ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 15:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,93
30.532
588
51,50
52,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ATGR je Cristiano Messi od firmi na ZSE. [thumbsup]

Lionel Messi..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

brutalno izvješce

jedini problem je što će se dogoditi ako rajfica kupi dozvoljenih 10 % a dinkec onda odluci izici van

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

brutalno izvješce

jedini problem je što će se dogoditi ako rajfica kupi dozvoljenih 10 % a dinkec onda odluci izici van

onda ćemo blue i ja pokupovati sve od dinkeca

brutalno izvješce

[/quote]

i ja vam se rado pridružim [wink]

brutalno izvješce

[/quote]
glup komentar!!!
ima li itko k0onkretan odgovor ili ideju..

Malo sam detaljnije isao citati izvjestaj za H1.
Firma je strasna.
Q3 ce biti bolesno dobar.
Biti ce jedan jako dobar one off u tome kvartalu koji ce povecati cash za jos 20 milja kuna.

Cak im je farmacija bila nesto slabija u H1 zbog restrukturiranja pretpostavljam.

Ali sve u svemu ovo postaje jako potcijenjena dionica..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Firma je strasna.
Biti ce jedan jako dobar one off u tome kvartalu koji ce povecati cash za jos 20 milja kuna.

Cak im je farmacija bila nesto slabija u H1 zbog restrukturiranja pretpostavljam.

zašto ovo nitko ne želi kupovati ako se radi o tako strašnoj firmi da nije raifasena sada bi bila na 200 kuna i veliko je pitanje šta kad oni dođu do 10% a jako su blizu a znamo da je njima i MAGMA jako dobra što jasno govori o njihovoj ulagačkoj strategiji, brani svoje promašaje po svaku cjenu.

o kojem to prihodu govoriš? U izvješću se spominje prihod od prodaje NEVE, ali on je 45 milja.

Q3 bi morao dodatno pogurati CEDEVITU go, a po podacima iz izvješća, potencijal u regiji je ogroman.

Firma je strasna.

zašto ovo nitko ne želi kupovati ako se radi o tako strašnoj firmi da nije raifasena sada bi bila na 200 kuna i veliko je pitanje šta kad oni dođu do 10% a jako su blizu a znamo da je njima i MAGMA jako dobra što jasno govori o njihovoj ulagačkoj strategiji, brani svoje promašaje po svaku cjenu.
[/quote]

to se i ja pitam što će onda biti
Firma pokazuje brutalne rezultate, al zakaj nitko ne kupuje osim rajfice , nemam pojma
A neki tu mi izgledaju ko da samo čekaju da rajfica napuni 10 %, pa da krenu izlazit

Cijena je pala sa 935 na ipo na 520.
Nadjite mi dionicu osim HT-a koja je pala manje a da je likvidna odnosno da sada netko stavi 1000 komada na ask na 510 da ce je netko pokupiti..

Osim RBA ostali mirovinci ne kupuju nista osim HT-a.

Ovo sa 200 kn je bezveze komentirati.

RBA je pustio MGMA sa 235 na 70 jer zaista nevalja.
ATGR zaista valja..

Firma ima sve.
rezultat, odnos sa dionicarima, jako dobar corporate governance.

Ovaj promasaj mi je spasio portfelj da se ne sunovrati kao 90% ostalih ulagaca.
Ova promasena investicija redovno isplacuje dividendu.
Ova promasena investicija ima 200 mil kuna na cash racunu i gleda sto ce kupiti..

Drzite se nelikvidnih i vicite up up.

Ja sam radije u ovome..

gibanica, 27.07.2009. u 12:41
Nadjite mi dionicu osim HT-a koja je pala manje a da je likvidna odnosno da sada netko stavi 1000 komada na ask na 510 da ce je netko pokupiti..

nađi nekoga osim rajfice da će staviti nalog na kupnju, nema nikoga sve je prazno.

Nadjite mi dionicu osim HT-a koja je pala manje

Dividenda je ispod 1% cjene koju si ti plaćao a banka ti daje 7% pa ti vidi gdje bi bolje prošao.

pa izgleda da njima valja jer i dalje kupuju isto kao i ATGR

Ova promasena investicija redovno isplacuje dividendu.

sve dionice su imale svoj ATH ova je imala samo svoje dno

RBA je pustio MGMA sa 235 na 70 jer zaista nevalja.

New Report

Close