ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,50
618
12
51,50
52,50
-1,90%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prospekt nije bitan uopće, jer najvažnije je da su ispunili očekivanja odanih dioničara koji će, nadam se i dalje biti uz njih.

A na čemu se temelje očekivanja nego na prospektu?
[rolleyes]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

matrix90: ” Prospekt nije bitan uopće, jer najvažnije je da su ispunili očekivanja odanih dioničara koji će, nadam se i dalje biti uz njih. ” A na čemu se temelje očekivanja nego na prospektu? [rolleyes]

Ne znam što ne razumiješ.

Ja mislim da se očekivanja malih dioničara temelje na nekakvoj dividendici,pa makar simboličnoj,jer nit je ko od malih čitao prospekt,nbiti bi ga razumio,jer je dionice kupovao srcem!![kiss]

Možda blesavo pitanje obzirom na opće stanje na burzi ali zašto dionica nije bar malo reagirala na ove pozitivne vijesti?

Možda blesavo pitanje obzirom na opće stanje na burzi ali zašto dionica nije bar malo reagirala na ove pozitivne vijesti?

Niste li možda pomislili da su te vijesti već odavno “ugrađene” u cijenu. Pa na prošloj stranici je već rečeno da su rezultati potpuno u skladu s očekivanjima, dakle?

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

Strpi se… ima još dana [thumbsup].

You either do it right or you get eliminated!

vedrana29: ” Možda blesavo pitanje obzirom na opće stanje na burzi ali zašto dionica nije bar malo reagirala na ove pozitivne vijesti? ” Niste li možda pomislili da su te vijesti već odavno “ugrađene” u cijenu. Pa na prošloj stranici je već rečeno da su rezultati potpuno u skladu s očekivanjima, dakle?

Ciejni od 1150.
Bez 200 milja ljekarni + jos barem toliko koje nisu kupili, ali ajmo da ne kupe vise nista do kraja godine biti ce jaci od prospekta.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

tartufar: ” vedrana29: ” Možda blesavo pitanje obzirom na opće stanje na burzi ali zašto dionica nije bar malo reagirala na ove pozitivne vijesti? ” Niste li možda pomislili da su te vijesti već odavno “ugrađene” u cijenu. Pa na prošloj stranici je već rečeno da su rezultati potpuno u skladu s očekivanjima, dakle? ” Ciejni od 1150. Bez 200 milja ljekarni + jos barem toliko koje nisu kupili, ali ajmo da ne kupe vise nista do kraja godine biti ce jaci od prospekta.

Eh, izgleda su se od onda vremena malo promijenila, prvenstveno mislim na sentiment ulagača. Nego Blueman, promijenio si slikicu u avataru da me “oštrije” pogledaš ili? Zezam se, naravno. Pozdrav meni cijenjenom forumašu Bluemanu

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

Rezultat je odličan. Za mene ATGR vrijedi najmanje 1100 kn a dogodine i znatno više[thumbsup]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Rezultat je odličan. Za mene ATGR vrijedi najmanje 1100 kn a dogodine i znatno više[thumbsup]

[color=blue]Zanimljivost[/color]

Ako ima kakvih pitanja ili nejasnoća na koja vam mogu dati smislen i afirmativan odgovor, slobodno postavite.

Best regards

Mr. M.

blueman: ” tartufar: ” vedrana29: ” Možda blesavo pitanje obzirom na opće stanje na burzi ali zašto dionica nije bar malo reagirala na ove pozitivne vijesti? ” Niste li možda pomislili da su te vijesti već odavno “ugrađene” u cijenu. Pa na prošloj stranici je već rečeno da su rezultati potpuno u skladu s očekivanjima, dakle? ” Ciejni od 1150. Bez 200 milja ljekarni + jos barem toliko koje nisu kupili, ali ajmo da ne kupe vise nista do kraja godine biti ce jaci od prospekta. ” Eh, izgleda su se od onda vremena malo promijenila, prvenstveno mislim na sentiment ulagača. Nego Blueman, promijenio si slikicu u avataru da me “oštrije” pogledaš ili? Zezam se, naravno. Pozdrav meni cijenjenom forumašu Bluemanu

MA slucajno izbrisao stari i sada ga nemogu naci

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close