ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 00:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,00
13.413
263
51,00
52,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

blueman ako tako nastavis pojavit ćes se među prvih 10…nemam običaj zaduživanja za dionice, samo s viškovima trgujem…
nekako mi zao sto sad ne kupujem, ali kupovao sam na razinama 700 – 730…u onom povijesnom pada od prosli tjedan opredjelio sam se za neke druge pozicije…ako mi kapne neka lovica, morat cu podebljat i ovu…

i meni je znalo biti žao što ne kupujem, a onda se pokazalo da je to dobro.

Pa sa kolko su ono milja ušli fondovi na IPO-u po 935 kn ??????

Al nemamo se kaj žalit nakon godinu dana evo danas došao IPO-2 ….al nam se emilko
smilovao pa nam sad da jeftinije…

vrhunska kompanija s međunarodnim ugledom i snažnom ekspanzijom. trenutna cijena dionice bagatela. STRONG BUY !!

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

Pa danas si je valjada čak i Petrov dokupio….ja ušo u prvom valu al da sam znao da
bude ovako nebi sigurno..

vrhunska kompanija s međunarodnim ugledom i snažnom ekspanzijom. trenutna cijena dionice bagatela. STRONG BUY !!

Pa evo ti imaš još dok ovo pišem…

[/quote]

Nemoj ipak sutra budeš imo i po 5xx…..

Malo se šminkice bacilo na kraju, NBA trice u zadnjim sekundama……ko više puši
te fore…nabijem ih sve

70-80% prometa danas je napravio RBA i ERste OMF, to je sigurno.
tako da ovi mali ako ce izaci na 650 mece puno stopati.

Ma kakvih top 10.
Uzimam po malo i skupljam, nista preveliko.

Da, mozda si je Lada kupila novu haljinu ili cipele.
Sigurno nije kupila na Opatovini

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

@blumen

Pogledaj si na temi što smo danas tržili, nema ko nije ušo na IPO-2 a znamo kak je IPO-1
završio…..

Pogledaj si na temi što smo danas tržili, nema ko nije ušo na IPO-2 a znamo kak je IPO-1
završio…..

kakva nesitina, pogledaj koliko je kupljeno u transakcijama od po 1000 komada – oko 80% prometa! vidjet ćeš za 3 dana u top 10 tko je danas kupovao pa nam ne pričaj bajke ovdje

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

[/quote]

Nemoj ipak sutra budeš imo i po 5xx…..
[/quote]

Malo iskopajte ko sada vrši distribuciju Wrigleya. Mislim da je od 7, mjeseca taj account na kontu AWT-a, ako nije bit će uskoro. Ti vam je bar 30-35% ukupne prodaje Atlantica.Nisam pratio tko je izlazio ali je to dobar trigger za ovu dionicu koja se relativno dobro držala.

New Report

Close