Kolega Walue, nadam se da se jednom prilikom i stvarno vidimo jer za ovo ste zaslužili večeru a ne piće…
Svako dobro i veliki pozdrav!
Meni osobno je najdraze da prestaju tumbanja koja mi je tesko pratiti i da stvari počinju izgledati kaoii kod drugih tvrtki – prihod – ebitda – ebit – neto dobit, neto dug.
Gledam , e nalazim neto dug, jesu li ga negdje naveli pa da izračunamo gdje smo sada na početku vožnje napokon nakon svih popravaka i pimpanja naseg bolida.
Pa gotovo je to s drugim kvartalom, samo uzmite konsolidirano
Dobra vijest za Arenu, država će prodati hotel Rivieru.
Do kraja godine više to nitko neće spominjati, kao i svih zadnjih 20 godina.
Eventualno ukoliko Valamar uleti moglo bi se pokrenuti.
Arnt nije sposoban ni infrastrukturu unutar svog turističkog naselja riješiti, a kamoli dugoročnije investicije.
Recimo Grga da je to stvarno tako kako kažete (iako vas brojke niže očito demantiraju) zamislite tek kako će biti kada uspiju i to riješiti.
Prihodi
2017 – 700,00 ???
2016 – 435,87
2015 – 402,76
2014 – 314,70
2013 – 296,24
EBITDA
2017 – 220,00 ???
2016 – 125,41
2015 – 116,94
2014 – 66,76
2013 – 74,69
Po 157-i put, upravljačke naknade koje je ARNT plaćala za vrijeme Goldman Sachsa prema PPHE sada više ne plaća, dapače još i prihoduju naknade od Njemačke i Mađarske. Drugo, nema ni pozajmica po suludim kamatama prema GS jer je sve još prije više od godinu dana zatvoreno. Ako već nešto pišete, dajte barem argumentirajte i potkrijepite s nekim brojkama ili detaljima iz izvještaja. Ovo je čisto brljezganje.
Isto tako, činjenice na terenu su da je sve full popunjeno, a to će vam uskoro i izvještaj za Q3 pokazati. Da li ćete i dalje tvrditi da je sve bezveze ako stvarno realiziraju 700 mil prihoda i 220 milijuna EBITDA koliko sam naveo?
Malo zamrla tema. Puna popunjenost u hotelima i kampovima, veliki planovi i najave, specijalisti, a dionica u laganom slobodnom planu. U očekivanju izvještaja za 3Q pitam se da li će oni koji su najavljivali veliki porast prihoda i EBITDA ako se to ne ostvari priznati da su pogriješili, a ako se dogodi po najavama hoće li to učiniti oni koji su govorili da neki ovdje prodaju maglu.