ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 20:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
50,00
2.050
41
50,00
50,50
0,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…ljudi moji budimo sretni da je dionica sada u čvtšćim rukama pa ne pada dnevno po 5-10 % kao neke bolje dionice…ima nade …samo strpljenja…

Još malo pa ni jedna na bude kod malih, a onda će biti dovoljno skupa da ju opet uvale tim istim malima. Pa opet sve iz početka.

who dares, wins

84,06%

who dares, wins

…panika je oružje jače od atomske

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ovaj cep se poze koristiti i za recimo proteine gdje su u cepu poroteini a u boci mlijeko, to bi recimo mogao multipower napraviti…

proteini se piju s vodom. Mliječna laktoza usporava razgradnju i umanjuje BV proteina.

I'LL BE BACK

Cedevita GO
Danas na putu, stanem na Tifon benzinskoj – nemaju. Nije mi jasno da li nisu zalistali ili se sve prodalo, dečko na blagajni djelovao blago retardirano po tom pitanju, pa nisam dalje pilio…
Na Ininoj benzinskoj ispred Tuhobića ( prometna pumpa ) pokupio zadnja dva komada iz frižidera.
Na povratku – opet INA – Vukova Gorica – na prilično širokoj polici ( širok facing – cca 20 komada, ali pozicija na najnižoj polici – slaba vidljivost, hitno treba za uši navući onog tko je dozvolio takvo pozicioniranje + nije u frižideru ) ostalo samo par komada. Pitam frajera kak se prodaje – veli super.
Čak je imaju i u maloj trgovini u kvartu, teta opet kaže da nije vjerovala, ali prodala je već prvo punjenje i naručila još. U Vrutku odlična, velika pozicija ( Vrutak je dobar zbog ugostitelja iz sjevernog djela grada kojima je najbliža lokacija za nabavu ).

Sve u svemu, uz neke of the record informacije iz distribucije,gledanu na prvi pogled, prodaja je krenula dobro, s obzirom da praktički i nema reklame. Vidim večeras da su sponzoro Hrvatskog Idola, što se čini poprilično dobro, s obzirom na populaciju koja gleda tu debilariju.

…ljudi moji budimo sretni da je dionica sada u čvtšćim rukama pa ne pada dnevno po 5-10 % kao neke bolje dionice…ima nade …samo strpljenja…

Ona pada samo 4,95% dnevno, a grupa ju kupuje u trezor. Ignore this. [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Ovaj cep se poze koristiti i za recimo proteine gdje su u cepu poroteini a u boci mlijeko, to bi recimo mogao multipower napraviti…

proteini se piju s vodom. Mliječna laktoza usporava razgradnju i umanjuje BV proteina.
[/quote]
Nemogu sa vodom, ubije mi okus.
Krkan sam i sa mlijekom..

Sto se tice cedevite go, koliko je pisao u onome priopcenju ici ce i sa svojim friziderima???

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Dosta velika razmjena za ovu opcu nelikvidnost.
Moj rajzen-fajzen vjerojatno kupuje..
Super vremena za RBA OMF koji kupuje jeftinije od DEG-a..
I na raju ce kad se uzme i IPO iznos uci po cijeni kao i DEG

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Neću coprat al uvjek je poslje ovakvih iskrcaja slijedio dodatni zaron…..ma ustvari
čitav market mi izgleda na ivici novog masakra….

Cedevita GO
Danas na putu, stanem na Tifon benzinskoj – nemaju. Nije mi jasno da li nisu zalistali ili se sve prodalo, dečko na blagajni djelovao blago retardirano po tom pitanju, pa nisam dalje pilio…
Na Ininoj benzinskoj ispred Tuhobića ( prometna pumpa ) pokupio zadnja dva komada iz frižidera.
Na povratku – opet INA – Vukova Gorica – na prilično širokoj polici ( širok facing – cca 20 komada, ali pozicija na najnižoj polici – slaba vidljivost, hitno treba za uši navući onog tko je dozvolio takvo pozicioniranje + nije u frižideru ) ostalo samo par komada. Pitam frajera kak se prodaje – veli super.
Čak je imaju i u maloj trgovini u kvartu, teta opet kaže da nije vjerovala, ali prodala je već prvo punjenje i naručila još. U Vrutku odlična, velika pozicija ( Vrutak je dobar zbog ugostitelja iz sjevernog djela grada kojima je najbliža lokacija za nabavu ).

Sve u svemu, uz neke of the record informacije iz distribucije,gledanu na prvi pogled, prodaja je krenula dobro, s obzirom da praktički i nema reklame. Vidim večeras da su sponzoro Hrvatskog Idola, što se čini poprilično dobro, s obzirom na populaciju koja gleda tu debilariju.

Ciljana populacija – znamo tko je.

Easy going…

ATGR-R-A 389,88 375,00 389,45 395,50 387,12 -2,37% 1.078.408,80 2.765
Neko se je raspištoljio danas.
Kaj se tiče ovog čepa sličan ima i Dukat na svježem mlijeku.
Kažem sličan, a ne isti ali ni su od toga radili prestavu.

who dares, wins

ATGR-R-A 389,88 375,00 389,45 395,50 387,12 -2,37% 1.078.408,80 2.765
Neko se je raspištoljio danas.
Kaj se tiče ovog čepa sličan ima i Dukat na svježem mlijeku.
Kažem sličan, a ne isti ali ni su od toga radili prestavu.

po čemu sličan? isto kad se vrti neš curi u mlijeko!?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

New Report

Close