Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 52,00 | 3.692 | 71 | 51,50 | 52,50 | -0,95% |
Ovako je to bilo prije godinu i pol:
http://www.seebiz.eu/hr/analize/hypo-analiticari-o-atlanticu-kupiti!,11250.html
Izaslo izvjesce. I kaj sad napisat. Napisal na janafu da je izvjesce slato kao cukar i cijena ode dole. Kaj sad rec za ovo izvjesce, ak pohvalim cjena ode dole. Izgleda da treba kudit.
Nek svak procita za sebe pa bumo videli kud ce cijena.
Ha ono ,ocekivao sam više, kvartalna dobit manja nego u 3 kvartalu prošle god
DOBRA GODINA
Atlantic Grupa: Neto dobit u devet mjeseci porasla 11,6%
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Atlantic Grupa je u prvih devet mjeseci 2009. godine ostvarila 1,7 milijardi kuna ukupnih prihoda, što je 10,3 posto više nego u istom razdoblju prethodne godine.
Dobro je to kolega DlZEL, u doba recesije i sranja ovo je sasvim pristojno. Ak usporedimo s ostalim firmama onda je odlicno.
A hebiga..
33 milja samo dobiti u Q3.
Mozad smo se malo previse napalili.
Ocjena 8/10
Ja dajem ocjenu 7. Do kraja godine će ostvarit 2,2-2,3 mld kuna prihoda. Dobit i nije toliko bitna, kriza je, veliki pad u maloprodaji i distribuciji u Hrvatskoj. A svejedno se ostvaruje dobit što je odlično. Sliku kvari loša gospodarska situacija u državi, ali na to AG i ne može previše utjecati. Bitno je preživit ova teška vremena, a vidimo da Atlantic Grupa uspjeva i nekakvu dobit stvorit… Ma ja sam zadovoljan…
Ja dajem ocjenu 7. Do kraja godine će ostvarit 2,2-2,3 mld kuna prihoda. Dobit i nije toliko bitna, kriza je, veliki pad u maloprodaji i distribuciji u Hrvatskoj. A svejedno se ostvaruje dobit što je odlično. Sliku kvari loša gospodarska situacija u državi, ali na to AG i ne može previše utjecati. Bitno je preživit ova teška vremena, a vidimo da Atlantic Grupa uspjeva i nekakvu dobit stvorit… Ma ja sam zadovoljan…
Dobit je UVIJEK bitna 🙂