Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,93 | 30.532 | 588 | 51,50 | 52,50 | 0,00% |
Distribucija: Wrigley, Ferrero, Johnson & Johnson, Hipp, Lorenz, Duracell, Durex, Duyvis, Nestle, Purina, Scholl
Kako je lijepo na ovom popisu vidjeti i Nestle!
Distribucija: Wrigley, Ferrero, Johnson & Johnson, Hipp, Lorenz, Duracell, Durex, Duyvis, Nestle, Purina, Scholl
Ma super je sve samo ovu Purinu ni sam još probao. Ako je netko probao neka mi kaže je li fino. [lol]
Prodaje:
Količina Cijena
33 448,00
19 449,00
30 450,00
112 470,00
5 474,00
22 475,00
10 490,00
25 494,00
40 500,00
8 502,00
Ajmo mirovinci do 500 ni je daleko. Valjda je to nekakav minimum za kraj godine.
Ma super je sve samo ovu Purinu ni sam još probao. Ako je netko probao neka mi kaže je li fino. [lol]
[/quote]
Ma kolega, puno je bolje što niste probali Purinu nego da niste probali Durex! [cool] [lol]
Atlantic Grupa preuzima distribuciju osječke Karoline
Atlantic Grupa s početkom veljače preuzima distribuciju proizvoda Karoline d.o.o., osječkog proizvođača keksa i slanog snacka, zajedno sa 37 zaposlenika Karolinine distribucije i ukupnom infrastrukturom, izvjestili su iz Atlantic Grupe.
Napominju kako se tim 100 milijuna kuna vrijednim godišnjim Ugovorom o preuzimanju Karolinine distribucije poslovni odnos s grupacijom Lorenz, čiji je Karolina dio, dodatno potvrđuje.
Karolina je dio grupacije Lorenz Bahlsen Snack World, vodećeg europskog proizvođača slanog snacka s kojim Atlantic Grupa ostvaruje dugogodišnju uspješnu suradnju.
Preuzimanjem Karolinine distribucije i njezinih zaposlenika, Atlantic Grupa nastoji ostvariti optimalnu sinergiju između već postojeće Karolinine distribucijske mreže i Atlanticovog iskusnog prodajnog tima, istaknuo je potpredsjednik Atlantic Grupe za diviziju Distribucija, u okviru koje će integrirati Karolinina distribucija Srećko Nakić.
Atlantic Grupa vodeći je regionalni distributer visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje sa 16 distributivnih centara i pristupa u više od 46.000 prodajnih mjesta u jugoistočnoj Europi.