ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 03:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
52,41
21.227
405
52,00
52,50
0,96%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ne kužim što imate protiv Matrixa? Čovjek posta članke, izvješća, podatke. Pa forum je jednim dijelom i za to, da dobijemo informacije. Ili možćda vi koji napadate imate mišljenje da ste pročitali sve, izračunali sve, pribavili sve informacije o ATGR pa možete kompetentno raspravljati i bez dodatnih informacija koje on donese???
pa što ako su to uglavnom pozitivno nastrojene informacije. ja cijenim i onog tko mi donese negativne, čak toga bih cijenio i više. Ali gdje su vam citati, izračuni, članci, podaci… samo trkeljanje. Stvarno se forum pretvorio u trkeljaonicu a moderator je, izgleda, zamnjenjen samo automatskim dilejom postova u sustavu.

Governor-odakle ti snaga, vrijeme i želiudac nadopisivati se sa takvom ekipom, kad moderator neće brisati, onda je jedino rješenje ignorirati.

I ako sam rekao nešto krivo, daj me izmoderirajte, please.

Kolega, lako je to sada reći, kada naslućujete tko sam… [rolleyes] [wink]
Šalu na stranu, stavio samo Vam prošloga tjedna tehničku i funadamentalnu analizu, stoga sve zainteresirane stranke imaju mogućnost uvida u realnu situaciju kompanije.

Lijep pozdrav i ugodan ostatsak dana.
[/quote]

Ma iritira me to kad si netko da truda i posta hrpu DOKUMENATA i ČLANAKA, bez komentara ( pozitivnog ili negativnog ) i onda ga okite jedinicama????

A to što se tiče slutnji i naslućivanja, znate kako ide ono misliti je d..k znati 🙂

Prodaje:
Količina Cijena
30 392,00
6 398,00
4 399,00
41 399,99
222 400,00
150 401,00
18 402,99
17 414,00
10 417,00
24 419,50
Sad to već ima nekog smisla. Ni je da ne može bolje ali s obzirom na situaciju…
U svakom slučaju bi se složio da uskoro zaboravimo ove cifre ispod 400.

who dares, wins

Zadnje transakcije:
Cijena Količina Iznos Datum
380,00 1 380,00 20.3.2009 11:55:35
390,00 2 780,00 20.3.2009 11:36:35
Ovi su mi naj jači. [lol]

who dares, wins

84,30%

84,36% – TOP 10
[/quote]

84,38%

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

84,39%

Sutra (utorak, 24.03.) se u Podsusedu igra izuzetno bitna utakmica između KK Cedevite i KK Zagreba. Iako je prvo kolo (PH, Liga za prvaka) i možda ne izgleda kao važna ova je tekma jako bitna za mogući plasman u regionalnu NLB ligu. Mislim da ne moram posebno naglašavati koliko bi bilo dobro za AG da se Cedevita plasira u regionalnu ligi i tako reklamira po Sloveniji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori u utakmicama ove lige. Zato dođite sutra u Sutinska vrela i podržite Cedevitu. Utakmica počinje u 20.15 h, bit će kao i uvijek besplatnih kokica i naravno Cedevite. Vidimo se!

Neki govore da će se klub dogodine zvati Cedevita-Zvečevo

Neki govore da će se klub dogodine zvati Cedevita-Zvečevo

Znači li to da će Atlantic Grupa preuzeti Zvečevo?

84,40%

who dares, wins

84,39%

Sutra (utorak, 24.03.) se u Podsusedu igra izuzetno bitna utakmica između KK Cedevite i KK Zagreba. Iako je prvo kolo (PH, Liga za prvaka) i možda ne izgleda kao važna ova je tekma jako bitna za mogući plasman u regionalnu NLB ligu. Mislim da ne moram posebno naglašavati koliko bi bilo dobro za AG da se Cedevita plasira u regionalnu ligi i tako reklamira po Sloveniji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori u utakmicama ove lige. Zato dođite sutra u Sutinska vrela i podržite Cedevitu. Utakmica počinje u 20.15 h, bit će kao i uvijek besplatnih kokica i naravno Cedevite. Vidimo se!

Danas!!

84,39%

Danas!!
[/quote]

Evo, što reći nakon poraza. Dvorana je bila puna (više ljudi nego isti dan na tekmi Cibona-Split), ljude očito zanima kvalitetna košarka. I Emil je bio na tekmi i nije se baš previše živcirao, igrao se megafonom i uživao u dobroj košarci. Sve u svemu još jedna dobra reklama za AG. Uostalom, ništa nije izgubljeno. Još je 13 utakmica do kraja i šanse za ragionalnu ligu još uvijek postoje. Zato ako uhvatite vremena dođite na neku od utakmica i podržite KK Cedevitu.

84,41% – TOP 10

400 danas možda. Ako se okrene trend.

who dares, wins

Netko se raspucao sa jedinicama. Toliko jedinica na jednom mjestu već dugo nisam vidio. To je vjerojatno zato što ne zna pisati, a jedino što zna je djeliti jedinice. Frustracijama kod nekih ljudi nema kraja. Ako mu djeljenje jedinica služi kao terapija neka ih slobodno i dalje dijeli. Ima moju punu podršku. Ipak je ozdravljenje takvih umova vrlo važno. Bolje da dijeli jedinice nego da se ubije ili da ubije nekog drugog. A već kad je svratio na ovu temu mogao bi i svratiti do neke od Atlanticovih ljekrani i uzeti lijek za smirenje. Prijatelju, čekamo te u jednoj od ljekarni Farmacie.

New Report

Close