Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,00 | 13.413 | 263 | 51,00 | 52,00 | 0,00% |
nisu li i ATGR rekli da se neće petljati u lijekove s liste(HZZO), nego u OTC?Ako je tako što će MDKA?
Pozdrav
nisu li i ATGR rekli da se neće petljati u lijekove s liste(HZZO), nego u OTC?Ako je tako što će MDKA? Pozdrav
Kolega nitko nije kazao da ih zanima Medika. To su izjavili kvazi-analitičari s business-a.hr.
Kvalitetnije tvrtke po kadrovima, načelima upravljanja (ponajprije top mngmt) te konstantom rasta teško je kod nas naći. Još kad se to upari s trenutnom cijenom, onda je ovo meni jasan best buy
[color=blue]Atlantic jedini među najtrgovanijima tjedan zaključio u plusu[/color]
[color=blue]”Nemoralnim ponudama” do ljekarničkih lanaca [/color][/b]
[color=blue]Korporativne vijesti podigle Atlantic[/color]
za dva dana mi stiže lova iz obvezničkog fonda,to su zlatne rezerve,i sve kanim utući u atlantic,naravno,ako cijena bude ispod 850,00 kn,ako ne bude,onda nikom ništa.sad kad krene raiffeisen u shoping,ima da praska na sve strane.povlače iz investicijskih fondova oko 50 miliona kuna,mislim da će i 10 miliona biti dovoljno da atlantic gurnu preko 900,00 kuna,živi bili pa vidjeli..
Kvalitetnije tvrtke po kadrovima, načelima upravljanja (ponajprije top mngmt) te konstantom rasta teško je kod nas naći. Još kad se to upari s trenutnom cijenom, onda je ovo meni jasan best buy
Danas ti je sve best buy, nemoš’ fulat.
Ovako malo razmišljajući dolazim do zaključka da bi Atlantic moga popapati Belupo, a i samoborski Subaru koji bi mu dobro došao u prorodnim biljnim preparatima!Nadasve sposoban samoborac koji godinama skuplja i prerađuje ljekovito bilje!
Same pozitivne vibracije![thumbsup]
[color=blue]Atlantic bi pri nabavi lijekova mogao ‘preskočiti’ veledrogerije[/color]