Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 52,41 | 21.227 | 405 | 52,00 | 52,50 | 0,96% |
ne kužim što imate protiv Matrixa? Čovjek posta članke, izvješća, podatke. Pa forum je jednim dijelom i za to, da dobijemo informacije. Ili možćda vi koji napadate imate mišljenje da ste pročitali sve, izračunali sve, pribavili sve informacije o ATGR pa možete kompetentno raspravljati i bez dodatnih informacija koje on donese???
pa što ako su to uglavnom pozitivno nastrojene informacije. ja cijenim i onog tko mi donese negativne, čak toga bih cijenio i više. Ali gdje su vam citati, izračuni, članci, podaci… samo trkeljanje. Stvarno se forum pretvorio u trkeljaonicu a moderator je, izgleda, zamnjenjen samo automatskim dilejom postova u sustavu.
Governor-odakle ti snaga, vrijeme i želiudac nadopisivati se sa takvom ekipom, kad moderator neće brisati, onda je jedino rješenje ignorirati.
I ako sam rekao nešto krivo, daj me izmoderirajte, please.
Kolega, lako je to sada reći, kada naslućujete tko sam… [rolleyes] [wink]
Šalu na stranu, stavio samo Vam prošloga tjedna tehničku i funadamentalnu analizu, stoga sve zainteresirane stranke imaju mogućnost uvida u realnu situaciju kompanije.
Lijep pozdrav i ugodan ostatsak dana.
[/quote]
Ma iritira me to kad si netko da truda i posta hrpu DOKUMENATA i ČLANAKA, bez komentara ( pozitivnog ili negativnog ) i onda ga okite jedinicama????
A to što se tiče slutnji i naslućivanja, znate kako ide ono misliti je d..k znati 🙂
Prodaje:
Količina Cijena
30 392,00
6 398,00
4 399,00
41 399,99
222 400,00
150 401,00
18 402,99
17 414,00
10 417,00
24 419,50
Sad to već ima nekog smisla. Ni je da ne može bolje ali s obzirom na situaciju…
U svakom slučaju bi se složio da uskoro zaboravimo ove cifre ispod 400.
Zadnje transakcije:
Cijena Količina Iznos Datum
380,00 1 380,00 20.3.2009 11:55:35
390,00 2 780,00 20.3.2009 11:36:35
Ovi su mi naj jači. [lol]
84,39%
Sutra (utorak, 24.03.) se u Podsusedu igra izuzetno bitna utakmica između KK Cedevite i KK Zagreba. Iako je prvo kolo (PH, Liga za prvaka) i možda ne izgleda kao važna ova je tekma jako bitna za mogući plasman u regionalnu NLB ligu. Mislim da ne moram posebno naglašavati koliko bi bilo dobro za AG da se Cedevita plasira u regionalnu ligi i tako reklamira po Sloveniji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori u utakmicama ove lige. Zato dođite sutra u Sutinska vrela i podržite Cedevitu. Utakmica počinje u 20.15 h, bit će kao i uvijek besplatnih kokica i naravno Cedevite. Vidimo se!
Neki govore da će se klub dogodine zvati Cedevita-Zvečevo
Znači li to da će Atlantic Grupa preuzeti Zvečevo?
84,39%
Sutra (utorak, 24.03.) se u Podsusedu igra izuzetno bitna utakmica između KK Cedevite i KK Zagreba. Iako je prvo kolo (PH, Liga za prvaka) i možda ne izgleda kao važna ova je tekma jako bitna za mogući plasman u regionalnu NLB ligu. Mislim da ne moram posebno naglašavati koliko bi bilo dobro za AG da se Cedevita plasira u regionalnu ligi i tako reklamira po Sloveniji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori u utakmicama ove lige. Zato dođite sutra u Sutinska vrela i podržite Cedevitu. Utakmica počinje u 20.15 h, bit će kao i uvijek besplatnih kokica i naravno Cedevite. Vidimo se!
Danas!!
84,39%
Danas!!
[/quote]
Evo, što reći nakon poraza. Dvorana je bila puna (više ljudi nego isti dan na tekmi Cibona-Split), ljude očito zanima kvalitetna košarka. I Emil je bio na tekmi i nije se baš previše živcirao, igrao se megafonom i uživao u dobroj košarci. Sve u svemu još jedna dobra reklama za AG. Uostalom, ništa nije izgubljeno. Još je 13 utakmica do kraja i šanse za ragionalnu ligu još uvijek postoje. Zato ako uhvatite vremena dođite na neku od utakmica i podržite KK Cedevitu.
84,41% – TOP 10
Netko se raspucao sa jedinicama. Toliko jedinica na jednom mjestu već dugo nisam vidio. To je vjerojatno zato što ne zna pisati, a jedino što zna je djeliti jedinice. Frustracijama kod nekih ljudi nema kraja. Ako mu djeljenje jedinica služi kao terapija neka ih slobodno i dalje dijeli. Ima moju punu podršku. Ipak je ozdravljenje takvih umova vrlo važno. Bolje da dijeli jedinice nego da se ubije ili da ubije nekog drugog. A već kad je svratio na ovu temu mogao bi i svratiti do neke od Atlanticovih ljekrani i uzeti lijek za smirenje. Prijatelju, čekamo te u jednoj od ljekarni Farmacie.