Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,00 | 13.413 | 263 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
[color=blue]Atlantic traži rabate i do 13 posto, a nudi kraće rokove plaćanja[/color]
[color=black]Tedeschi se može obratiti proizvođačima, a veledrogerije moraju birati između manje profita ili manje udjela[/color]
u dijelu sa “povlačenjem proizvođača iz Hrvatske” članak je pisan na razini diskusije u kvartovskom kafiću, čekao sam samo da spomene i nacionalni interes da se ne ide previše “oštro” prema “siromašnim” proizvođačima lijekova
što ga ti novinari nekad lupaju, to nije za vjerovat
iako je sada Emilu dala krila, sutra naslov, “Emil tjera Pfizer iz Hrvatske, demonstranti traže Viagru!
[lol] [lol]
i onda ga je netko smirio… sa 787… [angry]
[rolleyes]
Da li netko zna kada ide GFI za Atlantic? Nadam se da će biti u skladu sa prospektom. Nekako se cijena dionice prviše zakoprcala u mrežu na razini 800 kunića.
Da li netko zna kada ide GFI za Atlantic? Nadam se da će biti u skladu sa prospektom. Nekako se cijena dionice prviše zakoprcala u mrežu na razini 800 kunića.
Bolje od prospekta.
Pogledaj clanak u businessu.
Nesto vise od prospekta a 2008 puno bolja od prospekta jer ljekarne uopce nisu bile u prospektu (niti jedna akvizivicja)
Ja samo znam da je su zarade u ljekarnama ogromne i nisam imao povjerenja da će uspjeti nešto od toga kupiti. Moram priznatio da su me ugodno iznenadili.
Gledajući razvoj ATGR-a kroz posljednjih nekoliko godina, siguran sam da nisu preplatili ljekarne. Iako se meni činilo oportuno da će netko tko ima lanac ljekarni to prodati ATGR-u, očito je da se s takvim ljudima lakše dogovarati nego sa nekim tko ima samo jednu.
Ja samo znam da je su zarade u ljekarnama ogromne i nisam imao povjerenja da će uspjeti nešto od toga kupiti. Moram priznatio da su me ugodno iznenadili. Gledajući razvoj ATGR-a kroz posljednjih nekoliko godina, siguran sam da nisu preplatili ljekarne. Iako se meni činilo oportuno da će netko tko ima lanac ljekarni to prodati ATGR-u, očito je da se s takvim ljudima lakše dogovarati nego sa nekim tko ima samo jednu.
Neću se praviti ekspertom, no jedan kolega koji se razumije u ljekarničko poslovanje i cjelokupno funkcioniranje na kojem posluju dotični, kazao je da je to odličan potez uprave ,ali i ostalih djelatnika, koji je bio osmišljen i dorađivan posljednjih nekoliko godina, te se nada da će HZZO promijeniti odnose s budućim poslovnim partnerima.
asdfgh123:
”
Ja samo znam da je su zarade u ljekarnama ogromne i nisam imao povjerenja da će uspjeti nešto od toga kupiti. Moram priznatio da su me ugodno iznenadili. Gledajući razvoj ATGR-a kroz posljednjih nekoliko godina, siguran sam da nisu preplatili ljekarne. Iako se meni činilo oportuno da će netko tko ima lanac ljekarni to prodati ATGR-u, očito je da se s takvim ljudima lakše dogovarati nego sa nekim tko ima samo jednu.
”
Neću se praviti ekspertom, no jedan kolega koji se razumije u ljekarničko poslovanje i cjelokupno funkcioniranje na kojem posluju dotični, kazao je da je to odličan potez uprave ,ali i ostalih djelatnika, koji je bio osmišljen i dorađivan posljednjih nekoliko godina, te se nada da će HZZO promijeniti odnose s budućim poslovnim partnerima.
Ti kad lupiš glupost to prelazi sve granice.
Kažeš da će ATGR natjerati HZZO da promjeni odnos s budućim poslovnim partnerima.
Ja ti kažem da će odnos HZZO svaki dan biti sve gori i gori spram budućih poslovnih patnera, zašto?
HZZO je postao rupa bez dna i svaki dan će sve više i više nedostajati novca jer se troškovi povećavaju a priljev smanjuje i rokovi plaćanja će se sve više produžavati.
Sampras, nisam ti htio nista govoriti ali malo utihni. Prije mjesec dana smo se svadjali kada sam jedini aj i Matrix govorio da ATGR valja a sad svi odjednom govorite da je to super dionica. Di ste onda bili? Ja ti već peti puta ponavljam a ti nikako da svatiš, ja nisam govorio ni tada da dionica ne valja već sam tvrdio da je cijena na IPO-u bila malo previsoka i da je diskont trebao biti veći. Kada se dionica prodaje putem IPO-a trebao bi biti nekakav diskont koji bi privukao kupce a ovdje ili ga nije bilo ili je bio veoma mali. Ja sam dionice platio po 860 što smatram realnom cijenom na kojo ću i ja na kraju kao mali investitor imati neke koristi, a ovi što su kupovali na IPO-u morat će još sačekati da štogod zarade. Lijep pozdrav, i pozornije čitaj postove jer ti se često događa da te ljudi kritiziraju jer ne pročitaš post do kraja a ideš ga komentirati.
Kako su neke stvari nezgodne. Nije mi cilj nikoga omalovažiti, već bi htio samo komentirati. Ja sam kupovao na 800 (neki su kupovali i na 750) i mogao bih sada pametovati da ste vi preskupo platili po 860 i da je to bilo malo precijenjeno. Kolege matrix i blueman, kao i vi ste kupovali dionicu kada je bila takva cijena na tržištu u vjeri da ćete zaraditi na svom ulaganju i na osnovu poslovnih planova. Na osnovu toga sam i ja kupovao dionicu, ali sam imao sreću da sam budžet za to pronašao ovih dana. naravno, kad i ako cijena bude 1100 kuna da ću ja više posto zaraditi od vas, ali svi smo mi ulagali vjerujući da će cijena narasti.
Isto tako, ja imam brdo neprodanog HT-a kojeg sam očekivao na 400+ (iako sam sada uvjeren da taj scenario mogu zaboraviti). Kolega iz sobe je prodao po 390 jer mu je trebala lova. Nema pojma ni što je to tržište kapitala. ja sam ga nagovorio da kupi za sebe i ženu. Sve sam mu ja pomogao odraditi.
Neke stvari se jednostavno dogode spletom okolnosti. Da se ATGR izlistao na burzu igrom slučaja prije HT-a ( a politički je sve odrađeno da se HT izlista u rekordno kratkom vremenu, ATGR je krrenuo u IPO puno ranije), vjerojatno bi cijena već prvog dana trgovanja bila 1000 kuna.
Ovo sam morao prokomentirati. Ljepo je krenulo
i onde se pojavi lik koji proda jednu dionicu po 810,01.
E pa zbilja ti se zurilo majsotre, ili to netko namjerno rusi?
Transakcije
810,01 1 10:49:50
816,00 48 10:43:36
817,00 11 10:30:07
815,00 250 10:30:07
814,98 14 10:30:07
814,00 48 10:30:07
813,00 75 10:30:07
813,00 98 10:30:07
812,99 4 10:30:07
813,00 2 10:21:26