Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 52,00 | 57.725 | 1,110 | 51,50 | 52,50 | 0,00% |
od današnjeg dana mnogi Hrvati će malo drugačije gledat na IPO, svaka škola se plaća.
za mnoge što traže savjete na ovom forumu ponovio bih jednu stvar –
Najskuplji savjet je onaj šta ga dobijete Besplatno!! [smiley2]
Ne razumijem čemu toliko negativnih komentara… ovdje kao da je ljudima drago vidjeti kad drugi gube na dionicama… Nerealno je očekivati da u ovakvoj situaciji dionica skoči 20 ili 30%… Molio bih najveće napadače ove dionice neka kažu s koliko su u petak završili u plusu sa svojim favoritima?
upravo tako. Iako nemam ATGR (niti ga zasad ne mislim kupiti) ne svidja mi se negativizam ovdje. Opet, s druge strane ih razumijem jer se osjecaju navuceni. Kako i zasto, to neka oni sami procijene.
Situacija nije nimalo dobra na burzi, a ne samo na ATGR. Daj Boze da se cijena ATGR ustalila.
sve je to ok, al meni nije jasno TKO je tako pametan da na IPO-u prodaje ispod cijene koju je placao!!!! uzas, ljudskoj gluposti nema kraja!!!
Ako Emil ili neki fond ne vrati dionicu na cca 900 u sljedecih par dana, zamolio bi “kolegu” martixa da se vise ne javlja na ovoj temi sa afirmativnim komentarima. Mislim da barem toliko duguje gomili ljudi koji su popusili novce. Dakle, oni novinski clanci su ok ali njezini komentari … bilo bi bolje bez njih [smiley5]
Molim Vas da nađete post u kojem je kolega Matrix nagovarao na kupnju. ( DA netko kaže da skočite u zdenac Vi bi skočili ? )
Hvala
Nema potrebe sada biti pametan! NIKOME ne koristi što danas ATGR pada. Ma koliko se neki veselili ,
ovo sa ATGR samo doprinosi općem potopu….Lako je bilo pametovati kada je tržište išlo samo po sebo gore..Veseliti se tudjem potopu kod dionica nikada nije dobro, ma što mi mislili ipak je to zakon spojenih posuda…
Tocno, nazalost ulaganje nije uvijek na strani fundamenata, pogotov sada.
Ali fundamenti ipak nakraju pobijede..
Tocno, nazalost ulaganje nije uvijek na strani fundamenata, pogotov sada. Ali fundamenti ipak nakraju pobijede..
Da samo treba PUNO strpljenja….Napominjem nemem ATGR , ali kudikamo bi svima bilo bolje da je skočila danas 30 %…[smiley6]
Međutim danas to nije stvar vrijednosti dionice ATGR nego prokleto lošeg tajminga[smiley3]
Tocno, nazalost ulaganje nije uvijek na strani fundamenata, pogotov sada.
Ali fundamenti ipak nakraju pobijede..
blueman ko da ima 3 godine i jos uvijek gleda crtice u kojima u uvijek zlikovci izgube a dobri uvijek pobjeduju.. Mislim i ja sam sudjelovao u ipo-u al sta je tu je!! blueman jel znas ti da djed mraz NE postoji! sorry
Nema potrebe sada biti pametan! NIKOME ne koristi što danas ATGR pada. Ma koliko se neki veselili ,
ovo sa ATGR samo doprinosi općem potopu….Lako je bilo pametovati kada je tržište išlo samo po sebo gore..Veseliti se tudjem potopu kod dionica nikada nije dobro, ma što mi mislili ipak je to zakon spojenih posuda…
Ispravno razmišljanje , ali okrenite se malo na dionicu Magme kada su neki otvoreno iskazivali svoje zadovoljstvo padom i ptvrđivali riječima “Eto vam sad na # … Što bi sada imaoci Magme tima tribali napisat , ali mi ipak nismo takvi . Magma je još uvik u plusu , a ATGR ….prvi dan. Ali želim svim imaocima ATGR brz oporavak. Nemam je ali sam ipak mišljenja da je dobra dionica.
Za tajming se mozemo zahvaliti Polancecu i forsiranju THT-a.
Na 800 je jako, jako dobra kupnja gledano i po DCF-u i po multiplama.
Ipak 7 milijuna prometa je jako jako malo tako da me nije previse briga.
4X veca kupnja fondova na 935 mi je garancija povratka na cijenu, uz rezultate koji nece biti losi.
Svatko tko je usao u ATGR je na konju samim tim kaj nije imao pristup u 80% ulozenih novaca neko vrijeme i nije ih imao di ulozit u vrijeme ove kataklizme ! Da sam barem ja sve izvadio, kupio ATGR i da mi je ostatak sad u skrabici[smiley1]