ARNT (Arenaturist d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ARNT (Arenaturist d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

“Na Glavnoj skupštini Arena Hospitality Groupa usvojena je odluka o isplati dividende od pet kuna po dionici iz dijela zadržane dobiti društva ostvarene u 2017. godini.”

Novinari….

ne vidim što ne valja gramatički ili suštinski s rečenicom

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ne vidim što ne valja gramatički ili suštinski s rečenicom

GS se održava krajem travnja. Kako odluka može biti već usvojena na GS?!

ma, uprava je to usvojila a uprava dolazi od većinskih gvlasnika, dakle to je to

ma, uprava je to usvojila a uprava dolazi od većinskih gvlasnika, dakle to je to

Moze vecinski dati i protuprijedlog ili bilo tko drugi. Dok se ne izglasa na GS, formalno odluka nije donešena.

i to stoji

ali, 99 poto je da je to sve vec raspravljeno i utanaceno s gazdama

Pa normalno. Veliki u svim drustvima odlučuju a ne drukanje na forumima. Ovo ovdje je sport, razbibriga. Mi smo samo promatrači. Samo se mozemo nadati da ce neka mrvica sa stola pasti i nama. I to je sva filozofija. Siguran sam da i manji veči ulagači uopće ne pohode ovakve forume. Nemaju potrebe.

Pa normalno. Veliki u svim drustvima odlučuju a ne drukanje na forumima. Ovo ovdje je sport, razbibriga. Mi smo samo promatrači. Samo se mozemo nadati da ce neka mrvica sa stola pasti i nama. I to je sva filozofija. Siguran sam da i manji veči ulagači uopće ne pohode ovakve forume. Nemaju potrebe.

mislim da ste u krivu – mnogi ovo čitaju

mali ili veliki .-svi dobiju iste pare. zato su mirovinci dobar partner – njih zanima kap dobit plus divka. a to zanima i mene

12 milja prometa u bloku, forumaši bez komentara. Tko izlazi? Ili pretumbavanje između fondova? Vidjet ćemo kroz 2 dana……ako nije unutar top 10 onda je možda jači prodavač riješen i s time prestane pritisak na ask.

oko 38 000 komada

cerp imq oko 40 000 – da nije cerp

https://www.glasistre.hr/pula/novinari-o-energetskoj-demokraciji-585455

Trodnevni kongres o energetici SED 2019., na kojem se očekuje 300-ak sudionika, bit će otvoren sutra (srijeda) u 17,30 sati u hotelu Park Plaza Histria

gosti su gosti, gušti su gušti, šoldi su šoldi

Histria radi cijele godine.
Ovo su dobri gosti.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close