Nema ni Ostoja baš puno duga… A Valamaru za sada raste ebitda dovoljno brže od duga, a i dug je dosta kvalitetno posložen….
Iskreno sam malo iznenaden dividendom ovako rano.
Mozda misle nesto simobilcno isplatit i/ili definirat politiku dividende u buducnosti sto ne bi bilo lose kao dodatni impuls sadasnjim i buducim dionicarima.
S druge strane, slazem se s kolegama oko porasta troskova gradevinskih radova, ali to ne moze potrajati predugo. Kad tad cemo postat interesantni tvrtkama iz EU ili okruzenja (mozda i Kinezi) pa kad ugovore nekoliko back-to-back poslova, dodu s kompletnom ekipom i odrade posao.
stidljivo
ovo je prva divka – na pritisak mirovinaca očito. to je dobro – da vlasnici pušu za vrat upravi i traže svoju rentu. to je jako dobro
da je na pritisak mirovinaca, mislim da bi bila malo izdašnija
uostalom, uvijek stignu dat protuprijedlog
Arena Hospitality Group d.d. – poziv na Glavnu skupštinu
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/Jv8iCgjg1Pw3pFgY7SK8FQ==.pdf
A sad…taman kad sam odlučio utopiti do uskrsa. Sad ću pustiti. Iako mi je bitnija vrijednost od te dividendice. Dokupit za isto. Neki put bolje pustiti da se odvija…
ma držim da je ovo očajnički pokušaj držanja cijene dionice u nekim, njima i nama, prihvatljivim okvirima
ne vidim što bi drugo bilo jer:
1. iznos je premali (samo dio dobiti 2017. se isplaćuje)
2. čeka ih 500+ mil kn ulaganja pa za izdašniju dividendu nema smisla?
3. očekivanja za ovu sezonu u RH su manja pa je pritisak na cijenu očigledan (iako on nije od jučer, cijena kontinuirano klizi već dvije pune godine)
iako, možda je prvi kvartal nadmašio očekivanja pa su se odlučili na ovaj potez?
netko ih je pritisnuo jrer predomisliše se preko noći
divka je najbolja stvar za svaku dionicu – pare na stol i to je to
ovo je 1,5 , nama treba 3,5 do 4 i onda mirovinci mogu ubrati viševv ndego u obveznicama
nema ništa preko noći, prva divka je jako dobra stvar ma kako sitna
https://www.glasistre.hr/pula/prvi-put-arena-hospitality-group-isplacuje-dividendu-584561
moglo je to i drčnije, drugovi, ali svaki početak je težak