Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,00 | 13.413 | 263 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
blueman ako tako nastavis pojavit ćes se među prvih 10…nemam običaj zaduživanja za dionice, samo s viškovima trgujem…
nekako mi zao sto sad ne kupujem, ali kupovao sam na razinama 700 – 730…u onom povijesnom pada od prosli tjedan opredjelio sam se za neke druge pozicije…ako mi kapne neka lovica, morat cu podebljat i ovu…
i meni je znalo biti žao što ne kupujem, a onda se pokazalo da je to dobro.
Al nemamo se kaj žalit nakon godinu dana evo danas došao IPO-2 ….al nam se emilko
smilovao pa nam sad da jeftinije…
vrhunska kompanija s međunarodnim ugledom i snažnom ekspanzijom. trenutna cijena dionice bagatela. STRONG BUY !!
Pa danas si je valjada čak i Petrov dokupio….ja ušo u prvom valu al da sam znao da
bude ovako nebi sigurno..
vrhunska kompanija s međunarodnim ugledom i snažnom ekspanzijom. trenutna cijena dionice bagatela. STRONG BUY !!
Pa evo ti imaš još dok ovo pišem…
[/quote]
Nemoj ipak sutra budeš imo i po 5xx…..
Malo se šminkice bacilo na kraju, NBA trice u zadnjim sekundama……ko više puši
te fore…nabijem ih sve
70-80% prometa danas je napravio RBA i ERste OMF, to je sigurno.
tako da ovi mali ako ce izaci na 650 mece puno stopati.
Ma kakvih top 10.
Uzimam po malo i skupljam, nista preveliko.
Da, mozda si je Lada kupila novu haljinu ili cipele.
Sigurno nije kupila na Opatovini
@blumen
Pogledaj si na temi što smo danas tržili, nema ko nije ušo na IPO-2 a znamo kak je IPO-1
završio…..
Pogledaj si na temi što smo danas tržili, nema ko nije ušo na IPO-2 a znamo kak je IPO-1
završio…..
kakva nesitina, pogledaj koliko je kupljeno u transakcijama od po 1000 komada – oko 80% prometa! vidjet ćeš za 3 dana u top 10 tko je danas kupovao pa nam ne pričaj bajke ovdje
[/quote]
Nemoj ipak sutra budeš imo i po 5xx…..
[/quote]
Malo iskopajte ko sada vrši distribuciju Wrigleya. Mislim da je od 7, mjeseca taj account na kontu AWT-a, ako nije bit će uskoro. Ti vam je bar 30-35% ukupne prodaje Atlantica.Nisam pratio tko je izlazio ali je to dobar trigger za ovu dionicu koja se relativno dobro držala.