Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,00 | 13.413 | 263 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
zpongy: “Ima li netko saznanja o mogućoj dividendi Atlantika za 2007. godinu? Hvala. “
2kn[/quote][/i]
Jel’ to strogo provjereno ili paušal?[shocked]
matrix90: ” zpongy: “Ima li netko saznanja o mogućoj dividendi Atlantika za 2007. godinu? Hvala. “ 2kn” [/i] Jel’ to strogo provjereno ili paušal?[shocked]
Strogo provjereno.
Bravo TOZ. Zaboravite na dividendu, ja osobno je ne zelim vidjeti ove godine. Dok god mi je ROE po ljekarni veci o troska kapitala cemu isplacivati dividende? Isto vrijedi za INGRA
E to si lijepo i britko rekao, niti a da kažem, kad se već javljam jel neko radio neku procjenu za Atlantik uzevši u obzir i akvizicije ljekarni, gotovinu i ostalo. Ja sam radio nešto nabrzinu, čisto orijentacije radi, jer sam razmišljao kupiti, dok je cijena bila oko 880 i bilo mi negdje oko 15-tak posto potcijenjena.
ratus:
”
matrix90: ” zpongy: “Ima li netko saznanja o mogućoj dividendi Atlantika za 2007. godinu? Hvala. “ 2kn” [/i] Jel’ to strogo provjereno ili paušal?[shocked]
”
Strogo provjereno.
pozdrav i pitanje,
možda blesavo, ali..: zašto bi firma isplaćivala dividendu u godini kada ide u akvizicije, i kad joj najvjerojatnije treba sav cash koji može imati ako hoće ispuniti planove (mislim na ovu kupnju ljekarni)?
matrix90: ” ratus: ” matrix90: ” zpongy: “Ima li netko saznanja o mogućoj dividendi Atlantika za 2007. godinu? Hvala. “ 2kn” [/i] Jel’ to strogo provjereno ili paušal?[shocked] ” Strogo provjereno. ” pozdrav i pitanje, možda blesavo, ali..: zašto bi firma isplaćivala dividendu u godini kada ide u akvizicije, i kad joj najvjerojatnije treba sav cash koji može imati ako hoće ispuniti planove (mislim na ovu kupnju ljekarni)?
Očito žele nagraditi dioničare za svoj trud iako, postoji mogućnost da da se sva dobit zadrži, iako je prije bilo 20% dobiti ravno ka dioničarima tj g. Tedeschiju & co, a sada kako je najavljivano moguće je 2 kn ili ništa, ali poznavajući trend, prije ono prvo.
Bravo TOZ. Zaboravite na dividendu, ja osobno je ne zelim vidjeti ove godine. Dok god mi je ROE po ljekarni veci o troska kapitala cemu isplacivati dividende?
Ima jedan dionicar kojem treba novac?
blueman: ” Bravo TOZ. Zaboravite na dividendu, ja osobno je ne zelim vidjeti ove godine. Dok god mi je ROE po ljekarni veci o troska kapitala cemu isplacivati dividende? Isto vrijedi za INGRA ” E to si lijepo i britko rekao, niti a da kažem, kad se već javljam jel neko radio neku procjenu za Atlantik uzevši u obzir i akvizicije ljekarni, gotovinu i ostalo. Ja sam radio nešto nabrzinu, čisto orijentacije radi, jer sam razmišljao kupiti, dok je cijena bila oko 880 i bilo mi negdje oko 15-tak posto potcijenjena.
I vise je potcijenjena, ima dosta niski risk premium.
Nisam radio sa akvizicijama jer neznam trosak integracije i neznam tocno o kojim se brojevima radi (sales, marze, koliko su oupce uzeli)..
Netko se ukrcava…
9362 770,00
ak nis drugo, danas nece ispod 770 [rolleyes]
Trezor se ukrcava sa onim istim novcem od IPO-a samo oni sada pjaćuju 770 a prodavali su po 930.