Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,00 | 13.413 | 263 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
kad cu ja imati novaca nebu na ovim cjenama[cry]
Bilo je prije u vijestima: http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=d960d558-789f-497d-bba6-24ed9d28d775
Hvala na linku. Obecavajuce.
Imam jos dosta kesa ali necu dokupljivati za sada.
Ocito je nekom jako stalo da cijena ne raste, pricekat cu jos malo.
Ako će stvarno biti tolika dobit,može li se očekivati kakva skromna dividendica ili će se kompletan profit iskoristiti u nova ulaganja?[rolleyes]
Ako će stvarno biti tolika dobit,može li se očekivati kakva skromna dividendica ili će se kompletan profit iskoristiti u nova ulaganja?[rolleyes]
dividenda bi bila rasipanje novca, nece je biti
Klas optim: ” Ako će stvarno biti tolika dobit,može li se očekivati kakva skromna dividendica ili će se kompletan profit iskoristiti u nova ulaganja?[rolleyes] ” dividenda bi bila rasipanje novca, nece je biti
Nema dividende – nema rasta
Ne zelim dividendu.
KOji k sam im davao na IPO da mi sada vracaju dividendu.
Hocu IRR
Ne zelim dividendu. KOji k sam im davao na IPO da mi sada vracaju dividendu. Hocu IRR
Isplaćivanje dividende nema smisla jer će gledajući P/E i P/BV ATGR i dalje biti preskupo i na cijeni od 815 kuna. Ova dionica se kupuje upravo zbog ogromnog potencijala rasta prihoda i dobiti (zato i je skupa), a onda tu nema mjesta isplati dividende. I što bi mi značilo 2-3 kune dividende po dionici. I ova dionica se ispati na rok 2-3 godine. Moguće ja da ove godine još budemo ispod IPO cijene, ali ja povjerenje imam u ATGR i opće ne razmišljam o prodaji prije iako sam imamo sreću je kupovati na ovim dosta niskim cijenama.
Gospodo,mislim da se varate!Bit će dividendica i to simbolična,kako bi Emil pokazao da misli na svoje male dioničare,tj.kako mu je do njih stalo i kako je solidaran što oni puše cca 123 kune od početne cijene na IPO-u po dionici.[tongue]
Gospodo,mislim da se varate!Bit će dividendica i to simbolična,kako bi Emil pokazao da misli na svoje male dioničare,tj.kako mu je do njih stalo i kako je solidaran što oni puše cca 123 kune od početne cijene na IPO-u po dionici.[tongue]
Kompanija ima zacrtan plan razvoja za idućih 5.g., te namjerava učvrstiti svoj tržišni položaj i dispezivno se širiti u ‘ljekarničkom sektoru’, stoga ne očekujem dividendu, ali ako i bude, biti će možda simbolična, jer nikome nije u interesu vađenje kapitalnih sredstava van kompanije.
Ja se kladim na vise nego simbolicnu dividendu.
Nije istina da nije nikome u interesu. S obzirom na lock out, ovo je najcistiji nacin vecinskom vlasniku da izvuce novac. Istina je da IPO sudionicima dividenda ne treba, oni su je preskupo platili.
Ja se kladim na vise nego simbolicnu dividendu.
Nije istina da nije nikome u interesu. S obzirom na lock out, ovo je najcistiji nacin vecinskom vlasniku da izvuce novac. Istina je da IPO sudionicima dividenda ne treba, oni su je preskupo platili.
Krivo. Baš je njima najpotrebnija da im ublaži gorčinu.