ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 22:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,50
824
16
51,00
52,50
-1,90%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Raspisali se svi o Cedeviti i to je dobro, ali htio bi vam skrenuti pozornost na jednu bitnu stvar koju ipak većina dioničara zna ali zbog onih koji ne znaju evo ja ću je napisati. Cedevita je u vlasništvu Atlantic Grupe, ali samo 51%. Osatalo drži ili DEG ili EBRD. Nisam siguran koji od njih dvoje drži ostatak. Evo samo da navedem za one koji taj podatak možda ne znaju.

Ima li ATGR još uvijek kredite od DEG-a ili EBRD-a ?

Raspisali se svi o Cedeviti i to je dobro, ali htio bi vam skrenuti pozornost na jednu bitnu stvar koju ipak većina dioničara zna ali zbog onih koji ne znaju evo ja ću je napisati. Cedevita je u vlasništvu Atlantic Grupe, ali samo 51%. Osatalo drži ili DEG ili EBRD. Nisam siguran koji od njih dvoje drži ostatak. Evo samo da navedem za one koji taj podatak možda ne znaju.

Ima li ATGR još uvijek kredite od DEG-a ili EBRD-a ?
[/quote]

Imaju dosta velike dugoročne obveze, prouči fin. izvještaj i sve će ti biti jasno.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

jel mi ko može izracunat ROA i ROE i P/E za ATGR

@ Kolega Zvrc – brzo ste okrenuli ploču

@ Kolega Blueman – Cedevita GO nagovještava veliku prespektivu – pustimo rađe neka tržište ( target customers ) odredi prsnost proizvoda u društvu.

Ugodan ostatak Vam ostatak dana.

Probao sam Cedevitu Go, nepunih 10 kn što smatram dosta skupim. Čini mi se da je ambalaža osjetno skuplja od proizvoda koji je unutra. Sve u svemu super jedino da je i cijena niža. Ako netko kupi u Srbiji neka nam javi pošto je tamo ili SL i BiH.

who dares, wins

Meni jedino smeta sto osim narance medju prvim okusom nije i grejp.
Znam da se ide prvo samo sa 1-2 okusa kao marketinska fora…

Ali cep ke zaista fenomenalan, bojao sam se da je jako zeznuto za otvoriti a ono moze i mala beba.
Uglavnom dizajn 5+.

I ide ko ludo..za pocetak.

asamo sto jos konzum neda na svoje police…
(barem kod mene), mercator da…

Cijena je u rangu Janinog smart activa koji je po meni puno kvalitetniji ali sa losijim marketingom i bez branda..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

@ matrix90

Kolega, ja uvijek pišem ono što mislim. Trudim se pisati zanimljivo i različito od drugih, pisati i o lošim i o dobrim stranama neke kompanije bez obzira što tko o tome misli. Ova dionica mi stoji u portfoliu i neću je prodavati. Ali neću ni kupovati tako da mi je stvarno svejedno kolika će cijena biti u nekom bližem razdoblju.

I dalje ću pisati o ovoj, ali i o drugim dionicama ono što znam, bilo to dobro ili loše, bilo to nekome drago ili ne! Mislim da je važno da ljudi imaju različita mišljenja, da su im dostupni različiti podaci, da se što više ljudi uključi u rasprave, a onda da ljudi sami donesu odluke za koje će i sami snositi posljedice. Bilo dobre ili loše. Važno je imati informacije iz više izvora i to klolega stvarno nikome ne bi trebalo smetati.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

@ matrix90

Kolega, ja uvijek pišem ono što mislim. Trudim se pisati zanimljivo i različito od drugih, pisati i o lošim i o dobrim stranama neke kompanije bez obzira što tko o tome misli. Ova dionica mi stoji u portfoliu i neću je prodavati. Ali neću ni kupovati tako da mi je stvarno svejedno kolika će cijena biti u nekom bližem razdoblju.

I dalje ću pisati o ovoj, ali i o drugim dionicama ono što znam, bilo to dobro ili loše, bilo to nekome drago ili ne! Mislim da je važno da ljudi imaju različita mišljenja, da su im dostupni različiti podaci, da se što više ljudi uključi u rasprave, a onda da ljudi sami donesu odluke za koje će i sami snositi posljedice. Bilo dobre ili loše. Važno je imati informacije iz više izvora i to klolega stvarno nikome ne bi trebalo smetati.

Kolega, krivo ste protumačili moje mišljenje.
To je sve što imam za kazati.

Ugodan Vam ostatak večeri.

Probao sam Cedevitu Go, nepunih 10 kn što smatram dosta skupim. Čini mi se da je ambalaža osjetno skuplja od proizvoda koji je unutra. Sve u svemu super jedino da je i cijena niža. Ako netko kupi u Srbiji neka nam javi pošto je tamo ili SL i BiH.

10 kn – 0,5 l ?????????????????

To je dobro skupo , precjenjeno bar xxx%………skoro u rangu kad sam ja kupio ATGR na IPOu po 9xx……..

Ma to je po meni OK cijena za kafić al nikako za benzinsku p….

smanjuje se minus.......

To je dobro skupo , precjenjeno bar xxx%………skoro u rangu kad sam ja kupio ATGR na IPOu po 9xx……..

[/quote]
A koliko je cola od pola litre na benziskoji ili jos bolje:Jana , pice sa zadatkom???

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

[/quote]
ni je 0,5 l već neka čudna cifra 350g ili nešto slično tome.

who dares, wins

Da, tako nesto, uveli su i novi velicinu, i to ce patentirati.
ma salim se, cijena je u rangu konkurencije…

A marza je brutalna…

New Report

Close