ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 02:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,00
13.413
263
51,00
52,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovdje upišite svoj komentar…

prethodna poruka je čista pogreška a neki zbog stanja na burzi dijele samo jedinice.Valjda su u takvom raspoloženju.Dajte malo optimizma u slučaju ATGR cijena na burzi ne odražava vrijednost firme nego općenito situaciju na tržištima kapitala,treba samo čekati .Bit će bolje ,a oni sa slabijim živcima neka neko vrijeme ne prate stanje na burzi i život će im biti ljepši.poslije svake kiše mora izaći sunce samo je pitanje koliko će padati kiša.sjetite se samo koliko su u gubitku većinski vlasnici i vjerujem da će vam biti lakše.

bilo bi svima lakše da se ima dovoljno keša, a kad će i za koga sunce izači bilo bi manje bitno…

Bit će keša kad se isplati INA. Do tada treba čekati, a tko ima para uživati i kupovati.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Kad dođe lova od INA-e vjerojatno će fondovi podebljavati pozicije. Ne vjerujem da će raspršiti ulaganja i kupovati dionice koje do sad nisu imali. Bar ne još neko vrijeme. Tržište je vrlo volatilno i ne bi im odgovaralo da omoguće nekome velike rasprodaje a da oni već nisu u toj dionici. U biti, što sam htio reći? Pa to da Atlantic imaju (gotovo) svi OIF koji ulažu u dionice na ZSE. Imaju je i svi mirovinci, a po logici stvari sad bi je svi trebali i dokupljivati. Trenutno možda najsigurnija dionica u ovim teškim vremenima.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Bit će keša kad se isplati INA. Do tada treba čekati, a tko ima para uživati i kupovati.

Kolega …nema to veze sa INA-om niti sa novcem . Kriza je globalna i nastala je panika da se bilo kako dođe do novca (gotovine) i po bilo kojoj cijeni tko to još nije razumio ili neka proda ili kako si ti sam napisao neka upali kompjuter kad na televiziju bide primjetio da se banke ne reklamiraju ….

na 4300 sve prodajem...

Kriza jest globalna, ali preko 6 milijardi kn za INU MOL će isplatiti lokalno [wink]
Primjerice, ja čekam da mi isplate 4 paketa INE, a to je preko 200000 kn. Dosta mojih poznanika koji ulažu u dionice također čekaju te isplate jer smo svi bez keša i samo gledamo ovu rasprodaju u koju se ne možemo uključiti, a čim nam lova sjedne vraćamo je na ZSE. Prema tome, novac od INE i te kako će za desetak dana odigrati prijelomnu ulogu na ZSE jer ovo što mi čekamo je sića jer se kod fondova radi o milijardama kuna svježeg keša!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Kriza jest globalna, ali preko 6 milijardi kn za INU MOL će isplatiti lokalno [wink]
Primjerice, ja čekam da mi isplate 4 paketa INE, a to je preko 200000 kn. Dosta mojih poznanika koji ulažu u dionice također čekaju te isplate jer smo svi bez keša i samo gledamo ovu rasprodaju u koju se ne možemo uključiti, a čim nam lova sjedne vraćamo je na ZSE. Prema tome, novac od INE i te kako će za desetak dana odigrati prijelomnu ulogu na ZSE jer ovo što mi čekamo je sića jer se kod fondova radi o milijardama kuna svježeg keša!

ti misliš da ti fondovi ne prate globalna kretanja. Zaboravio si da obični ljudi koji imaju još neku kunu u OIF iz dana u dan vade lovu van i njima taj 17.10 baš ništa ne znači jer pitanje ako se krajem ovog ili drugi tjedan Crobex ne dođe na 2000 bodova. Pazi : moj savjet ti je da tih 200000tk držiš na računu i kreneš u kupovinu kad sve ali baš sve svjetske burze budu barem 10 dana zaredom u zelenom. Ne budi najivan jer zadnjih 6 mjeseci nitko na urzi nije zaradio osim INA-e koja je igrom slučaja baš sada preuzeta…..

prije nego kreneš u šoping pogledaj si svjetske indexe….

na 4300 sve prodajem...

Za likvidne dionice je gismund potpuno ispravno napisao. conan pa i ti si ispravno napisao crobex ide još dole ali na drugim napuhanim dionicama kojih ima još, tako da prvi put po dugom vremenu vidim pametna razmišljanja , pa sam malo pomogao. Primjer je bila ina , kad je sve letilo dole ona je stala na pozitivi pa jučer BLKL-r-a kad je sve grmilo on je napravio 50%. Znači samo likvidno dobre dionice a ostalo samo bježžžžž. Za HT zna se gdje spada pa ATPL i slične dionice koje su više nego odlične , dok u ovim vremenima je HT sigurno puni pogodak. ATGR tek sada po vrijednosti ((polako)) dolazi na preporuku kupiti . Svi koji su prije kupovali su u totalnoj banani i svoje pare neče dugo vidjet.

možda,kao što je sve vezano uz dionice možda i to zavisno o vremenskom periodu.Za HT preporuke o cijeni stalno idu dole i još su iznad sadašnje cijene na burzi i daju lijep potencijal zarade .Ali je pitanje koliko će trebati da preporučena cijena opet krene dole, a koliko će trajati ova kriza na burzama širom svijeta(burze su i danas u padu iako se kod nas ne trguje) i koliko će se to poklopiti sa dobrim vremenima HT jer se njima iz dana u dan smanjuje manevarski prostor i povećava pritisak na profitne marže.Samo je pitanje dana kad će neki veči igrač preuzeti nekog njihovog konkurenta,tehnologija napreduje velikom brzinom tako da sadašnja jedina prednost (lokalna petlja-kablovi)uskoro postane suvišna ,a ATGR ima prostora za rast u regiji.Pitanje je koliko im je ostalo novaca od IPO-a plus kredit od DEG-a a sada ima sigurno povoljnih meta i za preuzimanje. A sve je to za obadvije dionice jedno veliko MOŽDA jer se puno toga za dionice dobroga i lošega može odigrati

tspionja

Ti sve pišeš u o nekoj dalekoj budučnosti, svemirci ono svemirci to, pogledajte zaduženost firmi i netreba dosta ni govorit. Plus trenutačno stanje koje se dodatno koristi za rušenje.

ti misliš da ti fondovi ne prate globalna kretanja. Zaboravio si da obični ljudi koji imaju još neku kunu u OIF iz dana u dan vade lovu van i njima taj 17.10 baš ništa ne znači jer pitanje ako se krajem ovog ili drugi tjedan Crobex ne dođe na 2000 bodova. Pazi : moj savjet ti je da tih 200000tk držiš na računu i kreneš u kupovinu kad sve ali baš sve svjetske burze budu barem 10 dana zaredom u zelenom. Ne budi najivan jer zadnjih 6 mjeseci nitko na urzi nije zaradio osim INA-e koja je igrom slučaja baš sada preuzeta…..

prije nego kreneš u šoping pogledaj si svjetske indexe….
[/quote]

Hahaha…kad svi indexi budu rasli 10 dana za redom, onda će ove cijene biti davna prošlost, sve će koštati 50% skuplje nego li je sada! Ne hvala, ja ću SADA KUPOVATI, a prodavati kada cijene budu skočile 50%, a ti ćeš tada kupovati od mene [thumbsup]
Sada vlada strah i panika i svi žele prodati! Ja naprotiv, sada želim kupovati!

New Report

Close