ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 05:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATGR
51,00
13.413
263
51,00
52,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

az hoće da napakosti raiffeisenu zato što mu ovaj potonji krade mušterije,a krade mu mušterije zato što je organizirao mrežu savjetnika koji prebacuju ljude iz loših fondova u bolje,i ja sam jedan od njih..az mirovinac je pušiona,isto kao i u svemu drugome,ko jači tabači…

Prema grafovima Atlantic ima tako lijep put ka rastu cijene. Živi bili pa vidjeli!!

Sampras, nisam ti htio nista govoriti ali malo utihni. Prije mjesec dana smo se svadjali kada sam jedini aj i Matrix govorio da ATGR valja a sad svi odjednom govorite da je to super dionica. Di ste onda bili? Ja ti već peti puta ponavljam a ti nikako da svatiš, ja nisam govorio ni tada da dionica ne valja već sam tvrdio da je cijena na IPO-u bila malo previsoka i da je diskont trebao biti veći. Kada se dionica prodaje putem IPO-a trebao bi biti nekakav diskont koji bi privukao kupce a ovdje ili ga nije bilo ili je bio veoma mali. Ja sam dionice platio po 860 što smatram realnom cijenom na kojo ću i ja na kraju kao mali investitor imati neke koristi, a ovi što su kupovali na IPO-u morat će još sačekati da štogod zarade. Lijep pozdrav, i pozornije čitaj postove jer ti se često događa da te ljudi kritiziraju jer ne pročitaš post do kraja a ideš ga komentirati.

Kak ga nije bilo, pa zasto onda kupujes ako nema diskonta, znaci da sada kupujes nesto sto je fer 935, znaci tebi je dosta 8% prinos.
Bolej da si u banci orocio ako mislis da je 935 fer.
Zasto onda to drzis, imas ADRS kojemu je fer sigurno puno vise od 8% na danasnju cijenu.

Ma necu dalje, ali znam sto si pisao prije..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

sampras: ” Sampras, nisam ti htio nista govoriti ali malo utihni. Prije mjesec dana smo se svadjali kada sam jedini aj i Matrix govorio da ATGR valja a sad svi odjednom govorite da je to super dionica. Di ste onda bili? Ja ti već peti puta ponavljam a ti nikako da svatiš, ja nisam govorio ni tada da dionica ne valja već sam tvrdio da je cijena na IPO-u bila malo previsoka i da je diskont trebao biti veći. Kada se dionica prodaje putem IPO-a trebao bi biti nekakav diskont koji bi privukao kupce a ovdje ili ga nije bilo ili je bio veoma mali. Ja sam dionice platio po 860 što smatram realnom cijenom na kojo ću i ja na kraju kao mali investitor imati neke koristi, a ovi što su kupovali na IPO-u morat će još sačekati da štogod zarade. Lijep pozdrav, i pozornije čitaj postove jer ti se često događa da te ljudi kritiziraju jer ne pročitaš post do kraja a ideš ga komentirati. ” Kak ga nije bilo, pa zasto onda kupujes ako nema diskonta, znaci da sada kupujes nesto sto je fer 935, znaci tebi je dosta 8% prinos. Bolej da si u banci orocio ako mislis da je 935 fer. Zasto onda to drzis, imas ADRS kojemu je fer sigurno puno vise od 8% na danasnju cijenu. Ma necu dalje, ali znam sto si pisao prije..

Kolega blueman, pustite neka govori/e svoje, a znamo kakvo i koje ste imali mišljenje o Atlantic grupi u 11. mjesecu. Naprosto to je dokaz kako ljudi nemaju vlastito mišljenje, niti znanje, no nećemo počinjati drugu temu.

Sve u svemu: Atlantic grupa [thumbsup]

JA ne pljujem kada izadjem iz dionice niti je dizem u nebesa nerealno ako sam u njoj, za razliku od 90% foruma.

Kad bude otisla na realne razine onda ce se svi lupati u prsa, jesam vam rekao.
Ma rekli ste svi xxxxxx(svasta bih tu napisao).

Bolje da sad sutite jer kada je bila odmah nakon IPO-a na 930 rekli ste da je fet 700-750.
Kupite nesto drugo molim vas.

Udjel u fondu, barem mozes nekom j… sve po spisku, ovako ste si sami krivi..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

JA ne pljujem kada izadjem iz dionice niti je dizem u nebesa nerealno ako sam u njoj, za razliku od 90% foruma. Kad bude otisla na realne razine onda ce se svi lupati u prsa, jesam vam rekao. Ma rekli ste svi xxxxxx(svasta bih tu napisao). Bolje da sad sutite jer kada je bila odmah nakon IPO-a na 930 rekli ste da je fet 700-750. Kupite nesto drugo molim vas. Udjel u fondu, barem mozes nekom j… sve po spisku, ovako ste si sami krivi..

To se odnosi na mene ili?
Jer ja na gore navedeni post nisam mislio na vas.
Isprika za nesporazum.

[color=blue]HT i Atlantic grupa u Crobexu od 28. siječnja[/color]

Dionice društava HT-hrvatske telekomunikacije d.d. i Atlantic grupa d.d. uključuju se u sastav službenog indeksa Zagrebačke burze Crobex. Promjenjeni sastav Crobexa primjenjivat će se od 28. siječnja 2007. godine, a Crobex će biti sastavljen od 32 dionice.
Odluku je donijela Komisija za indeks, prema odredbama Odluke o indeksu Zagrebačke burze od 6. ožujka 2007, priopćeno je u ponedjeljak sa Zagrebačke burze

Kolega Blueman, moj predprošli post nije se odnosio na vas.

pa naravno da je 930,00 u trenutku izlaska na burzu bila lagano precijenjena dionica,ali sa novim akvizicijama i poslovima,izgleda da je ipak cijena opravdana,samo što mi to u tom trenutku nismo znali,ali kad je tedeschi rekao u 12-om mjesecu..za mjesec,dva ili tri će sve doći na svoje,onda sam pretpostavio da je 930 kn po dionici,popust od 30 posto na cijenu koja bi mogla biti na kraju godine..izgleda da će tedeschi preuzeti i srpski hemofarm,vjerovatno čeka da se smiri političko stanje u srbiji..evo,ja iskreno u samom početku nisam vjerovao u atgr,a trenutno mi je to glavna dionica u portfelju.sve se mijenja,i ljudi i mišljenja…

Mram priznati da nisam baš vjerovao da će relativno brzo ATGR ući u deal sa ljekarnama s obzirom da je navedeni business strašno proftabilan. Teško mi je bilo očekivati da će netko prodati svojih nekoliko ljekarni.

U svakom slučaju treba vidjeti kako će se to odraziti financijski na ATGR, odnosno koliko skupo (ili jeftino) su platili za navedene akvizicije.

pa naravno da je 930,00 u trenutku izlaska na burzu bila lagano precijenjena dionica,ali sa novim akvizicijama i poslovima,izgleda da je ipak cijena opravdana,samo što mi to u tom trenutku nismo znali,ali kad je tedeschi rekao u 12-om mjesecu..za mjesec,dva ili tri će sve doći na svoje,onda sam pretpostavio da je 930 kn po dionici,popust od 30 posto na cijenu koja bi mogla biti na kraju godine..izgleda da će tedeschi preuzeti i srpski hemofarm,vjerovatno čeka da se smiri političko stanje u srbiji..evo,ja iskreno u samom početku nisam vjerovao u atgr,a trenutno mi je to glavna dionica u portfelju.sve se mijenja,i ljudi i mišljenja…

A Stada ce samo gledati jel?

Ne znam na temelju čega si procijenio da je ATGR prcijenjena bila na 930 kn-a? Nisam kupio na IPO-u čisto zbog momenta ali na 930 kn-a ATGR nije bio precijenjen. Daleko najbolji IPO do sada daleko a “tuče” i sve dokapitalizacije zajedno (quazi dokapitalizacije).

New Report

Close