Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 52,00 | 57.725 | 1,110 | 51,50 | 52,50 | 0,00% |
Kupnja – ATGR-R-A
2 860,00
16 855,00
10 853,00
38 852,16
37 852,15
Prodaja – ATGR-R-A
163 868,87
167 868,88
216 868,90
197 870,00
257 875,00
gledajući odokativno dao bih prednost ipak prodaji[smiley2]
Kolege da li netko zna tko se krije pod 4,6,7,8,9 ? Oprostite novi sam na ATGR , ali nigdje ne vidim da se od IPO nešto mjenjalo u prvih 10? Može li mala pomoć?
Promjene se vide tek nakon tri dana (namira)
davidgoof: ” Dionica za prave investitore, a ne za špekulante. Strpite se godinu-dvije i biti ćete u pozitivi. ” mislim da pravi investitori zaobilaze ATGR ,a što imate protiv špekulanata? citirate tedeschija kojemu je drago da izlaze špekulanti? pa njemu j drago i također dokupljuje u trezor također po nižoj cijeni od IPO-a -dakle ovo sa strpljenjem ne drži vodu,a tko želi biti godinu dvije u ATGR[smiley2]samo naprijed,hvala ja nebi ni u snu,ne vrijedi to ni današnju cijenu nikako
davidgoof: ” Dionica za prave investitore, a ne za špekulante. Strpite se godinu-dvije i biti ćete u pozitivi. ” budite pošteni i recite da investitori oroče novce u banci umjesto da ih drže u atgr i u pozitivi su već prvoga dana,a ne čekati dvije godine da dođu u pozitivu
Kolega vidim da ne razumijete neke stvari vezano za ovu kompaniju. Rijetke kompanije imaju tliki potencijal na tržištu,a da i ne govorim o kvaliteti stručnoga kadra.
Nadalje izvrsna poslovna izvješća, te daljnja ulaganja ulijevaju pouzdanje i još veči optimizam za ovu kompaniju.
luki007: ” Samo mala digresija Cedevita 42Kn , Vitaminka 21 kn .. Da si probao pit jednu i drugu došao bi do zaključka da je razlika u cijeni i više nego opravdana, tj uspoređujući kvalitetu jedne i druge cedevita bi trebala bit na 60 kn u usporedbi sa vitaminkom na 21kn ! ” morate kolega poznavati neki proizvod da bi ga mogli komentirati. osobno poznajem strukturu poduzeća, gospodu Sirovinu i proizvodne koji se trenutačno plasiraju na tržište cijele nekadašnje Yu a i EU. Ako mislite da proizvodi vitaminke nisu kvalitetni u velikoj ste zabludi, probajte imate ih u svim trgovačkim lancima u RH, neke možda i konzumirate a neznate da su iz vitaminke. I na kraju što se tiče tržišta, trenutačno nemaju dovoljno sirovine koliko su zahtjevi tržišta za njihovim proizvodima. Kušajte njihov sok od brusnice!
Ne razumijem zašto ste kazali da proizvodi nisu kvalitetni?
A što se tiče tržišta, velika su konkurencija ‘ velikim kompanijama’ — Podravka, Franck
[Kolega vidim da ne razumijete neke stvari vezano za ovu kompaniju. Rijetke kompanije imaju tliki potencijal na tržištu,a da i ne govorim o kvaliteti stručnoga kadra.
Nadalje izvrsna poslovna izvješća, te daljnja ulaganja ulijevaju pouzdanje i još veči optimizam za ovu kompaniju.
[/quote]
svaka čast Vašoj vjeri u ATGR,ali tržište Vas upravo demantira i lako je zaključiti da je na dotičnoj dionici jedino kod kupnje trezor u plusu i rijetki koji su pokupili neki dan na 831kn,a svi ostali –
[smiley2]
Zna li netko možda kakav je trenutno omjer kupnje i prodaje i koje su najbolje ponude na obje strane?
Zna li netko možda kakav je trenutno omjer kupnje i prodaje i koje su najbolje ponude na obje strane?
Kupnja – ATGR-R-A
25 860,00
10 856,10
23 856,00
18 855,00
36 853,01
Prodaja – ATGR-R-A
121 861,00
100 865,00
273 867,85
226 867,86
7 867,90
Moram priznati da mi je nekako i drago da se u Hrvatskoj konačno cijena nakon IPO-a pala. Mislim da će ipak to utjecati na lagano “ispuhavanje” balona. Ispada da na burzi ne postoji 100% sigurno ulaganje.
Naravno, ispričavam se dioničarima ATGR, koji su ovu školu platili na svojoj koži[smiley3]
Moram priznati da mi je nekako i drago da se u Hrvatskoj konačno cijena nakon IPO-a pala. Mislim da će ipak to utjecati na lagano “ispuhavanje” balona. Ispada da na burzi ne postoji 100% sigurno ulaganje. Naravno, ispričavam se dioničarima ATGR, koji su ovu školu platili na svojoj koži[smiley3]
nikad ne postoji 100% sigurno ulaganje!!![smiley7][smiley8]
ivek123: ” Ja ga cekam na cca 600. Ako dotle dodje mozda i udjem. Ako ne – ciao bella. ” Prodao sam veterinu na 116,50, prekasno, ali pored tolikog diskonta na burzi ATGR sa bezobrazno niskom nominalom od 40 kn, ne vrijedi ni 400. Ne dajte pohlepnoj obitelji da puni đepove vašim novcem.
Kolega proučite bolje literaturu vezanu za fund.
Ovo drugo ne treba niti komentirati, jer stvarno je [smiley7] izjava.
Ulažite u znanje.
S poštovanjem
Marko
matrix90: ” trek: ” ivek123: ” Ja ga cekam na cca 600. Ako dotle dodje mozda i udjem. Ako ne – ciao bella. ” Prodao sam veterinu na 116,50, prekasno, ali pored tolikog diskonta na burzi ATGR sa bezobrazno niskom nominalom od 40 kn, ne vrijedi ni 400. Ne dajte pohlepnoj obitelji da puni đepove vašim novcem. ” Kolega proučite bolje literaturu vezanu za fund. Ovo drugo ne treba niti komentirati, jer stvarno je [smiley7] izjava. Ulažite u znanje. S poštovanjem Marko ” Ali priznaj da mu je zadnja rečenica sasvim OK.
Da ali već smo im napunili đepove, sad je prekasno….[smiley6]