Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,50 | 824 | 16 | 51,00 | 52,50 | -1,90% |
http://www.poslovni.hr/72667.aspx
Evo nam i konkurencije! [sad]
Jesu li i kod ATGR proradili market makeri?
Kupnja Cijena
1 810,00
20 806,00
250 805,50
8 805,01
10 805,00
Cijena Prodaja
815,00 19
818,00 90
822,99 29
823,00 250
823,85 90
Kako je to Motušić i najavio još u prošloj godini, već su usvojena nova pravila koja uključuju market makere te je još tada burza ušla u pregovore s nekim brokerima.
“Ta će trgovina biti na strani ponude i potražnje u spreadu od tri do pet posto, a uloga market makera je da takvim aktivnostima povećaju likvidnost kompanije čijom dionicom trguju. Zauzvrat će market makeri od burze dobiti neke beneficije u smislu nižih naknada, ali će biti dužni svakodnevno ispunjavati svoje dužnosti, ili će im biti ukinut taj status”, rekao je tada Motušić.
A zna li se tko je od brokera za nas ‘zadužen’?[huh]
Gospon Matrix 90!Hvala na kalendarima događanja.Vi vjerojatno radite u Atlanticu i to je ok.Koliko se trudite gosdpodin Tedeschi vam treba pokloniti barem 10 dionica.No,moje pitanje glasi: hoćemo li konačno krenuti ka magičnoj brojci od 900 kunića?Hvala na odgovoru![kiss]
Gospon Matrix 90!Hvala na kalendarima događanja.Vi vjerojatno radite u Atlanticu i to je ok.Koliko se trudite gosdpodin Tedeschi vam treba pokloniti barem 10 dionica.No,moje pitanje glasi: hoćemo li konačno krenuti ka magičnoj brojci od 900 kunića?Hvala na odgovoru![kiss]
Poštovana, ne radim u Atlantic grupi.
Magična brojka relativan je pojam.
http://www.jutarnji.hr/magazin/clanak/art-2008,3,8,,111476.jl
Konkurencija je oštra. Bit će tu ruka ruku mije…
Vjerojatno je mladi lav sa dobrom kesom spreman i da će se rado okititi prvim pravim rezultatom.
patrick:
”
Kojim iznosom divdende biste bili zadovoljni da ispere gorcinu?
”
Nikakvom jer znam koliki je IRR na ljekarnama ako im dobro prodje sinergija.
Veci nego da mi sada daju equity
Kolika je IRR na ljekarnama?
Odošmo mi gore, samo da nebude kao i prošli puta.
[color=blue]Atlantic udvostručio neto dobit uz rast prihoda od 20 posto[/color]
[color=black]Atlantic Grupa je 2007. godinu završila s rekordnim poslovnim rezultatima, udvostručivši neto dobit u odnosu na prethodnu godinu na iznos od 54,4 milijuna kuna, navodi se u obavijesti Zagrebačkoj burzi[/color]
U lipu po prospektu
U lipu po prospektu
Prospekt nije bitan uopće, jer najvažnije je da su ispunili očekivanja odanih dioničara koji će, nadam se i dalje biti uz njih.
[color=blue]Nova tvrtka Atlantica i Media publicuma[/color]