Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 52,28 | 31.839 | 609 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
Jedno je sigurno, a to je da ovo nije bila dogovorena transakcija jer gledo
igrom slučaja….stavili na ask cca 7 000 i na par puta u minutu i sitno se pograbali…
Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
320,00 735 15:06:54
320,00 2500 15:06:32
320,00 508 15:06:03
320,00 992 15:06:03
320,00 1681 15:05:38
320,00 1069 15:05:35
320,00 4 15:02:19
320,00 5 15:02:19
A kaj misliš od kud se je kupac stvorio na jednom? I tko bi stavljao na ask tolike količine iz čista mira? Dogovor je to.
Upravo me iznenadilo to kaj nije nestalo u par sekundi nego je stajalo cca 2500 kom
čitavu minutu….čak sam i ja mogo skinut….po meni prodaje neko jer mora bez
ikakvih dogovora…..to samo pokazuje u kakvoj je gabuli čitava likvidnost marketa
i države….
Pronalaženje novih poslovnih partnera te širenje distributerske mreže za proizvode široke potrošnje, kao i farmaceutskih proizvoda osnovni su ciljevi novoosnovanog predstavništva Cedevite u Rusiji.
Možda znaš zašto isto tako nisu bili zainteresirani za talijansko tržište. Čuo sam tu priču prije godinu-dvije kad su talijane navodno hladno otepali.
[/quote]
Atlantic grupa je prisutna na talijanskom tržištu – kroz brand Multipower.
Ne znam tko ti je pričao o tome, no u svakom slučaju ne valja svima vjerovati na riječ.
Lijep pozdrav.
Na nova tržišta ulazi se ciljanim programima uz veliku kontrolu konkurentnih proizvoda.
Talijansko tržište drži koncern Celesio u čijem su sastavu vodeći veledrogerijski lanci EU, a kad oni
ulaze na tržište, odmah kupuju i po 150-200 ljekarni koje opskrbljuju.
Registracija medicinskog proizvoda ili dijetetskog proizvoda bitan je element trgovine. Nije isto
dobiti dozvolu za stavljanje u promet proizvoda u Italiji i Rusiji.
Ako, predstavnišvo ili zastupništo u Italiji nije riješilo dozvolu, ili nije dobilo kategoriju koju su htjeli,
a nižom kategorijom / npr. prehrambeni proizvod/ ne može marketinški djelovati i isticati
djelotvornost preparata- onda će vlasnik proizvoda pričekati bolju priliku za stavljanje proizvoda
u promet tj.privremeno odustati.
Nemojte zaboraviti da je većina licenci iz USA-a. Toliko o cedeviti i multipoweru…sve sam rekla.
/ cedevita nije izmišljena u Hrvatskoj .!/
Ako, predstavnišvo ili zastupništo u Italiji nije riješilo dozvolu, ili nije dobilo kategoriju koju su htjeli,
a nižom kategorijom / npr. prehrambeni proizvod/ ne može marketinški djelovati i isticati
djelotvornost preparata- onda će vlasnik proizvoda pričekati bolju priliku za stavljanje proizvoda
u promet tj.privremeno odustati.
E baš ti hvala, sada mogu razumjeti logiku, mada kažem da je to bila informacija rekla kazala. [thumbsup]
Nemojte zaboraviti da je većina licenci iz USA-a. Toliko o cedeviti i multipoweru…sve sam rekla.
/ cedevita nije izmišljena u Hrvatskoj .!/
Jel možeš i ovo nacrtati, nisam siguran da kužim [embarass]
Atlantic grupa je prisutna na talijanskom tržištu – kroz brand Multipower.
Ne znam tko ti je pričao o tome, no u svakom slučaju ne valja svima vjerovati na riječ.
Evo miami je lijepo sve nacrtala. Pitanje nije bilo za prisutnosta na tržištu nego za Cedevitu.
Evo 600 kom na asku to je sigurno neko od jučer kaj je skido po 320 kn…..
i boli njega penko to je mu je cca 6% ……kak budemo sad više na 400 …..
Pozdrav svim dioničarima ove krasne kompanije!
Vašu temu povremeno škicam, obzirom da je kompanija divna samo je cijena dionice uvijek bila vraški skupa pa ja nisam još unutra… sada je cijena postala vrlo prihvatljiva, ali ja nažalost novi keš tek pribavljam, užurbano, ali mislim da se obzirom na opće stanje na tržištu i ne moram previše žuriti…
U svakom slučaju ako bi cijena ostala prihvatljiva, za koji mjesec… pridružit ću vam se, uvrstivši u svoj portfelj dionice ove kvalitetne kompanije.
Mah, moram pronaći iz literature što su pisali o RECEPTURAMA – multipowera…širooooki brend,
širom svijeta…. iz jedne takve RECEPTURE- malo modificirane – nastala je FINA CEDEVITA !
Nemoj se time zamarati, molim te! Uopće nije vrijedno. I inače je to tako opširna tema, i tako mnogo
prljavog za pričati ..odmah imam glavobolju… pusti to… cedevita je o.k.
Farmaceutska industrija…. teška glavobolja.