje nerealnih očekivanja, za manipulacije tržištem… sad sam fakat zao, ali jedva čekam da se i on i rumeni pridruže ekipi kraj Arene. Svi koji su bili u upravi, pogotovo koji su tamo došli kao eksponenti politike i koji su a) šutke gledali b) trpali u džepove kad su mogli ili c) zbog svojih ili stranačkih interesa blokirali rad kompanije ( da bi naštetili drugoj struji ) moraju odgovarati. Uništili su lovu svih nas da bi dobili uređenje svoje kuće ili vikendice. Prodali se za sitne pare.
Upravljanje se mora promjeniti a da bi se to napravilo nužna je promjena u vlasničkoj strukturi.
Element VRIJEME je ključan. I ATGR je velika kompanija i tromija je od malih tvrtki, ali definitivno Podravka nema vremena za snimanja, utvrđivanja, dokazivanj itd. Da, ali hitno treba vizija, preokret i jasna odluka kud sutra, kud za godinu dana itd…
Sve sam više uvjeren da ta ideja i nije tako neostvariva 🙂
Potpisujem.
[/quote]
govorio da budu u ipo početkom 2008-me pa kao nije gotov prospekt i slično….e sad
desio se ht a emil i tim skužili da bu viška love, odjednom završili sve radnje oko prospekta
i slično i brzo van iza ht-a…..a tu na otvorenom onak usput spomenuo da su pripremali
u toj njegovoj priči mi se ne sviđa to njegovo mudro držanje, ali ima tu nas koji znamo
da nije bilo ht-a i uvlačenja malog čovjeka u igre oko dionica emil nebi nikad dobio
takav novac kakav je dobio…..a nedaj bože da je odlučio malo pričekat sad nebi mogo
pričat basne o financijskoj polugi za podravku…,……hehehehehe to ti je ona priča bolje
[/quote]
Pa to samo znaci da je napravio dobar posao i gotova prica. Jos jedan dokaz da je sposoban i da ima nos. Nitko nikoga nije tjerao u taj IPO da kupuje njegove dionice.
Dalje, to ne znaci da nije pripremao prospekt za IPO 2 godine, samo sto ga je onda mozda ranije dovrsio, ako tad vec i nije bio pripremljen.
A da nije sposoban, zajedno sa svojom ekipom, ne bio bio ATGR tu di je.
Inace nemam ATGR, ali sam imao i okoncao u minusu. Trebalo je kupovati kad je bio <400.
Potpisujem.
[/quote]
[/quote]
Pa to samo znaci da je napravio dobar posao i gotova prica. Jos jedan dokaz da je sposoban i da ima nos. Nitko nikoga nije tjerao u taj IPO da kupuje njegove dionice.
Dalje, to ne znaci da nije pripremao prospekt za IPO 2 godine, samo sto ga je onda mozda ranije dovrsio, ako tad vec i nije bio pripremljen.
A da nije sposoban, zajedno sa svojom ekipom, ne bio bio ATGR tu di je.
Inace nemam ATGR, ali sam imao i okoncao u minusu. Trebalo je kupovati kad je bio <400.
[/quote]
neznam zakaj ste tak oduševljeni emilom…pa uspješni su svi koji su ulovili
pozicije za vrijeme rata a nisu glupi da su sve uništili…..al da je on nekaj
izvanserijski sigurno nije, čovjek ušo u poso kad je bio raspad sistema
normalno ga širio i to je to…..
znači možemo remizirat da su najzahvalnija vremena za ulazit u biznis vrijeme rata,
euforije i krize….ide ga karta al da je mesije u biznisu ni blizu……neznam čemu
hvalospjevi……
neznam zakaj ste tak oduševljeni emilom…pa uspješni su svi koji su ulovili
pozicije za vrijeme rata a nisu glupi da su sve uništili…..al da je on nekaj
izvanserijski sigurno nije, čovjek ušo u poso kad je bio raspad sistema
normalno ga širio i to je to…..
znači možemo remizirat da su najzahvalnija vremena za ulazit u biznis vrijeme rata,
euforije i krize….ide ga karta al da je mesije u biznisu ni blizu……neznam čemu
hvalospjevi……
Ne znam za druge, mislim da nisam velicao previse niti koristio superlative jer nema potrebe. Djela govore za covjeka, na svakome je da procijeni i ocijeni. Ali ovak’ povrsno, bez da radim nekakve vremenske i poslovne analize, covjek se dobro prezentira i odnosi prema investitorima, a ocito zna sto govori. Da ne bi bilo da se opet pisu hvalospjevi, necu vise komentirati njegov posao. Valjda ga radi dobro [smiley].