“Na Glavnoj skupštini Arena Hospitality Groupa usvojena je odluka o isplati dividende od pet kuna po dionici iz dijela zadržane dobiti društva ostvarene u 2017. godini.”
Novinari….
ne vidim što ne valja gramatički ili suštinski s rečenicom
GS se održava krajem travnja. Kako odluka može biti već usvojena na GS?!
ma, uprava je to usvojila a uprava dolazi od većinskih gvlasnika, dakle to je to
ma, uprava je to usvojila a uprava dolazi od većinskih gvlasnika, dakle to je to
Moze vecinski dati i protuprijedlog ili bilo tko drugi. Dok se ne izglasa na GS, formalno odluka nije donešena.
i to stoji
ali, 99 poto je da je to sve vec raspravljeno i utanaceno s gazdama
Pa normalno. Veliki u svim drustvima odlučuju a ne drukanje na forumima. Ovo ovdje je sport, razbibriga. Mi smo samo promatrači. Samo se mozemo nadati da ce neka mrvica sa stola pasti i nama. I to je sva filozofija. Siguran sam da i manji veči ulagači uopće ne pohode ovakve forume. Nemaju potrebe.
Pa normalno. Veliki u svim drustvima odlučuju a ne drukanje na forumima. Ovo ovdje je sport, razbibriga. Mi smo samo promatrači. Samo se mozemo nadati da ce neka mrvica sa stola pasti i nama. I to je sva filozofija. Siguran sam da i manji veči ulagači uopće ne pohode ovakve forume. Nemaju potrebe.
mislim da ste u krivu – mnogi ovo čitaju
mali ili veliki .-svi dobiju iste pare. zato su mirovinci dobar partner – njih zanima kap dobit plus divka. a to zanima i mene
12 milja prometa u bloku, forumaši bez komentara. Tko izlazi? Ili pretumbavanje između fondova? Vidjet ćemo kroz 2 dana……ako nije unutar top 10 onda je možda jači prodavač riješen i s time prestane pritisak na ask.
https://www.glasistre.hr/pula/novinari-o-energetskoj-demokraciji-585455
Trodnevni kongres o energetici SED 2019., na kojem se očekuje 300-ak sudionika, bit će otvoren sutra (srijeda) u 17,30 sati u hotelu Park Plaza Histria
gosti su gosti, gušti su gušti, šoldi su šoldi