Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,00 | 13.413 | 263 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
@ vranjo:
nisam htio vrijeđati…htio sam malo ukoriti…ukazati na paradokse…a retoriku sam prilagodio diskusiji…kada stvari zvuče oštro – možda pogađaju bit? odavno je poznato da je jezik oštriji od mača…inače moj prosjek je koju kunu ispod 750…i baš me briga, baš me b, vrlo važno, vrlo v…- što je trenutno potražnja mala…kad budem prodavao napisat ću na forumu po kojoj cijeni i koji je moj nalog…inače da mogu ja bih pokupovao toliko da uđem u upravu ATGR… u izvješću piše kakve nagrade isplaćuju, kolike su njihove plaćice i koliko se tu love ostvari u detalje…ma, ta transparentnost me oduševljava – pa tko voli nek izvoli…
tako je bilo i na IPO: nominala 40 kn, P/E 39.94, cijena 935 kn, 75:25 raspored, tol’ko samo zaradili tol’ko planiramo zaraditi, u tom i tom periodu, to ćemo učiniti uz ovu i ovu upravu, uz ovako i ovako organiziran posao i po tim i tim planovima, naši partneri su ti i ti, želimo razvijati to i to – pa ‘oćeš ili nećeš…e vidiš ja nisam htio – bilo me je strah nakon 300.000 bikova iz HT – gadan je to stampedo…kasnije su se bikovi izgubili, dio ih je pao niz liticu i ponovo se travica zazelenila…
naravno, usprkos mom optimističnom razmišljanju uvijek postoji rizik…ali pa što? svjestan sam da je tržište (svako) spekulativno i prije sam se okoristio, i najbitnije ne gubim ono što nemam i što mi nije višak ili što je tuđe…ovo je samo hobi koji može i ne mora donijeti novac (a u prijašnjem periodu sam neku prednost već stekao i u ovom ću – ATGR – vjerujem u to)…C’est la Vie…
Kada je isplata dividende?? [undecid]
slijedeće godine ako je bude. za prošlu godinu je već bila prije 2 mjeseca
Business.hr doznaje da je Atlantic grupa Emila Tedeschija okončala kupovinu zagrebačke trgovine ZIP distribucija Zdenke Gec, i tako preuzela distribuciju brendova Schwartau, Corny i Emco.
Da nema ovih RBA fondova koji si smanjuju ulaz neznam kaj bi bilo…
A po meni nikakve vijesti kratkoročno ne igraju ulogu, cijena ide di se nađe veća likvidnost…
Poštovanje i podzrav svim forumašima i dioničarima Atlantic Grupe. Imam dionice Atlantica i već dugo pratim ovaj forum, a sad sam se odlučio i uključiti. Atlantic ima još dosta love od dokapitalizacije, a ako me dobro pamčenje služi odobren im je i kredit za nove akvizicije. Mogu li se očekivati dobre vijesti i zna li netko u kojoj su fazi pregovori oko Medikinih ljekarni ili se od toga odustalo.
tko ima viška sredstava ima priliku jeftino doći do još dionica i na taj način spustiti prosječnu cijenu dionice ako je kupovao za vrijeme IPO-a,a onda strpljen-spašen.
ZAGREB – Atlantic Grupa je potpisala ugovor o preuzimanju tvrtke ZIP distribucija, koja se bavi prodajom i distribucijom proizvoda istaknutih robnih marki Schwartau i Corny proizvođača Schwartauer Werke GmbH & Co. KgaA, Winsenia i Niki proizvođača Wilhelm Reuss GmbH & Co. KG, te Emco proizvođača Emco spol s r.o.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/trgovina/atlantic-grupa-preuzela-zip-distribuciju,24104.html