Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATGR | 51,93 | 30.532 | 588 | 51,50 | 52,50 | 0,00% |
@ Beholder
Pa ne možeš radit valuation na temelju samo jednog pogazatelja. I to povijesnog pokazatelja.
———
Uz svo uvažavanje fundamenata i struke, ovo je trenutno 90% psihologija. Na tržištu vladaju 2 osjećaja: POHLEPA i PANIKA. Pohlepu smo dugo gledali. Sada imamo paniku. Samo je šteta što rijetko gledamo razum.
Multipli ne znace previse jer su odraz proslog stanja.
Visi multipli su odraz vecih ocekivanja u buducnosti.
Kad smo vec kod toga HY net income je oko 18 mil.
Q3 2007 je 42 miliona.
Tu ti vec racunica pada u vodu….
Da je tako onda bi svaki sonjo mogao biti fond manager a ipak nije..
Ja bih molio kolegu matrixa da se javi da ne ispadne naivac.
Lagano je drukati, treba nesto i kada neide obraniti, zar ne??
gledamo trgovanje i ne vjerujem[smiley1]
naša ekipa pije cedevitu i dobili smo popust na Cedevitu 10%
blueman: ” Tocno po prognozama. rekao sam da je 935 fer cijena i tako ce se trziti. 900-1000. Do godisnjeg izvjesca.. ” U 10:02 ocijenit kretanje prvog dana trgovanja? Malo neozbiljno, kolega..
Nije neozbiljno.
Samo matematika i malo znanja.
Zasto bi islo vise odnosno nize.
Gledam prospekt, gledam Q3 rezultate.
Radim DCF, radim peer multiple.
Ja nemam inside vec samo mamlo znanja i mogu onda tako nesto reci.
blueman: ” Tocno po prognozama. rekao sam da je 935 fer cijena i tako ce se trziti. 900-1000. Do godisnjeg izvjesca.. ” U 10:02 ocijenit kretanje prvog dana trgovanja? Malo neozbiljno, kolega..
slažem se sa vama , ali meni je ovo dosta simptomatično i mislim da se neke smjernice već mogu vidjeti.
istina je da su izbori uvijek remeteći faktor tržišta kapitala, zato treba pričekati slijedeči tjedan.
Matrix bi trebao početi stavljati svoje plahte jer mu dionica gubi na težini,za mene je ovo potpuno očekivano,to vam je kao da ste kupili MEDIKU na 80 000kn,mora doći do mozga
Mr T. unistio bajku oko IPO-a…, nije lose za edukaciju…