ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 16:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
50,00
2.050
41
50,00
50,50
0,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

83,50% – TOP 10

83,53%
[/quote]

83,54%

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

11.11.2008 500,00 500,00 491,00 497,99 -1,93% 2454 1.224.488,79
Od ovog dana pa sve do danas ne ma milionskog prometa. Interesantno je sa koliko strpljivosti mirovinci kupuju iz dana u dan sa minimalnim pomakom cijene.No svejedno se može primjetiti da se i nisu baš natrpali. Svi prometi zajedno u zadnja dva mjeseca su manji od ovoga
9.10.2008 481,03 500,00 470,00 478,50 -5,98% 17160 8.105.272,00.

who dares, wins

Komentar na priče i članak o Coneru – po meni se čini da baš ne cvatu ruže između njega i Atlantica. Nešto ne štima, ali ugovor je potpisan i sad moraju djelovati kao partneri. Jedna magistra mi rekla da Conerovi previše gledaju na cijeli business sa aspekta obiteljske firme i da se teško prilagođavaju radu u velikoj korporaciji. No to su sve djećije bolesti, bitno da promet raste i da se formira nešto što do sada nije viđeno u ljekarništvu.
Nedavno mi jedna kolegica rekla da se na faksu nalaze velike reklame koje pozivaju studente na rad u Farmacii, prostori u Konzumu su pred otvarnjem- u Gorici sam vidio kombi koji je dostavljao robu – možda se uhvati i dio najboljeg prometa krajem mjeseca…
Kladim se da će već u prvom polugodištu 2009 u nekima od tih Konzuma biti i otvorenja pravih ljekarni – kupiti će neku lošiju i prebaciti u Konzum. Tu se onda promet najmanje udvostruči.
Atlantic je pokrenuo stvarno inicijativu da se Farmacia prepozna kao glavni igrač i kod zaposlenika i potencijalnih zaposlenika, jer je kadar gorući problem ljekarništva. U sljedećih desetak godina će ljudi biti glavni resurs, jer kronično nedostaje mr.ph. za rad u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

83,59%

who dares, wins

Odlična vijest

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/46305/ttl/Atlantic-Grupa-potpisala-ugovor-s-Nestleom/Default.aspx

Ovo je prava vijest. Kada je nedavno Podravka popušila sličan ugovor i te kako im se je to poznalo u bilanci. Veliki su novci tu u igri. [thumbsup]

who dares, wins

Odlična vijest

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/46305/ttl/Atlantic-Grupa-potpisala-ugovor-s-Nestleom/Default.aspx

Odlično, Emil radi fenomenalan posao. Atlantic raste velikom brzinom i meni je to sasvim dovoljno da dugoročno ostanem u ovoj dionici bez obzira na cijenu. Uz to valja napomenuti da nema nikakvih problema sa likvidnosti što je u ovom vremenu izuzetno bitno. Samo naprijed Atlantic! [thumbsup] [thumbsup]

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Ovo je prava vijest. Kada je nedavno Podravka popušila sličan ugovor i te kako im se je to poznalo u bilanci. Veliki su novci tu u igri. [thumbsup]

radi se sigurno o odličnom ugovoru jer ionako vozila obilaze HoReCa mjesta i što ih više natrpaju manji su im fiksni i varijabilni troškovi.
Što se tiče Podravke, ona je imala distribuciju za sve prodajne kanale u Hrvatskoj i za cijeli portfolio proizvoda tako da se tu radilo o značajno većem ugovoru.

Atlantic ima novu web stranicu.

Po mom sudu jedna od najboljih na Hrvatskom netu.

http://www.atlantic.hr/static/files/misc/mediji/hr/Atlantic%20News%20br-10.pdf

83,60

Još malo pa nestalo.

Mirovinci prije NG friziraju prinose, po logici stvari uskoro i na nas dolazi red da malo poletimo.

who dares, wins

New Report

Close