Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,50 | 824 | 16 | 51,00 | 52,50 | -1,90% |
U zadnje se vrijeme puno reklamiraju Cedevita čajevi, izgleda da i tu napadamo tržište prilično jako i očekujemo uskoro veći tržišni udio. Odlično! Nemojte zaboraviti koristiti Atlanticove proizvode (od Plidente, Rosala, Melema preko Cedevite do Dietpharma i Multipowera)! Bar dioničari Atlantica ako ostali neće.
I podsjetnik za distribuciju: Wrigley, Ferrero, Johnson & Johnson, Hipp, Lorenz, Duracell, Durex, Duyvis, Nestle, Purina, Scholl
…raiffeisen dobrovoljni mirovinski fond .
Krenula je Cedevita Go. radi se stvarno o inovativnom proizvodu. Ako to isfuraju na tržištu, onda kapa dolje.
Krenula je Cedevita Go. radi se stvarno o inovativnom proizvodu. Ako to isfuraju na tržištu, onda kapa dolje.
Potreban je Gazela marketing, ništa komplicirano, nadasve sinteza kreacije, senzualnosti i svježine.
Dizajn je jako dobar samo neznam da li imaju samo onu jednu bocicu ili vise velicina…
Okus je isti i svidja mi se jako sirok cep (kao voda-voda koja mi ima najbolji dizajn od svih voda; bolji i od jane)
Evo nešto o Cedeviti Go, stari članak ali će poslužit:
Vrlo je atraktivno izgledala i prezentacija novog – starog proizvoda Atlantica, ujedno i najveće nade tvrtke – Cedevite Go. Cedevita Go je potpuno novi proizvod Atlantica, ali ujedno i potpuno čuva tradiciju praškastog napitka Cedevite na koju je tržište naviknuto. Naime, u boci se nalazi voda koju će puniti partner Atlantica, jer je Tedeschi naglasio kako tvrtka neće zaokrenuti u bottling biznis, a u patentiranom čepu u razvoj kojeg se dosad utrošilo 3 milijuna eura se nalazi praškasta formula Cedevite koja se okretanjem čepa efikasno rasipa u vodi.
Ova tehnologija je potpuno nova u svijetu, a trenutno se proizvodi proizvodna linija u obliku robotizirane ruke koja će biti u vlasništvu Atlantica, a koja će montirati čepove sa praškom Cedevite na boce punjene vodom. Atlantic vidi mogućnost zarade i na unajmljivanju te tehnologije, kao i na ustupanju prava njena korištenja zainteresiranim proizvođačima.
Novim pakiranjem Cedevite Atlantic planira konkurirati ostalim proizvođačima napitaka prisutnih na domaćem tržištu i to na svim distribucijskim mjestima, a planira i pojavljivanje sinergijskih učinaka prodaje Cedevite i već dobro poznatih tvrtkinih Montana sendviča, kao i ostalih praškastih proizvoda iz fitness linije.
Dizajn je jako dobar samo neznam da li imaju samo onu jednu bocicu ili vise velicina…
Okus je isti i svidja mi se jako sirok cep (kao voda-voda koja mi ima najbolji dizajn od svih voda; bolji i od jane)
Koliko sam upoznat, trenutno na tržištu postoji samo jedna večičina bočice.
Uzmajući u obzir potražnju za samim ptoizvodom, sigurno postoji mogućnost da se prema potrebi i potražnji kupaca plasira veća / manja večičina bočice, ali i proširi spektar okusa.
Inovativno rješenje!!!
Cedevita GO! osvježavajući je multivitaminski pripravak koji je svojim inovativnim načinom pakiranja prilagoden svima koji žive u pokretu i aktivno uživaju u svojem slobodnom vremenu.
Cedevita GO! sastoji se od čepa u kojem se nalaze Cedevita granule i bočice s vodom. Priprema Cedevite GO! je brza i lagana.
3 jednostavna koraka do savršenog osvježenja!
Napokon Cedevita za sve one koji su željeli pravo vitaminsko
osvježenje dok su u pokretu i vani – Cedevita GO!
Za one koji žive moderno, aktivno i užurbano te su izvan
svog doma veći dio dana.
Idealne prilike za konzumaciju Cedevite GO! su:
u pauzi u školi, na faksu, na poslu; za vrijeme rekreacije; u vrijeme vožnje autom i ostalim prijevoznim sredstvima; na izletu; kad ste iscrpljeni od shoppinga i svaka prilika u kojoj potrošač poželi pravo multivitaminsko osvježenje.