Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,93 | 30.532 | 588 | 51,50 | 52,50 | 0,00% |
Mislim ???? Veče tvrdoglavosti nego na ovom forumu mislim da nema, pogledajte graf koji sam priložio pa samo pokažite gdje ste kupovali ili prodavali. Najslabiji znak za dionicu je taj kad nestanu nalozi za kupnju što se upravo događa na ATGR-ju i nekim drugim dionicama. U prijevodu to znači ako dionica neka neznam koliko padne a još uvijek ima kupaca je pozitiva u negativi a ako nema kupaca je negativa u negativi , heheheeheh.
Molim bez pucanja po mojim leđima , to je malo dopisivanje , prepucavanje itd.. u ovim teškim vremenima, nije lako.
Evo već sam tu dosađivo i sam sebi al da opišem moje gledanje…..kad sam ulazio
na cca 710 usljed prodaje velikih količina odlučio sam izać…..pa sam ulazio na cca 610 pa
poslje onog iskrcaja opet izlazim ….evo sad sam ušo na cca520 i ako opet počnu prolazit
na tisuće komada izaći ću i na 500…..
Nažalost jer ak znam da se trguje tek godina i niko nije ušo niže a ovolke tisuće se
prodaju nemam riječi ……al ima emilko za reć o needuciranim ulagačima uvjek….
Moje razmišljanje i nebi preporučio nikome …..svaki ima svoj pogled, al emilko mi se
odma nije svidio od starta kad je trčo sa IPO-m odma iza povrata viška od HT-a….
Emilkov IPo je bio spreman i trebao je ići prije IPO-a HT-a. Samo što je družina na brzinu izgurala HT IPO. A sada ionako nema smisla o tome raspravljati jer je na burzi totalno rasulo i nisam siguran gdje ćemo uspjeti zakočiti.
Evo već sam tu dosađivo i sam sebi al da opišem moje gledanje…..kad sam ulazio
na cca 710 usljed prodaje velikih količina odlučio sam izać…..pa sam ulazio na cca 610 pa
poslje onog iskrcaja opet izlazim ….evo sad sam ušo na cca520 i ako opet počnu prolazit
na tisuće komada izaći ću i na 500…..
Nažalost jer ak znam da se trguje tek godina i niko nije ušo niže a ovolke tisuće se
prodaju nemam riječi ……al ima emilko za reć o needuciranim ulagačima uvjek….
Moje razmišljanje i nebi preporučio nikome …..svaki ima svoj pogled, al emilko mi se
odma nije svidio od starta kad je trčo sa IPO-m odma iza povrata viška od HT-a….
Jel mogu biti tvoj broker.
Imam dozvolu.
Ma hebeni EMILKO se mi je zgadil kad je dao izjavu da nemože niko nabrzinu zaraditi na njegovim mučeničkim leđima i to nakon preskupog ipo-ja. To moraš biti pokvaren u dnu duše , a da se ga pita kojom brzinom je on obogatio???.
bajka
——-
Da ti skratim muke mogu ti poslat moj broj računa . Ima i pametnijih stvari nego EMILKOTA futrat i slične, a ti pošto vidim nemaš granice samo mi se javi vidim da se i blueman nešto zanima zate, hehehehe
Sad bi svi bili moji brokeri, polako dečeci prvo indexe na uvid…..samo da nisu
ekonomski ili prometni za početak….
Uuuuuuuu.
ovo je finalna razmjena fonda koji sve rasprodaje.
Ja sam u utorak uzeo zadnje po 501
Uuuuuuuu.
ovo je finalna razmjena fonda koji sve rasprodaje.
Ja sam u utorak uzeo zadnje po 501
To se mi tješimo al kad pogledam da je rba ce fond spao na 500 milja imovine sa
završetkom rujna (samo jedan od primjera gubitka casha nepovratno)…..
meni ovo sad izgleda totalno bez izlaza
Kad imate cash kao ja, prava je uživancija gledati ATGR kako tone.
Mnogi su mi govorili da sam napravio grešku kad sam izašao na 750, a još malo, ako se ovako nastavi, pa ću moći kupiti duplo više dionica nego što sam do nedavno imao.
Slažem se sa cianidom, i meni se čini da ova dionica lagano, lagano, dolazi do razine kad je nakon kupnje moguće očekivati i nekakvu zaradu.
Samo se nadam da će padati dok ne stigne i cash od ine.
btw. po mojim analizama, došao sam do ciljane cijene od 600-tinjak kuna na kojoj izlazim.