Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,50 | 824 | 16 | 51,00 | 52,50 | -1,90% |
matrix ne možeš još davati nikakvu TA za atlantic…ispada da je dionica u overbought području, a to je za dioničare loše….macd ide sigurno prema trigeru što bi upućivalo na daljnji pad cijene…
uglavnom znam nekoliko ljudi koji već godinama surađuju s tedeschkim i svi mi govore isto, da nikome nije jasno na koju je on foru stvorio svoju kompaniju kad ne zna složiti prosto proširenu rečenicu.
uglavnom znam nekoliko ljudi koji već godinama surađuju s tedeschkim i svi mi govore isto, da nikome nije jasno na koju je on foru stvorio svoju kompaniju kad ne zna složiti prosto proširenu rečenicu.
a zato npr. Kerum zna… [thumbsup]
matrix ne možeš još davati nikakvu TA za atlantic…ispada da je dionica u overbought području, a to je za dioničare loše….macd ide sigurno prema trigeru što bi upućivalo na daljnji pad cijene… uglavnom znam nekoliko ljudi koji već godinama surađuju s tedeschkim i svi mi govore isto, da nikome nije jasno na koju je on foru stvorio svoju kompaniju kad ne zna složiti prosto proširenu rečenicu.
Nije on zadužen za slaganje rečenica.
matrix ne možeš još davati nikakvu TA za atlantic…ispada da je dionica u overbought području, a to je za dioničare loše….macd ide sigurno prema trigeru što bi upućivalo na daljnji pad cijene… uglavnom znam nekoliko ljudi koji već godinama surađuju s tedeschkim i svi mi govore isto, da nikome nije jasno na koju je on foru stvorio svoju kompaniju kad ne zna složiti prosto proširenu rečenicu.
Kolega dao sam TA analizu po 1. put, jer smatram da treba kontinuirano i sistematizirano pratiti njezino kretanje.
Da Tedeschi ne zna složiti rečenicu ne bi se složio jer čovjek govori aktivno 3 strana jezika, počasni je konzul Rep Irske u Hrvatskoj, te gost predavač na mnogim kvalitenim međunarodnim skupovima; bio je part-time predavač na jednom inozemnom veleučilištu.
Znam da je mnogima od vas žao što ste po 1. put na Ipo-u izgubili određenu svotu novaca, no onaj tko nije spreman ulagati dugoročno i kvaliteno, taj, nema šta tražiti na ovoj dionici.
Strpljen-spašen.
nisam ušao pa nisam izgubio….ali znam neke koji jesu…kaj je najgore to im je druga kupnja dionica u životu….mislim da se ti više neće vraćati na burzu….
nisam ušao pa nisam izgubio….ali znam neke koji jesu…kaj je najgore to im je druga kupnja dionica u životu….mislim da se ti više neće vraćati na burzu….
Iskreno, niti ne moraju, jer trenutno ima previše malih koji ne razumiju osnovne stvari.
Ako netko želi prodati dionice ATGR, neka mi se javi na PM.
beholder: ” nisam ušao pa nisam izgubio….ali znam neke koji jesu…kaj je najgore to im je druga kupnja dionica u životu….mislim da se ti više neće vraćati na burzu…. ” Iskreno, niti ne moraju, jer trenutno ima previše malih koji ne razumiju osnovne stvari. Ako netko želi prodati dionice ATGR, neka mi se javi na PM.
dovoljno je da samo da se javi svome brokeru [cool] osim ako vi kolega ne dajete po boljem kursu…
[tongue]
matrix90:
”
beholder: ” nisam ušao pa nisam izgubio….ali znam neke koji jesu…kaj je najgore to im je druga kupnja dionica u životu….mislim da se ti više neće vraćati na burzu…. ” Iskreno, niti ne moraju, jer trenutno ima previše malih koji ne razumiju osnovne stvari. Ako netko želi prodati dionice ATGR, neka mi se javi na PM.
”
dovoljno je da samo da se javi svome brokeru [cool] osim ako vi kolega ne dajete po boljem kursu…
[tongue]
Da, kolega ce dat bar 1.000 kn po dionici, iz cistog altruizma. A i zgodno je malo vremena izgubit kod javnog biljeznika i nosit ugovore u SDA. [tongue]
deimos:
Da, kolega ce dat bar 1.000 kn po dionici, iz cistog altruizma. A i zgodno je malo vremena izgubit kod javnog biljeznika i nosit ugovore u SDA.
ajde priznaj, približno koliko si puta nosio ugovore u SDA?
Kolega matrix sa koliko ste novca ušli u ovaj biser od dionice?[cool]
zašto tako posprdno kolega. Ako Matrix vjeruje u management, vidi viziju i prostor za rast firme, kratkorocna situacija ništa ne znači. Što je po vama onda biser. Špekulativne dionice kao npr zdenka gdje će znalac u par dana oženiti neke i zaraditi dobru lovu…
deimos:
Da, kolega ce dat bar 1.000 kn po dionici, iz cistog altruizma. A i zgodno je malo vremena izgubit kod javnog biljeznika i nosit ugovore u SDA.
ajde priznaj, približno koliko si puta nosio ugovore u SDA?
A hebemu misa, nijednom. Ja sve obavim preko brokera.