Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 52,28 | 31.839 | 609 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
….ATGR tek sada po vrijednosti ((polako)) dolazi na preporuku kupiti . Svi koji su prije kupovali su u totalnoj banani i svoje pare neče dugo vidjet.
Za povratak na 600 kn treba vrlo malo love. Pogledaj radije koji fondovi su nedavno kupovali po 600 kn i za kolike desetke milijuna kuna, zatim koji OMF su u ovoj dionici i da niti jedan od njih ne prodaje već samo dokupljuju. Kad ova dionica šibne gore otići će na 700 kao metak a mnogi će u čudu samo gledati.
Što se tiče "banane", kupci ove dionice najmanje su loše prošli u ovoj krizi. Ne znam zašto iznosiš neistine?
Oporavka će biti, ali u 12. mjesecu. Lova od INE će sjesti brzo, ali veliki neće žuriti sa kupovinom. Ponuda je još uvijek velika a još uvijek imaju spremne poluge za rušenje cijena, to su naravno njihovi polozi u OIF-ovima. Ono g….. Novoselac će ponovo povući svoje uloge iz otvorenog fonda i polako kupovati bez žurbe. Zašto bi žurili kada imaju dovoljno vremena. Kada budu pri kraju kupovine dići će cijene i podići si prinose na kraju godine. Žalosno je samo što if Samodol štiti i dozvoljava ovako očiglednu manipulaciju tržištem. Kada netko kupi 10-ak dionica ili spusti cijenu neke dionice, odmah se radi istraga i pišu pusta izvješća, a kad to rade fondovi i to tako očigledno, onda je to dozvoljeno.
O čemu ti to ( kupci ove dionice najmanje su loše prošli u ovoj krizi )???? ipo 965 tržna trenutna 500.
Mislim gdje vidiš ti tu plus??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????’
HT je u plusu dividenda plus bonus i sve ok.
Stvarno pametan , oni kupuju za 500 mislim , prestani pisat gluposti i o nekim raketnim stanjima na ATGR-JU da če se ona lansirati. U glavnom svi sa ipoja neče vidjet punu paru dugo vremena, a svisce i slične stvari pustite na miru.
@Gismund,
zapamti , nisam ja rekao da je ATGR loša dionica , dapače imao sa je i imat ću je . Htio sam samo
skrenuti pažnju da ako sutra kupiš bilo koju dionicu već u petak ćeš izgubiti na njoj a možda je i nećeš imati prilike nitkome niti podati. Ovdje iznosim samo činjenicu koja se zove globalna recesija u
kojij fundamenti jedne firme nemaju nikakve veze zapravo oni su važni da bi se ista dionica mogla bilo kome prodati jer će npr. netko kao i vi vjerovati u nju a onaj koji prodaje vjeruje da će ju za koji dan
kupiti još jeftinije ili ono glavno , doći do casha….
sve drugo pada u vodu…prije to skužite prije se slobodni…
p.s.nemojte slušati političare što govore oni Vam sigurno neće reči da prodate dionice …!
Conan
Pa upravo sam gledao o sniženju kamatnih stopa u svijetu a učinak 0, nikakav , katastrofa , bojim se da si u potpunosti upravu. Sad me je stvarno postalo strah jer ipak nešto para imam na burzi. Danas nas je spasio praznik i ako do navečer nebude koje pozitive , nemožete niti zamisliti sutrašnji dan.
Nešto se u americi zeleni , malo nade ipak postoji, ako danas amerika ostane zelena ja sutra definitivno u kupovinu. A pogotovo (Mini Dow Jones) da probije nazad 10 000.
O čemu ti to ( kupci ove dionice najmanje su loše prošli u ovoj krizi )???? ipo 965 tržna trenutna 500.
Mislim gdje vidiš ti tu plus??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????’
HT je u plusu dividenda plus bonus i sve ok.
Stvarno pametan , oni kupuju za 500 mislim , prestani pisat gluposti i o nekim raketnim stanjima na ATGR-JU da če se ona lansirati. U glavnom svi sa ipoja neče vidjet punu paru dugo vremena, a svisce i slične stvari pustite na miru.
Vidim da se praviš da ne razumiješ neke stvari, ali to je tvoj problem. Kao prvo, ja nisam rekao da su kupci ove dionice u plusu, nego da su rijetke dionice koje su pale manje od ove. Pustimo sad 2 državna IPO-a (HT i INA) jer nisu usporedivi s ovime – da ih nisu kupovali mirovinci po direktivi državnog vrha i ta bi 2 IPO-a bili gadna pušiona. Govorim o tome da je velika kriza na svjetskim tržištima i da je većina dionica od svog ATH potonula oko 70-80%, a vani i po 90%. ATGR nije ni 50%, štoviše tek je par dana ispod 600 kn, a mirovinci su ga nedavno kupili preko 30 mil.kn na 605 kn. S malom lovom vratit će ATGR bez problema iznad 600 kn kad odluče. Mogao bih još puno toga napisati, ali ne da mi se više gubiti vrijeme s tobom ni na tvoje provokacije.
tspionja
Ti sve pišeš u o nekoj dalekoj budučnosti, svemirci ono svemirci to, pogledajte zaduženost firmi i netreba dosta ni govorit. Plus trenutačno stanje koje se dodatno koristi za rušenje.
ako nisi dosad shvatio da o svemu i odlučuju tamo neki svemirci i da smo mi samo sitne ribe koje ako potrefe vrijeme uz njih mogu nešto i zaraditi.samo je pitanje kad će se njima dignuti . . . pa da krenu sa dizanjem cijene a u suprotnom možemo samo promatrati.Ja sa ovom dionicom igram dugoročno i uopće se ne brinem a ti ako si kratkoročni igrač nađi dionice koje imaju najveće dnevne oscilacije cijene i ako budeš dobar možeš zaraditi puno više.
NI u snu se nisam nadao da će se ovo prodavati tako jeftino. Ja neki dan kupio za 620 i gledaj sada dobre prilike.ATGR-R-A 470,00 470,00 479,00 500,00 470,00 -7,65% 1.036.118,45 2.194
Jasno je da je to dobra kupnja (bila je i na 600kn), ali ima li snage (volje, hrabrosti) na tržištu da se to potegne prema gore?
Veliki se jeftino nakrcavaju, ali trebaju nam i ti isti veliki za promjenu trenda – nadam se da će do toga doći, po mogućnosti od 17.10.