ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 04:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,50
824
16
51,00
52,50
-1,90%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

84,15% – TOP 10

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Rba OIF ne staje. Imali uopće još koja dionica da ju je bilo koji mirovinac kupovao unazad mjesec dva?

I'LL BE BACK

Unazad mjesec-dva od onoga što ja znam i napamet 😛

AZ: +63.182 komada ADRS-P-A (podebljanje od 20 %)
Erste: 3.000 komada ADRS-P-A (podebljanje od 1,7 %)
PBZ CO: 19.153 komada ADRS-P-A (podebljanje od 12,6 %)

Novosti – Atlantic grupa

Lijep pozdrav

Najava javnog obracanje svim investirorima je odlicna vijest. To ne bi radili da nemaju sto reci s cime se nadaju impresionirati publiku. Znaci mozemo ocekivati odlicne rezultate. Mislim da je ovo cisti buy signal.

Najava javnog obracanje svim investirorima je odlicna vijest. To ne bi radili da nemaju sto reci s cime se nadaju impresionirati publiku. Znaci mozemo ocekivati odlicne rezultate. Mislim da je ovo cisti buy signal.

i prošle godine su se obraćali svim dioničarima. ja očrkujem odlične rezultate, ali dionice ove godine ne kupujem

Nadam se da je najava javnog obraćanja samo dio uobičajene prakse…ne bih volio imati dionice kompanije koja se sastaje s dioničarima samo kada ima dobre vijesti. Čini mi se da se Atlantic za sada trudi komunicirati sa dioničarima i javnošću na kvalitetan način i to me veseli. Treba nam više takvih dionica. 🙂

Atlantic Grupa d.d. – preuzimanje distribucije Ferrerovih brendova na slovenskom tržištu

Društvo Atlantic Grupa d.d. dostavilo je obavijest o preuzimanju distribucije Ferrerovih brendova na slovenskom tržištu.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=24387

Atlantic Grupa d.d. – preuzimanje distribucije Ferrerovih brendova na slovenskom tržištu

Društvo Atlantic Grupa d.d. dostavilo je obavijest o preuzimanju distribucije Ferrerovih brendova na slovenskom tržištu.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=24387

Odlično! [thumbsup] [thumbsup]

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Picman8,.samo mala dopuna..rabati se odnose i na ručnu prodaju i na HZZO- ugovaraju se godišnje
na cijeli asortiman… npr. 10 % rabata na promet od cca 400.000, 00 mjesečno- na sve na fakturi-
plativo na dane plaćanja HZZO-a.sada su plaćene fakture od 28.07.2008.g.
Smanjenjem cijena SVIH lijekova, smanjuje se rabat- a od njega ŽIVE LJEKARNE…
Neko je rekao po poslovnici 17.000,00 kuna…ne znam odkud im to ?

Mislim daje Matrix rekao sve točno. Ljekarne su dugoročan i stabilan business, ne treba očekivati velike rezultateodmah, niti se brinuti nad kratkoročnim problemima. ATGR i tu radi standardno dobro i siguran sam da će za koju godinu i taj dio isporučiti lijepu dodanu vrijednost za nas dioničare.

A jasno je da je rabat – rabat na sve proizvode, bez obzira završe li u ručnoj ili u HZZO-u.

…ima li kakvih glasića o mogućoj dividici??? Samo da ne bude sramotna kao prošle godine…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

84,15% – TOP 10

84,19%

who dares, wins

New Report

Close